Bo jak coś znajdę wygodnego w pasie i udach to kolana mam na butach

Szczególnie skóry ciężko mi znaleźć na 105 w pasie i wzrost 174.
Jakoś niewymiarowy wcale się nie czuję, jeansy wszędzie na mnie pasują

Na takie upały to tylko buzzer na pedalskiej siatce, ochraniacze eduro na kolana. Utika robi takie rzeczy:wheelman pisze:Przy 35C to chbya nawet komplet Rukka za 8 tys nie pomoze.
No ma. Ochraniacze przyczepione są do siatki, która wygląda jak damskie rajstopyppamula pisze:Dlaczego w pedalskie?Vlaad pisze:buzzer na pedalskiej siatce
Co to ma współnego?
masz racje, nigdy nie jezdzilem w szmatkach, no moze poza tymi latami gdy jeszcze jawe ujezdzalem, zawsze jezdze w skorach niezaleznie od temperatury, jedynie ja nie smigam po miescie, wkoncu siadam na moto zeby kilometry nawijac a nie stac w korkach, jesli juz faktycznie jade w upalny dzien do miasta to wrzucam dokladnie to co vlaad - buzzer utiki ( mnie tam jakos sie z pedalskim nie kojarzyl nigdy ) na to klubowego t-shirta, spodenki moro a podnie nakolanniki, mam zamiar jeszcze dokupic takie ochraniacz z siatki na biodra ale nie wiem czy oprocz mega drogiego dainese ktos takie robirobert pisze:bo moze nigdy dobrych szmat nie nosiles gdy jest plus 35 stopni w cieniu to chcial bym cie zobaczyc w tej sssssskurce pozdrowiena
troche w tym jezdzilem, polecam, za taka kasiore dostajesz bardzo przyzwoity towar, moim zdaniem znacznie lepiej wykonany od AMX, w tym modelu co jezdzilem jedynie ochraniacze sa jakies dziwnie sztywne ale moze sie uloza bo to nowe bylo, w sumie jakby ktos chcial to sprzedam - kolor zolty, rozmiar do max 176 cm wzrostuMariunio pisze:na allegro jest dużo ubrań pod marką/nazwą Tschul
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości