Jaka zima, przeciez petycja do zimy podziałała
Najpierw była wydłużona jesien i odrazu sie wiosna zaczeła
U mnie juz w tym roku prawie pół tysia nawinięte
heya tu prawdziwa Tereska
takie zakwasy miałam po ostatniej siatce że chyba mnie nie bedzie jutro nie mowie już o małym kacu Tak serio to praca praca a jako że mielismy sie umawiac co do miejsc w puszkach to jesli komuś zostaną jakieś wolne dla mnie i mojej rownie prawdziwej siostry prosiłabym o info na pw. Jeżeli sie nie uda to jadziem z Tobą Piotrze pociągiem tylko bede musiała prosić ppamule o przelew na bilety.
Pozdrawiam do zoba niedługo VFRownersi i ownersice
ja też nie dotrę jutro, ale z tego co wiem to jadę tylko z Magdą. będą więc jakieś dwa do trzech miejsc. jedyny mankament to że ruszamy raczej późno (21-a?) dajcie znać co i jak, jak się poumawiacie ...
W związku ze związkiem i takie tam ogłaszam:
1. chwilowe zawieszenie działalności "Achmed terrorysta";
2. odpust dla Wasyla "chwilowy"
3. zmianę na tryb "Achmed łaskawy"
4. możecie mi teraz nawsadzać a co tam "konsekwencji nie będzie, może )
5. zaczynam zap...sorki jeździc na moto od 01.03.2007 (Sowa odczep się )
na pytanie dlaczego i co mi się stalo odpowiadam: W I O S N A
VFR 750 RC36II BYŁA
VTR 1000F BYŁA
DR 650R BYŁA
VFR 800 FI BYŁA
ZR750C CR W BUDOWIE
TT600R BYŁA
VFR 800 BYŁA KTM EXC 250 2T BYŁ TRIUMPH SPRINT ST 1050 BYŁ Triumph Tiger 1050 VFR 750 RC 36II
Achmed Achmed 1 marca to i a zamierzam na stale wyciągnąć już sprzęta z garażu
Co do siatki to uwaga uwaga dziś będzie Kornik + 1
btw. Kto studiuje w Łazarskim i jeżdzi czarna VFRką i ponoć palił wczoraj pod szkołą gumę
[ Dodano: 2008-02-13, 13:42 ]
Korekta z chwili obecnej, Kornik dziś jest sam, i nie na całą siatkę góra zawitam do 21 ale to góra, ale będę żeby nie było
Na szczęście pracujesz całe życie, a na nieszczęście sekundę.
Honda VFR800 (1999) - Sprzedana (Poszukiwana)
Honda CRF1000L Africa Twin Adventure Sports DCT
Toyota CHR Hybrid
I jak tam po siatce? Ja dzisiaj wybralem spotkanie z Boruta w ich miejscu spotkan i szczerze powiem, ze bylo milo. Szkoda, ze oni sie spotykaja tylko co sroda