Honda V3R 900 z elektrycznym kompresorem

Wymyśiłeś coś fajnego do Swojej VFR? To możesz się podzielić.
Awatar użytkownika
robsonic
klepacz
klepacz
Imię: Robert
Kontakt:

Honda V3R 900 z elektrycznym kompresorem

Post autor: robsonic » śr 15 lip 2026, 10:21

Kiedyś wrzucałem gdzieś na forum link do prototypu. Dziś już wiadomo ze będzie produkowana. V3 czyli blisko VFR ale będzie miała coś czego VFR zawsze brakowało.
https://swiatmotocykli.pl/aktualnosci/m ... 1MFT_UylLQ
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
fakju i fenkju... brzmi podobnie lecz za przejęzyczenie można dostać w ryja lub w mordkę :)

Awatar użytkownika
decent
pisarz
pisarz
Imię: Decent

Re: Honda V3R 900 z elektrycznym kompresorem

Post autor: decent » śr 15 lip 2026, 17:12

Generalnie sam elektryczny kompresor to nie techonologia z kosmosu ... Ja tam liczę na vfr1000 bo jak ducati może to i honda wręcz powinna aby pokazać, że techonologicznie nawet wyprzeda konkurencję. Jeśli tego nie zrobi to swoją będę miał baaardzo dłuuugo ... Lubię ten gang na światłach tak różnych od rzędowych czwórek i tak dalej :-) Zauroczyła mnie daaawno :-)
Odpowiednio pielęgnowane słabości malutkich ludzików są potężną bronią przeciwko wiedzy, ludziom ...

Awatar użytkownika
robsonic
klepacz
klepacz
Imię: Robert
Kontakt:

Re: Honda V3R 900 z elektrycznym kompresorem

Post autor: robsonic » śr 15 lip 2026, 17:16

Może zrobią po czasie V czwórkę z kompresorem, sam elektryczny ma więcej plusów niż ten mechaniczny. Tutaj i tak dawka szaleństwa od Hondy po tym co teraz wypuszczają
fakju i fenkju... brzmi podobnie lecz za przejęzyczenie można dostać w ryja lub w mordkę :)

ODPOWIEDZ