Koszulki, Bluzy, Polary

Czyli wszystko co związane z klubem VFR-OC w wymiarze ogólnoposkim
Awatar użytkownika
decent
pisarz
pisarz
Imię: Decent

Re: Koszulki, Bluzy, Polary

Post autor: decent » pt 19 cze 2026, 07:18

Nie ma się co oszukiwać: przy małym zamówieniu jakoś tanio nie będzie ... Ile chciałbyś wydać ?
Odpowiednio pielęgnowane słabości malutkich ludzików są potężną bronią przeciwko wiedzy, ludziom ...

Awatar użytkownika
robsonic
klepacz
klepacz
Imię: Robert
Kontakt:

Post autor: robsonic » pt 19 cze 2026, 07:48

decent pisze:
pt 19 cze 2026, 07:18
Nie ma się co oszukiwać: przy małym zamówieniu jakoś tanio nie będzie ... Ile chciałbyś wydać ?
Siedzę w temacie od ponad 15 lat. Jeżeli ktoś to będzie komuś zlecał to pewnie będzie drożej. Jednak każdy może to sam ogarnąć np. przez allegro i wtedy będzie po kosztach. Koszulkę kupujesz jaka chcesz i gdzie chcesz wtedy masz cenę taką jak Ci odpowiada. Wzór to nadruk na papierze sublimacyjnym (ten sam na kubki się stosuje) kosztuje grosze. Jeśli chodzi o grafikę to możemy sobie tu nawet coś wymyślać i mogę to pilotować, tzn poprawiać i doprowadzić do finalnej wersji. Sam papier to (naprasowanka) czyli żelazkiem można to zrobić na koszulce. Jeśli nie czujesz sie na siłach to wysyłasz do kogoś kto na prasie grzewczej Ci to zrobi. Miałem taka prasę i sprzedałem bo słaby biznes na tym. Jak chcecie ruszyć temat to na najważniejszy jest projekt i on to najdroższa sprawa. Praca grafika kosztuje, choć to też już wypiera AI. Jak go masz to tak samo robisz z bluzą, polarem ... tylko tu wysyłasz do haftowania. Teraz wszystko robi się za grosze :wink: Sam od siebie mogę zaproponować obraz, plakat, tapetę lub coś z plastiku wycięte laserem
fakju i fenkju... brzmi podobnie lecz za przejęzyczenie można dostać w ryja lub w mordkę :)

Awatar użytkownika
diimon
klepacz
klepacz
Imię: Adrian
województwo: śląskie

Post autor: diimon » pt 19 cze 2026, 11:30

decent pisze:
pt 19 cze 2026, 07:18
Jak najmniej :D :P Robsonic dobrze pisze. Jakby ktoś ogarnął grafiki to można sobie naprasować gdzie komu pasuje.

Awatar użytkownika
robsonic
klepacz
klepacz
Imię: Robert
Kontakt:

Post autor: robsonic » pt 19 cze 2026, 12:04

Jak masz plik to nawet nie musisz się ograniczać do koszulki. Wpisujesz "sublimacja" w Allegro i tam masz kubki i inne. Ostatnio zamawiałem coś w stylu kalkomanii 3D (wypukłe) na kubki. Klejenie na wodę. Teraz jest masa tego. Jak ktoś coś graficznie wymyśli to ja mogę to przekształcić w profesjonalny plik do druku.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
fakju i fenkju... brzmi podobnie lecz za przejęzyczenie można dostać w ryja lub w mordkę :)

Awatar użytkownika
decent
pisarz
pisarz
Imię: Decent

Post autor: decent » pt 19 cze 2026, 18:22

No to ruszamy choćby z propozycjami co tam kto widzi na koszulce.

Ja proponuję z widoczkiem każdej generacji vfr z tyłu i logo klubu z przodu. Od której generacji VFR zaczniemy Wasza decyzja :-)
Odpowiednio pielęgnowane słabości malutkich ludzików są potężną bronią przeciwko wiedzy, ludziom ...

ODPOWIEDZ