Tylko dla Pierdół
- Diego
- klepacz
- Imię: Mirek
- województwo: mazowieckie
Pierdoła to lekko powiedziane, prędkość 0,przykładowy paciak parkingowy za 100 pkt.Straty: 1 boli mnie brzuch ze śmiechu bo i kląć na siebie nie wypada. 2 Pękło mocowanie lewego podnóżka (było już wcześniej spawane) i dopiero jutro mi pospawają.Zły jestem na siebie ,bo mamy ładną pogode ,a troszke nie wygodnie się jeżdzi z jedną nogą w powietrzu i zmienia biegi.
Oto foto: www.imagic.pl/public/pview/77359/dupsko%201.jpg
Oto foto: www.imagic.pl/public/pview/77359/dupsko%201.jpg
-
- klepacz
- Imię: ...
- województwo: warmińsko-mazurskie
- Kontakt:
- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz
- Imię: Kasia
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
Ja dziś zapisuje do grona pierdół mojego Piotra. Pojechał na "krótką" przejazdzkę Gdynia-Bydgoszcz-Gdynia.Rezerwa sie paliła ale kto by zwracał uwage na takie drobiazgi i w okolicach Fordonu zabraklo mu wachy. Pchał ambitnie swoją lalunię ok. 3km do stacji paliw
R

R
Mamy dwie miłości-
i
VFR Viking SeXszyn North Roads

VFR Viking SeXszyn North Roads
- suniok
- pisarz
- Imię: Jarosław
- Kontakt:
Jestem pierdołą
Sprawa 1
Niedawno do łodzi przyjechało kilka osób i umówiliśmy się na dworcu Kaliskim w knajpce... Wszyscy trafili (mimo że nie z Łodzi) a ja- rodowity Łodzianin błądziłem z pół godziny
Sprawa 2
Wymieniałem swiece w swojej vfrce, po zdjęciu baku stwierdziłem, że dostęp jest tylko do dwóch i wymontowałem obudowę filtra powietrza (pincet przewodów). Ku mojemu zdumieniu dostępu w dalszym ciągu nie było. Nagle olśnienie: może by tak od przodu spróbować...

Sprawa 1
Niedawno do łodzi przyjechało kilka osób i umówiliśmy się na dworcu Kaliskim w knajpce... Wszyscy trafili (mimo że nie z Łodzi) a ja- rodowity Łodzianin błądziłem z pół godziny

Sprawa 2
Wymieniałem swiece w swojej vfrce, po zdjęciu baku stwierdziłem, że dostęp jest tylko do dwóch i wymontowałem obudowę filtra powietrza (pincet przewodów). Ku mojemu zdumieniu dostępu w dalszym ciągu nie było. Nagle olśnienie: może by tak od przodu spróbować...
Pozdrawiam Jarek
- maciek 800
- klepacz
Dzisiaj ze względu na awarię puszki. Pojechałem do pracy na moto rano tak ok 7, nawet śnieg popadywał nieśmiało, i jechało się ok. 8 godzin postoju przy 1 st . Wsiadam na sprzęt, odpalam ruszam pierwsze światła hamowanie i ..................
przód blok w lewo, dupa dohamowana silnikiem, w prawo. ( pewnie dlatego się nie wywaliłem
). Jestem pierdoła zapomniałem że wychłodzone opony nie trzymają. 

- Gacek
- pisarz
- województwo: dolnośląskie
- Kontakt:
W zeszły piątek,chcąc sprawdzić poziom oleju w skrzyni biegów (Golf II mojej siory) wykręciłem śrubkę,która w moim Colcie jest śrubą kontrolną poziomu oleju,a tu śrubą mocującą wodzik do obudowy skrzyni.......wodzik spadł,znikły biegi,zrobiło sie ciekawie.W weekend wytachałem skrzynie,otworzyłem ją,i co sie okazało? trzeba było ten wodzik docisnąć do obudowy skrzyni,wkręcic tę nieszczęsną śrubkę i malina!!!Złożenie reszty w całość to już poezja.Ciężko jedynie samemu włożyć skrzynie na swoje miejsce - pomogło mi Tyskie (raczej pare
).Poskładałem wszystko w całość i nawet śmiga normalnie 

Ride or Die....
-
- klepacz
- Imię: ...
- województwo: warmińsko-mazurskie
- Kontakt:
- KolczyK
- stary wyjadacz
- Imię: Przemysław
- Kontakt:

OWNERSICE ! OWNERSI !!!!!