mi sie ten filmik stasznie podoba!w sumie to reklaam ale fajnie zrobiona
NIEZŁE FILMIKI...
- mors
- stary wyjadacz

- Imię: Jacek
- Kontakt:
tak - na stronie www.nastolatki.pl mam ksywkę pedofil
a teraz pytanie kto był pierwowzorem Biedronki?
a teraz pytanie kto był pierwowzorem Biedronki?
alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS
- mors
- stary wyjadacz

- Imię: Jacek
- Kontakt:
masz racje rommi - to chyba Luke.
Przypominam sobie jak wracaliśmy w lipcu z Zakopca: Luke, GaBa i ja. Luke staje na gumie, a przed nim 100metrów stoi tyłem policjant radioakytwny i obcina tych z przeciwka. Nie wiem czy Luke go widział, ale kolo chyba był głuchy, ze jego wydechów nie słyszał. Brakowało tylko , zeby Luke mijając go zrobił jak biedronka... bleee bleee bleee bleeeeeeeeee....
a potem to juz tylko szukać pająka, albo jakiegoś dużego znaku
Przypominam sobie jak wracaliśmy w lipcu z Zakopca: Luke, GaBa i ja. Luke staje na gumie, a przed nim 100metrów stoi tyłem policjant radioakytwny i obcina tych z przeciwka. Nie wiem czy Luke go widział, ale kolo chyba był głuchy, ze jego wydechów nie słyszał. Brakowało tylko , zeby Luke mijając go zrobił jak biedronka... bleee bleee bleee bleeeeeeeeee....
alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS
- Fabiq
- klepacz

- Kontakt:
the Vagina
>> http://pl.youtube.com/watch?v=pQtKnDGhxmk&feature=user
potrzeba cos?! dzwon 509 870 769
- Fabiq
- klepacz

- Kontakt:
na zywo wypadek, mozna sobie popatzrec jak zachowuje sie motocykl i pasazer podczas craszu >> http://pl.youtube.com/watch?v=hm-D1JjvgHw
potrzeba cos?! dzwon 509 870 769