może .....Ruda pisze:
A może Sowa na spotkanko Vikingów sie wybierze![]()

Kasiu widzę,że jak na Vikingówę przystało masz równie mocną głowę jak ja

SOWA pisze:Tymczasem kawkę poproszę, rozpuszczalną, śmiało ze śmietanką, śmiesznym cukrem i uśmiechem.
Sowa my Cię tak nie porzucimy - Vikingówy tak nie postępują, co najwyżej zaniesiemy do pokoju, przykryjemy ciepłą kołderką i na stoliku postawimy wodę mineralną na rano.SOWA pisze:Dziewczyny, ja bym na skrzydłach do Was poleciał, ale realnie patrząc to w święta szanse są raczej niewielkie. Ale Toruń mniam, mniam. Tylko ten mors jak zwykle musi namieszać i kalendarzyk małżeński zaplata do spraw zlotowych.Taki fajny termin zmienił na późniejszy, a to już ferie zimowe dzieciaków w W-wie. Ale jako Centurion muszę zawołać Co? ja nie dam rady? Zrobię wszystko żeby być. Tylko jak już mnie spijecie i wykorzystacie
Wy mocne głowy, to żebyście mnie nie porzuciły gdzieś pod płotem, bo przeca zima będzie.
Tymczasem kawkę poproszę, rozpuszczalną, śmiało ze śmietanką, śmiesznym cukrem i uśmiechem.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 13 gości