Tylko dla Pierdół
- Heroinka :D
- pisarz
- Kontakt:
- mrf
- Łopata
- Imię: Michał
- województwo: mazowieckie
- Kontakt:
A wiec tak...
Ide rano 5.40 na parking by pojechac do pracy a jako, ze juz nie jest za cieplo
to szyby byly zamarzniete. zaopatrzylem sie wczesniej w spray do rozmrazania szyb, spsikalem przednia szybe i postawilem na dachu a boczne szyby skrobalem metoda 'mechaniczna'. Skonczylem, wsiadlem do samochodu i wyjechalem z parkingu i po kilkuset metrach uslyszalem jakis przewracajacy sie metaliczny dzwiek - pomyslalem, ze to puszka ktora zapomnialem schowac. Szybka nawrotka na parking i sie pytam parkingowego czy widzial czy cos mialem na dachu postawione jak wyjezdzalem bo zostawilem spray a ten: aa kogut... tak mogl spasc bo slisko jest
No to wuj, po sprayu mysle i pojechalem do roboty.
Po pracy wsiadam do samochodu, wrzucam plecak na tylna kanape a tam lezy sobie spray, ktory niby zostawilem na dachu
Pierdola ze mnie
Ide rano 5.40 na parking by pojechac do pracy a jako, ze juz nie jest za cieplo

Po pracy wsiadam do samochodu, wrzucam plecak na tylna kanape a tam lezy sobie spray, ktory niby zostawilem na dachu

Pierdola ze mnie

A Rh POSITIVE
-
- klepacz
- Imię: ...
- województwo: warmińsko-mazurskie
- Kontakt:
- Struś
- pisarz
- Imię: Sławek
- województwo: pomorskie
Wiedziałem, że pewnego dnia i ja tu trafię...
Dzisiaj postanowiłem zdjąć tylne koło coby pojechać zmienić laczka. Moto postawiłem w garażu po ścianką na centralnej nóżce coby jeszcze puszka się zmieściła jak zwykle. Trochę ciasno było na taki manewr ale się udało. Potem skumałem, że śruby są od strony ściany
ale udało się odkręcić. Po chwili chcę wyjąć koło i... nie chce wyjść. Shit...jeszcze tłumik (od strony ściany oczywiście
). Jakoś go w końcu zdjąłem, wyciągam koło zadowolony i... uśmiech mi zgasł jak zobaczyłem, że przez to szarpanie porysowałem sobie felgę o tarczę hamulcową
No teraz to zamiast zmienić oponę myślę gdzie mi polakierują felgę żeby śladu nie było a 10 grudnia tuż tuż. Ale się wściekłem...
Dzisiaj postanowiłem zdjąć tylne koło coby pojechać zmienić laczka. Moto postawiłem w garażu po ścianką na centralnej nóżce coby jeszcze puszka się zmieściła jak zwykle. Trochę ciasno było na taki manewr ale się udało. Potem skumałem, że śruby są od strony ściany

Życie to nie czas kiedy oddychasz tylko te chwile, kiedy zapiera Ci dech w piersiach...
- KolczyK
- stary wyjadacz
- Imię: Przemysław
- Kontakt:
9 grudnia strusiu a ja tam nie maluje blotnika....potem to zrobie....wośp jeszcze pewnie bedzie 

VFR800FI '99 - była ze mną 35tyś km
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>
- igor
- klepacz
- Imię: Igor
- województwo: mazowieckie
- Kontakt:
no to w skrócie. kolacja służbowa zakrapiana na wyjeździe. końcówka w lokalu muzycznym. powrót do hotelu bez kurtki i bezgraniczne wkur...nie na draństwo i złodziejstwo. jak się okazało niesłusznie bo kolega przyniósł (musiał sie w coś ubrać bo jego zajumali). no i przez to całe wk...nie na kurtkę przeoczyłem stratę zegarka...
strasznie złodziejskie miasto a ja chyba największa pierdoła żeby dać sobie zdjąć zegarek i nie zauważyć....

-
- klepacz
- Imię: ...
- województwo: warmińsko-mazurskie
- Kontakt: