Na moto nie jeżdżę tak sprawnie jak autem. A jeżdżę nim ... legalnie od 8 lat, żadnego wypadku, kolizji, a nie jeżdżę przepisowo !Kornik pisze:A co jak ja nie z ursynowa?Chociaż że słuchając opowieści Banitta to hmmm wacham się czy nie jechać u niego na dachu trzymając się relingów
Nati to ja tu chciałem lekko się z toba podroczyćNATI pisze:Na moto nie jeżdżę tak sprawnie jak autem. A jeżdżę nim ... legalnie od 8 lat, żadnego wypadku, kolizji, a nie jeżdżę przepisowo !Kornik pisze:A co jak ja nie z ursynowa?Chociaż że słuchając opowieści Banitta to hmmm wacham się czy nie jechać u niego na dachu trzymając się relingów
Nikogo nie zmuszam do jazdy wspólnej - w końcu mam do załatwienia interes we Włocławku przy okazji i może komuś nie być na rękę, aby tam ze mną podjechać.
Nie zamierzam się tłumaczyć ze swojej jazdy, nie ukrywam, że ścigam się czasem dla zabawy po Wawce, ale mam to gdzieś, czy się to komuś podoba czy nie. Znam swoje auto i będę nim robić co chcę.
A szczerze mam tego dość, że ktoś traktuje mnie jak blondynke za kółkiem. Nie jeżdżę jak typowa baba, nauczyłam się takiej, a nie innej jazdy - agresywnej podczas nielegalnych wyścigów. Więc życzę sobie skończenia tego tematu - w sytuacji, kiedy nie wiesz jak jeżdżę !!
Ooo NAti to masz mnie po drodzeNATI pisze:Ja planowałabym pojechać po pracy w piątek - może uda mi się wyjść o 16.00 wtedy jechałabym już bezpośrednio z Powiśla.
Moja pogoda, aż tak daleko nie sięga - jedyne co wiem to 15.02 o godzinie 6.00 rano nie będzie padać, temp. 0-4 stopnie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości