Jak poderwać?
- Zelazny
- bywalec
- Imię: Michał
- Kontakt:
Jak poderwać?
Otóż proszę dzielnych maczo motocyklistów, którzy nie jedną zaliczyli albo są tej jednej wierni o podzielenie się swoimi "trickami' w agresywnym podrywie xD. Proszę o podanie nawet swoich sekretnych ruchów, aby forumowiczom, którzy jeszcze nie są w związku (gratulowac im tylko xD) mogli w końcu zobaczyć co to ból i związać się z kobietą (niekoniecznie swoich marzeń). Wiem, żę ten temat zamieni się w offtop ale co tam xD
pozdro
Zelazny
pozdro
Zelazny
Ernest Hemingway: "Inteligentni ludzie są często zmuszani do picia, by bezkonfliktowo spędzać czas z idiotami"
- benito
- ostry klepacz
- Imię: Jarek
- województwo: mazowieckie
- Kontakt:
Wiesz, z cala pewnoscia bedzie to totalne OT.
Jestem ciekaw, czy najwiekszy wiracha z Ownersow sie w ogole odezwie, czy juz go sploszylem. Nie moge pisac imiennie...
Jestem ciekaw, czy najwiekszy wiracha z Ownersow sie w ogole odezwie, czy juz go sploszylem. Nie moge pisac imiennie...
Honda VFR800 - RC46 - `98
Honda VTR1000SP1 - RC51 - `00
KTM LC4 640 SM - `04
Honda CBR 929 - SC44 - `01
Yamaha WR 426 F - `01
Aprilia Tuono - `06
BMW K1200S - `05
Honda VTR1000SP1 - RC51 - `00
KTM LC4 640 SM - `04
Honda CBR 929 - SC44 - `01
Yamaha WR 426 F - `01
Aprilia Tuono - `06
BMW K1200S - `05
- KolczyK
- stary wyjadacz
- Imię: Przemysław
- Kontakt:
no to żelazny poleciałeś
z tematem 

VFR800FI '99 - była ze mną 35tyś km
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>
- KolczyK
- stary wyjadacz
- Imię: Przemysław
- Kontakt:
ruc.....z się czy trzeba z Tobą chodzić aa ?Luke pisze:no co Ci zalezy?! - prawda mors?

jak z d do u nie teges to nei bierz

VFR800FI '99 - była ze mną 35tyś km
- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz
- Imię: Kasia
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
Luke pisze:k powaznie to podchodzisz lapiesz za wlosy
KolczyK pisze:ruc.....z się czy trzeba z Tobą chodzić aa ?
Oj kochani moi, chyba sobie z Wami w Toruniu bedę musiała powaznie porozmawiać

Trochę delikatności, dziewczyny i tak mają mokro w ............ jak takie piekne maszyny widzą

A jak na samców amazonki działają

Teraz to dolałam oliwy do ognia

R
Mamy dwie miłości-
i
VFR Viking SeXszyn North Roads

VFR Viking SeXszyn North Roads
- JuNioR
- klepacz
- Imię: Przemek
- Kontakt:
A ja dla odmiany spróbuję na poważnie, bo w sumie temat jak każdy inny. Nie wiem dlaczego relacje damsko-męskie miałyby być tematem nie-na-miejscu w społeczności VFR, bo jakby na to nie patrzeć - jesteście grupą osób, a w każdej grupie osób łączenie w pary jest sprawą bardzo istotną.
Żelazny, podzielę się z Tobą paroma radami dotyczącymi uwodzenia. Nie imprezowego podrywu, nie NLP czy NLS, nie jak-zagadać-by-poruchać tylko uwodzeniem.
Jest parę zasad które musisz zrozumieć. Poczuć, po prostu zdać sobie z tego sprawę.
Seks jest świetny. Seks jest zajebisty. Ale jeśli tylko dlatego chcesz się spotkać z kobietą, nigdy go nie dostaniesz, a reszty lepiej nie czytaj. Bycie z kobietą Twoich marzeń i spędzanie z nią czasu to najprzyjemniejszy okres w życiu.
Jest taki jeden oklepany frazes - oklepany, ale zawiera w sobie najwięcej prawdy.
Badź sobą. Poważnie, stary. Pamiętaj że nie wyrywasz laski na wieczór, tylko chcesz ją uwieść, chcesz stać się dla niej najważniejszym mężczyzną na świecie, chcesz kochać i być kochanym. A to wszystko traci sens, gdy jesteś kimś innym. Chcesz kobiety która doceni Ciebie - a nie postać którą stworzysz. Nie oszukuj. Nikt nie mówi że na pierwszej randce musisz się przyznać do wszystkich swoich wad - ale jeśli ktoś zapyta Cię o coś poważnie - tak samo odpowiedz. Poza tym nie kłam. Kobiety doceniają szczerość. Może nie zdobędziesz tym zawsze pożądanego rezultatu - ale kobiety Twoją szczerość docenią. Nie ma nic gorszego niż facet który się przechwala - a gdy przyjdzie sie zmierzyć z rzeczywistością - okazuje się że przekolorował.
Znacznie bardziej dla kobiety pociągający jest facet który mówi o sobie mniej - a czyni więcej.
Bądź pewny siebie. Wiedz kim jesteś, i czego chcesz od życia. Gdy masz na coś ochotę - sięgaj po to. Nic tak nie odstrasza kobiety jak facet który nie umie podejmować decyzji i to kobieta musi nosić spodnie w związku.
Nie bój się kobiecie przeciwstawić gdy mówi lub robi źle. Nie bój się że przez szerość, ją urazisz. Wręcz przeciwnie - Kobieta też jest człowiekiem, a traktowanie jej podług taryfy ulgowej - odstrasza ją, bo ciepłe kluchy i pantoflarze - nie powodują u nich szybszego bicia serce, czy choć migotania przedsionków.
Pamiętaj - nie jesteś od nikogo gorszy. Jesteś człowiekiem i należy Ci się szczęście jak każdemu. Życie jest piękne, nie marnuj go na narzekanie i smutek. Nikt nie lubi pesymistów - kobiety przede wszystkim.
Nie próbuj uwodzić zajętych. Nie ma sensu budować swojego szczęścia na nieszczęściu innego faceta. Poza tym nic w przyrodzie nie ginie, a wszystko do nas wraca. Będziesz kiedyś zakochany - ktoś Tobie zrobi takie świństwo.
Zapytasz jak poznać kobietę.
Ja to robię wszędzie - gdzie tylko mam na to ochotę. Nie ma gotowych tekstów, nie ma gotowych tricków, schematów. Widzisz kobietę która Ci się spodobała, czy to wyglądem czy zachowaniem. Podejdź do niej, poznaj ją. Powiedz jej to co masz w głowie. Powiedz że ślicznie dobrała ten zielony szal, tak fajnie współgra z jej płaszczem. Zapytaj czy też czeka w kolejce do lekarza. A co jej dolega. Po prostu porozmawiaj a zobaczysz że to tylko rozmowa. Nie wyznaczaj sobie celu. Nie mów sobie że MUSISZ dostać jej numer. Czasami lepiej nie pytać i odpuścić.
Kobieta jest takim samym człowiekiem jak mężczyzna i nie ma powodu by denerwować się w trakcie rozmowy z nią. Na tej jednej swiat się nie konczy, i nawet jeśli się nie uda - ważne jest to żebyś z kobietami rozmawiał, poznawał - nie krępował się przy nich. Nie wstydź się pogadać z panią w sklepie, rzucić jakiś zabawny komentarz gdy poda Ci bułki i szynkę.
Uśmiechaj się do ludzi, to przyciąga.
Nie bój się żartować. Ostatnio rozmawiłem z 45 letnią kobietą co jest dla niej ważne gdy patrzy na mężczyznę - powiedziała bez wachania że poczucie humoru - bo każdą przeciwność można pokonać gdy człowiek nie traci radości do życia.
I to właśnie kobiety doceniają najbardziej.
Powodzenia,
Jr.
Żelazny, podzielę się z Tobą paroma radami dotyczącymi uwodzenia. Nie imprezowego podrywu, nie NLP czy NLS, nie jak-zagadać-by-poruchać tylko uwodzeniem.
Jest parę zasad które musisz zrozumieć. Poczuć, po prostu zdać sobie z tego sprawę.
Seks jest świetny. Seks jest zajebisty. Ale jeśli tylko dlatego chcesz się spotkać z kobietą, nigdy go nie dostaniesz, a reszty lepiej nie czytaj. Bycie z kobietą Twoich marzeń i spędzanie z nią czasu to najprzyjemniejszy okres w życiu.
Jest taki jeden oklepany frazes - oklepany, ale zawiera w sobie najwięcej prawdy.
Badź sobą. Poważnie, stary. Pamiętaj że nie wyrywasz laski na wieczór, tylko chcesz ją uwieść, chcesz stać się dla niej najważniejszym mężczyzną na świecie, chcesz kochać i być kochanym. A to wszystko traci sens, gdy jesteś kimś innym. Chcesz kobiety która doceni Ciebie - a nie postać którą stworzysz. Nie oszukuj. Nikt nie mówi że na pierwszej randce musisz się przyznać do wszystkich swoich wad - ale jeśli ktoś zapyta Cię o coś poważnie - tak samo odpowiedz. Poza tym nie kłam. Kobiety doceniają szczerość. Może nie zdobędziesz tym zawsze pożądanego rezultatu - ale kobiety Twoją szczerość docenią. Nie ma nic gorszego niż facet który się przechwala - a gdy przyjdzie sie zmierzyć z rzeczywistością - okazuje się że przekolorował.
Znacznie bardziej dla kobiety pociągający jest facet który mówi o sobie mniej - a czyni więcej.
Bądź pewny siebie. Wiedz kim jesteś, i czego chcesz od życia. Gdy masz na coś ochotę - sięgaj po to. Nic tak nie odstrasza kobiety jak facet który nie umie podejmować decyzji i to kobieta musi nosić spodnie w związku.
Nie bój się kobiecie przeciwstawić gdy mówi lub robi źle. Nie bój się że przez szerość, ją urazisz. Wręcz przeciwnie - Kobieta też jest człowiekiem, a traktowanie jej podług taryfy ulgowej - odstrasza ją, bo ciepłe kluchy i pantoflarze - nie powodują u nich szybszego bicia serce, czy choć migotania przedsionków.
Pamiętaj - nie jesteś od nikogo gorszy. Jesteś człowiekiem i należy Ci się szczęście jak każdemu. Życie jest piękne, nie marnuj go na narzekanie i smutek. Nikt nie lubi pesymistów - kobiety przede wszystkim.
Nie próbuj uwodzić zajętych. Nie ma sensu budować swojego szczęścia na nieszczęściu innego faceta. Poza tym nic w przyrodzie nie ginie, a wszystko do nas wraca. Będziesz kiedyś zakochany - ktoś Tobie zrobi takie świństwo.
Zapytasz jak poznać kobietę.
Ja to robię wszędzie - gdzie tylko mam na to ochotę. Nie ma gotowych tekstów, nie ma gotowych tricków, schematów. Widzisz kobietę która Ci się spodobała, czy to wyglądem czy zachowaniem. Podejdź do niej, poznaj ją. Powiedz jej to co masz w głowie. Powiedz że ślicznie dobrała ten zielony szal, tak fajnie współgra z jej płaszczem. Zapytaj czy też czeka w kolejce do lekarza. A co jej dolega. Po prostu porozmawiaj a zobaczysz że to tylko rozmowa. Nie wyznaczaj sobie celu. Nie mów sobie że MUSISZ dostać jej numer. Czasami lepiej nie pytać i odpuścić.
Kobieta jest takim samym człowiekiem jak mężczyzna i nie ma powodu by denerwować się w trakcie rozmowy z nią. Na tej jednej swiat się nie konczy, i nawet jeśli się nie uda - ważne jest to żebyś z kobietami rozmawiał, poznawał - nie krępował się przy nich. Nie wstydź się pogadać z panią w sklepie, rzucić jakiś zabawny komentarz gdy poda Ci bułki i szynkę.
Uśmiechaj się do ludzi, to przyciąga.
Nie bój się żartować. Ostatnio rozmawiłem z 45 letnią kobietą co jest dla niej ważne gdy patrzy na mężczyznę - powiedziała bez wachania że poczucie humoru - bo każdą przeciwność można pokonać gdy człowiek nie traci radości do życia.
I to właśnie kobiety doceniają najbardziej.
Powodzenia,
Jr.
- Kornik
- ostry klepacz
- Imię: Marcin
- województwo: mazowieckie
Re: Jak poderwać?
A bo ja wiem? Raz sie w autobusie podrywa, a raz ciebie podrywa dziewczyna jak z metra wychodziszZelazny pisze:Otóż proszę dzielnych maczo motocyklistów, którzy nie jedną zaliczyli albo są tej jednej wierni o podzielenie się swoimi "trickami' w agresywnym podrywie xD. Proszę o podanie nawet swoich sekretnych ruchów, aby forumowiczom, którzy jeszcze nie są w związku (gratulowac im tylko xD) mogli w końcu zobaczyć co to ból i związać się z kobietą (niekoniecznie swoich marzeń). Wiem, żę ten temat zamieni się w offtop ale co tam xD
pozdro
Zelazny

Zelazny co ci mówić wiecej, trzeba być pewnym siebie i probować

Na szczęście pracujesz całe życie, a na nieszczęście sekundę.
Honda VFR800 (1999) - Sprzedana (Poszukiwana)
Honda CRF1000L Africa Twin Adventure Sports DCT
Toyota CHR Hybrid
Honda VFR800 (1999) - Sprzedana (Poszukiwana)
Honda CRF1000L Africa Twin Adventure Sports DCT
Toyota CHR Hybrid