Mikołaje na motocyklach 9 XII 2007
- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz
- Imię: Kasia
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
Właśnie wróciłam z jednego z wielu spotkań z motocyklistami z 3 city. Były przykazania na Mikołaje.
JADĄ W KOLUMNIE TYLKO MOTOCYKLE I QUADY. W PORZĄDKU JAKO PIERWSZE MOTO ZA NIMI ŁAZIK ZE SŁODYCZMI I QUADY
Niestety w tym roku żadne samochody nie są wpuszczane do szyku, tak, że zabierać kombinezony, kaski i stroje Mikołajów
Impreza zaczyna sie zbiórka na Skwerze o godz 9.00 a planowany powrót na Skwer ok. 13.00-13.30, lecz na tym nie koniec imprezy bo tam dopiero zaczynaja sie tajemnicze atrakcje
Ciepłe ciuchy zabierać
, bo cały dzień na moto.
zresztą Vikingowie sobotę tez maja zaplanowaną na moto
Szczegóły zna najważniejszy Viking- Mors
R
JADĄ W KOLUMNIE TYLKO MOTOCYKLE I QUADY. W PORZĄDKU JAKO PIERWSZE MOTO ZA NIMI ŁAZIK ZE SŁODYCZMI I QUADY
Niestety w tym roku żadne samochody nie są wpuszczane do szyku, tak, że zabierać kombinezony, kaski i stroje Mikołajów

Impreza zaczyna sie zbiórka na Skwerze o godz 9.00 a planowany powrót na Skwer ok. 13.00-13.30, lecz na tym nie koniec imprezy bo tam dopiero zaczynaja sie tajemnicze atrakcje

Ciepłe ciuchy zabierać

zresztą Vikingowie sobotę tez maja zaplanowaną na moto

Szczegóły zna najważniejszy Viking- Mors
R
Mamy dwie miłości-
i
VFR Viking SeXszyn North Roads

VFR Viking SeXszyn North Roads
Paty to twarda Dupka
i dajcie jej wreszcie spokój. Chce lecieć to niech leci. Jak ją będzie bolało to z doktorem morsem się jej nóżkę złamie w okolicy pachwiny, albo jeszcze wyżej i na nowo poskłada. Damy radę, Paty da radę.
Ja startuję puszką w s-tę po południu. Zabieram kolorową grupkę ownersów. Na rogatkach oczekujemy pilotażu bo jeszcze nigdy bez błądzenia nie przejechałem przez 3miasto. Nie strzępić mi tu jęzorów ze śmiechem, bo zwykle przez 3miasto latam w dzień. Sowę w dzień razi nadmiar światła to i oczy mrużę, bo gogli dla drapieżników
jeszcze nie robią.

Ja startuję puszką w s-tę po południu. Zabieram kolorową grupkę ownersów. Na rogatkach oczekujemy pilotażu bo jeszcze nigdy bez błądzenia nie przejechałem przez 3miasto. Nie strzępić mi tu jęzorów ze śmiechem, bo zwykle przez 3miasto latam w dzień. Sowę w dzień razi nadmiar światła to i oczy mrużę, bo gogli dla drapieżników

- KolczyK
- stary wyjadacz
- Imię: Przemysław
- Kontakt:
już jest zapisanych 280 mikołąjów LUDZIE ALE BEDZIE !!!!!!!!!!!

VFR800FI '99 - była ze mną 35tyś km
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>
- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz
- Imię: Kasia
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
- KolczyK
- stary wyjadacz
- Imię: Przemysław
- Kontakt:
aJA PIERLOLE CO TO BĘDZIĘ CO TO BĘDZIE
ciągle więce.....ciągle więcej

ciągle więce.....ciągle więcej

VFR800FI '99 - była ze mną 35tyś km
- Achmed
- klepacz
- Imię: Marek
- województwo: mazowieckie
Widzę że szykuje sie naprawdę zajebista impreza a motorenifery mają problema, na niedziele zapwiadają opady deszczu ze śniegiem, i jak tu wracać do wa-wy?
Kurcze dalej licze na farta ale w sytuacji śniegu nawet z deszczem raczej wariant moto na przyczepie
Kurcze dalej licze na farta ale w sytuacji śniegu nawet z deszczem raczej wariant moto na przyczepie

VFR 750 RC36II BYŁA
VTR 1000F BYŁA
DR 650R BYŁA
VFR 800 FI BYŁA
ZR750C CR W BUDOWIE
TT600R BYŁA
VFR 800 BYŁA
KTM EXC 250 2T BYŁ
TRIUMPH SPRINT ST 1050 BYŁ
Triumph Tiger 1050
VFR 750 RC 36II
VTR 1000F BYŁA
DR 650R BYŁA
VFR 800 FI BYŁA
ZR750C CR W BUDOWIE
TT600R BYŁA
VFR 800 BYŁA
KTM EXC 250 2T BYŁ
TRIUMPH SPRINT ST 1050 BYŁ
Triumph Tiger 1050
VFR 750 RC 36II
- Janusz B.
- klepacz
- Imię: Dżony
Pożyczanie fury to ostateczność, zaś zostawianie bajków taki kawał od domu to już ostateczność ostateczna...[b]mors[/b] pisze:na drogę powrotnę mogę dac Wam fajnie oklejonego Boxera

Z góry dziękujemy za dobre chęci!
A może zmusimy Sowę, by "tak na wszelki" pojechał za nami swoim transitem??

Poza tym zobaczycie, że będzie z +8 i słońce - innego wyjścia nie ma!!
- paty
- teksciarz
- Kontakt:
SOWA pisze:Paty to twarda Dupkai dajcie jej wreszcie spokój. Chce lecieć to niech leci. Jak ją będzie bolało to z doktorem morsem się jej nóżkę złamie w okolicy pachwiny, albo jeszcze wyżej i na nowo poskłada. Damy radę, Paty da radę.
Ja startuję puszką w s-tę po południu. Zabieram kolorową grupkę ownersów. Na rogatkach oczekujemy pilotażu bo jeszcze nigdy bez błądzenia nie przejechałem przez 3miasto. Nie strzępić mi tu jęzorów ze śmiechem, bo zwykle przez 3miasto latam w dzień. Sowę w dzień razi nadmiar światła to i oczy mrużę, bo gogli dla drapieżnikówjeszcze nie robią.
Dzieki Sowa za ratunek