Pogaduchy
- whitespirit
- pisarz
- Imię: Bartosz
- benito
- ostry klepacz
- Imię: Jarek
- województwo: mazowieckie
- Kontakt:
Ja tu zweszylem podstep todem z PT...nie mam racji??
O ile wiem, Placek zakupil R1 z quick shifterem, o czym mowil na sylwku.
Inna sprawa, ze Luke go nie pojechal, bo goscia lubi...
Wiec drogi kolego...piszesz o torze Poznan...jaki czas wykrecasz??
Ja jestem baaardzo amator i VFR dawala rade w Poznaniu.
O ile wiem, Placek zakupil R1 z quick shifterem, o czym mowil na sylwku.
Inna sprawa, ze Luke go nie pojechal, bo goscia lubi...
Wiec drogi kolego...piszesz o torze Poznan...jaki czas wykrecasz??
Ja jestem baaardzo amator i VFR dawala rade w Poznaniu.
Honda VFR800 - RC46 - `98
Honda VTR1000SP1 - RC51 - `00
KTM LC4 640 SM - `04
Honda CBR 929 - SC44 - `01
Yamaha WR 426 F - `01
Aprilia Tuono - `06
BMW K1200S - `05
Honda VTR1000SP1 - RC51 - `00
KTM LC4 640 SM - `04
Honda CBR 929 - SC44 - `01
Yamaha WR 426 F - `01
Aprilia Tuono - `06
BMW K1200S - `05
- Smoku
- pisarz
- Imię: Jakub
Mucha, nie przesadziłeś z krytyką?
Pozwolę sobie ustosunkować się do tej części Twojej wypowiedzi która może dotyczyć mnie:
Jak dla mnie to traktuję wszystko w kwesti żartu i mam nadzieję, że tak jest.
Smoku
Pozwolę sobie ustosunkować się do tej części Twojej wypowiedzi która może dotyczyć mnie:
Nigdy nie minąłem żadnego potrzebującego potrzeby motocyklisty. I nie ma dla mnie znaczenia czy jest z MC, FG innego klubu czy to samotny "mistrz prostej" na R1.Także jak bedziesz jechał swoja R1 i coś ci sie przytrafi to nie licz za bardzo na pomoc bo w końcu jesteś mistrzem prostej, lejesz kujawski, albo ktos cie ominie bo pochopnie podniósł jakąś tam dziwna rękawicę, a teraz sie boi aby cie nie spotkać.
Jak dla mnie to traktuję wszystko w kwesti żartu i mam nadzieję, że tak jest.
Smoku
Smokiem, Smokiem nie jaszczurką!
Ja nie robię językiem tak: ssssssssss...
... pojawiam się i znikam...
Smoku to co napisałem dotyczy moich spostrzeżeń po długim niebycie na forum. Nie odbieraj tego personalnie, nawet nie wiem czemu w ten sposób do tego podszedłeś. Moja rozkmina na chrakter ogólny, a nie personalnie skierowany w jakaś tam osobę, konkretnego motocyklistę. Wolał bym abys sie ustosunkował co do całej treści moich wypocin. Pozdro!
VFR wszystko przetrzyma.
- Smoku
- pisarz
- Imię: Jakub
Ustosunkowując się do tego co napisałeś ogólnie to dam jedno.
Nie mam VFR'ki. Posiadam Bandita i ostatnio zakupionego przeze mnie XX'a. W zakupie pomógł mi zupełnie beziteresownie Rafał [dzięki raz jeszcze], który też nie ma VFR'y a mimo wszystko jest Ownersem.
Ja czuję się tutaj bardzo dobrze. Myślę, że jeżeli Pogromca da nam szansę ... i przede wszystkim sobie to też będze czuł się tu dobrze wraz ze swoją R1.
Smoku
PS: odebrałem to osobiście bo między innymi ja napisałem o podnoszeniu rękawicy, mijanu na zakrętach i po prostej.
Nie mam VFR'ki. Posiadam Bandita i ostatnio zakupionego przeze mnie XX'a. W zakupie pomógł mi zupełnie beziteresownie Rafał [dzięki raz jeszcze], który też nie ma VFR'y a mimo wszystko jest Ownersem.
Ja czuję się tutaj bardzo dobrze. Myślę, że jeżeli Pogromca da nam szansę ... i przede wszystkim sobie to też będze czuł się tu dobrze wraz ze swoją R1.
Smoku
PS: odebrałem to osobiście bo między innymi ja napisałem o podnoszeniu rękawicy, mijanu na zakrętach i po prostej.
Smokiem, Smokiem nie jaszczurką!
- Little Sister
- klepacz
- Kontakt:
- Dresik
- klepacz
- Imię: Piotr
Drogi kolego Mucho
Jedna z pierwszych czynności wykonywanych podczas zakładania konta na forum VFR-OC jest wybór nicka. Nasz nowy kolega postanowił wybrać nick "Pogromca VFR".. W jakim celu to zrobił??? Przyjrzyjmy się bliżej
"Pogromca" definiowany jest przez słownik jako "ten, kto zwyciężył, pokonał kogoś"
W jakim celu ktoś używa takiego nicka? Z góry założyłem że jest to:
a)żart
b)próba celowego zdenerwowania kogoś
Pisząc że nie jeden z Ownersów "Pogromce" by objechał odpowiedziałem w pewnym sensie uniwersalnie. Jeśli wersja a) moja odpowiedz również nie powinna zabrzmieć poważnie, a raczej była zaproszeniem do żartów w przyjaznej atmosferze. Jeśli wersja b) to moja odpowiedz miała być małym odwetem
Generalnie to w ten sposób chciałem wyczuć o co naszemu nowemu koledze tak naprawdę chodzi
Dalej po prostu świetnie się bawiłem odpisując z uśmiechem na twarzy,
napewno nie ze złością, że Pogromca pisze mi że jest szybszy
bo bez wątpienia jest, ale teraz nie o tym bo to najmniej istotne
Podejrzewam że reszta chłopaków również nie pisała do Pogromcy z zaciśniętym zębami o tym 2 biegu czy oleju, wszystko w klimacie żartu bo jak inaczej można traktowac drobne, słowne docinki na forum
???
Hmmm, bo na liście assistance to kolegi Muchy nie widze a propo pomocy wzajemnej
żółta to jakas nowa odmiana chyba, lepsze właściwosci smarne czy coś w tym stylu?
Oczywiście przyjacielu takie pisanie z Twojej strony równiez odbieram jako żart, który w dodatku całkiem mi sie podoba
Czy uważasz ze po ciężkim dniu wchodząc na forum chce mi sie "jechac komus" po całości dlatego że ma R1 ??? Nie, napewno nie
miejmy nadzieje ze również odbierze to jako zart i nie bedzie mu przykro
MC mówisz przyjacielu, no co Ty, tam nie ma dresików
Wiesz, myśle że jśli chcesz poruszyć takie kwestie napisz o tym w innym miejscu.. Mówie zupełnie poważnie, wyrazisz swoje zdanie w innym miejscu to zostanie zauwazone i przedyskutowane..
Rozumiem ze jesteś za taka forma klubu, gdzie ktos wejdzie na forum raz na kilka miesiecy, napisze kilka postów a na zlotach nawet go nie poznamy? No wszystko ok, ale fajnie by było stanowic grupę ludzi na których mozna liczyć prawda??? Jak ktoś organizuje akcje to żeby z 600 zarejestrowanych osób nie przyjechało 5 albo 10 tylko troszke więcej..
Od klepania postów jest grono itp
Tylko plissss, nie odbieraj mojego posta jako kolejnego agresywnego ataku
Ja tylko zapraszam do konwersacji na nurtujące nas pytania

Jeśli Pogromca naprawdę istnieje (a nie jest kimś stworzonym dla żartu przez jednego z Ownersów tylko motocyklistą mającym w stosunku do nas dobre zamiary) , poczuł się w jakikolwiek sposób dotknięty lub urażony moimi słowami to najzwyczajniej w świecie – przepraszam

Zastanówmy się najpierw w jakim celu kolega od R1 się zalogował:mucha pisze:No witam witam pogromce! Ale nie wiem czy dobrze ze sie tu zalogowałeś, bo po niezwykle ciekawym przyjeciu widze ze nic miłego spotkac cie tu nie może.
Jedna z pierwszych czynności wykonywanych podczas zakładania konta na forum VFR-OC jest wybór nicka. Nasz nowy kolega postanowił wybrać nick "Pogromca VFR".. W jakim celu to zrobił??? Przyjrzyjmy się bliżej

"Pogromca" definiowany jest przez słownik jako "ten, kto zwyciężył, pokonał kogoś"
W jakim celu ktoś używa takiego nicka? Z góry założyłem że jest to:
a)żart
b)próba celowego zdenerwowania kogoś

Pisząc że nie jeden z Ownersów "Pogromce" by objechał odpowiedziałem w pewnym sensie uniwersalnie. Jeśli wersja a) moja odpowiedz również nie powinna zabrzmieć poważnie, a raczej była zaproszeniem do żartów w przyjaznej atmosferze. Jeśli wersja b) to moja odpowiedz miała być małym odwetem
Generalnie to w ten sposób chciałem wyczuć o co naszemu nowemu koledze tak naprawdę chodzi

Dalej po prostu świetnie się bawiłem odpisując z uśmiechem na twarzy,
napewno nie ze złością, że Pogromca pisze mi że jest szybszy

bo bez wątpienia jest, ale teraz nie o tym bo to najmniej istotne

Podejrzewam że reszta chłopaków również nie pisała do Pogromcy z zaciśniętym zębami o tym 2 biegu czy oleju, wszystko w klimacie żartu bo jak inaczej można traktowac drobne, słowne docinki na forum

Jeśli chodzi o mnie to nie zdarzyło mi się nie zatrzymać i nie pomóc innemu motocykliście.. I czy VFR czy R1 czy stary Romet , pomocy nie odmawiammucha pisze:Także jak będziesz jechał swoja R1 i coś ci się przytrafi to nie licz za bardzo na pomoc !

Hmmm, bo na liście assistance to kolegi Muchy nie widze a propo pomocy wzajemnej

a przepraszam, czy chodzi o wazeline techniczną?mucha pisze:bez kubła żółtej wazeliny

żółta to jakas nowa odmiana chyba, lepsze właściwosci smarne czy coś w tym stylu?

Oczywiście przyjacielu takie pisanie z Twojej strony równiez odbieram jako żart, który w dodatku całkiem mi sie podoba

Czy uważasz ze po ciężkim dniu wchodząc na forum chce mi sie "jechac komus" po całości dlatego że ma R1 ??? Nie, napewno nie

Hmmm, kolega z MC obecny na forum mógłby sie za to pogniewać,mucha pisze:motocykle to wolność, pewnego rodzaju swoboda, no i zdawałoby sie fajni ludzie, a tymczasem skresla sie człowieczka, ogranicza jego byt na forum od ilości odwiedzin, posiadania pj, jakosci i ilości wypowiedzi. Tak jak sobie obserwuję, to robi sie powoli z tego gówno typu MC i w tym kieunku zmierza.
miejmy nadzieje ze również odbierze to jako zart i nie bedzie mu przykro

MC mówisz przyjacielu, no co Ty, tam nie ma dresików

Wiesz, myśle że jśli chcesz poruszyć takie kwestie napisz o tym w innym miejscu.. Mówie zupełnie poważnie, wyrazisz swoje zdanie w innym miejscu to zostanie zauwazone i przedyskutowane..
Rozumiem ze jesteś za taka forma klubu, gdzie ktos wejdzie na forum raz na kilka miesiecy, napisze kilka postów a na zlotach nawet go nie poznamy? No wszystko ok, ale fajnie by było stanowic grupę ludzi na których mozna liczyć prawda??? Jak ktoś organizuje akcje to żeby z 600 zarejestrowanych osób nie przyjechało 5 albo 10 tylko troszke więcej..
Od klepania postów jest grono itp

Tylko plissss, nie odbieraj mojego posta jako kolejnego agresywnego ataku

Ja tylko zapraszam do konwersacji na nurtujące nas pytania

Jeśli Pogromca naprawdę istnieje (a nie jest kimś stworzonym dla żartu przez jednego z Ownersów tylko motocyklistą mającym w stosunku do nas dobre zamiary) , poczuł się w jakikolwiek sposób dotknięty lub urażony moimi słowami to najzwyczajniej w świecie – przepraszam

- WiktorVFR
- klepacz
- Imię: Wiktor
- Kontakt:
Kolega mucha sie cos ostro pruje widze a nie bardzo jest w temacie...chyba wlasnie dlatego ze dawno nie byl na forum i dawno si enie widzial z zadnym z ownersow i zaden owners jego tez nie widzial. - prosze nie odbierac mojego posta obrazliwie tylko uzyc wazeliny by latwiej zwieracze puszczaly. pozdro 

-
- bywalec