No tak Kolczyk, ale to boliKolczyK pisze:na czczo do ZOZ-u i wiesz......za 10zł..

R
Wasylku te gumki parcieją od potu bardzo szybko ja sobie w zeszłym roku sam wyrobiłem nieśmiertelniki i teraz myśle co by to zrobić z tymi gumkami bo poparciały, a łańcuch sie zrobił rudawy i brzydkiwasyl pisze:Po rozmowach z Hubertem przejmuję temat nieśmiertelników.
proszę ponownie o podawanie danych:
na e mail lit-daniel@o2.pl
Imię nazwisko...............
Nick ...............
data urodzenia...............
grupa krwi ................
numer ice ................
dla chętnych pesel..........
Wygląd http://moto.allegro.pl/item315315157_ni ... owane.html
z drugiej strony może być logo vfr-oc
cena 24 zł za kpl z dostawą do domu.
Numer konta podam na pw każdemu zainteresowanemu.wpłata jest potwierdzeniem zamówienia.
Czekam do niedzieli i w poniedziałek idzie zamówienie.
Bo Ty masz wyjątkowo intensywny i silnie żrący potKornik pisze: Wasylku te gumki parcieją od potu bardzo szybko ja sobie w zeszłym roku sam wyrobiłem nieśmiertelniki i teraz myśle co by to zrobić z tymi gumkami bo poparciały
Za darmoszkę w Punkcie Krwiodastwa i jeszcze 9 czekolad dostaniesz i KAWĘKolczyK pisze:na czczo do ZOZ-u i wiesz......za 10zł..
nie jest tak źle - wystarczy o czekoladach pomyśleć jak igłę wbijają heheRuda i Piotr pisze:No tak Kolczyk, ale to boli![]()
![]()
R
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość