galeria mogłaby być na nowej stronie. kwestia tylko jest tego typu ,zeby była osoba,która jakos mogłaby to kontrolować,
Jestem ciekawa nowego wyglądu stronki

Ja bym z checia pomogl ale...sa dwa "ale": Teraz jestem na statku i kontakt jest mozliwy ze mne tylko przez maila,telefon rzadziej ale moge zadzwonic jak zajdzie potrzeba, spotkanie na lajfie i omowienie problemu-odpada. Druga przeszkoda to mam nienajszybszego neta ale poki co smiga:). Jak chcesz moge zaczac namierzac poszczegolne tematy(gdzie i o czym sa) i gdzie powinny byc w przyszlosci-moze by ulatwilo zadanie pozniej... Jezli moge sie przydac w jakikolwiek sposob to dawaj!UxY pisze:trzeba znaleźć kogos kto to zrobi
...tam mialo byc "w" na koncu tak? Mialo byc watkow???UxY pisze:linki do wątku
Mam wrażenie że bujasz w obłokach. Poszczególne wątki zawierają tematy nie jednolite i tak olej zmienia się w hamulce a hamulce w ubrania. Jak chcesz to uporządkować? Już nie jeden raz do tego podchodziliśmy.Arturo pisze:moge zaczac namierzac poszczegolne tematy(gdzie i o czym sa)
Piotrze masz oczywiscie racje. Tylko tak jak pisalem wczesniej "...fajnie by bylo miec takie uporzadkowane kompendium wiedzy technicznej..."ppamula pisze:Forum to nie jest poradnik techniczny, to ownersi.
A moja propozycja jest kilka postow wyzej. Ale ponowie zapytanie:ppamula pisze:Ale zaproponuj podział na bardziej szczegółówe kategorie zobaczymy jak się bractwo na ten temat wypowie
No to ja cos napisze od siebie mam nadzieje że nikt nie bedzie urazony ale raczej jestem bezposrednim czlowiekiem, zaznaczam od razu ze nie jestem w temacie za szczegolnie, no wiec raz.. stona vfr-oc.pl jako portal forumowy ktory teraz wywala sie pod adresem http://vfr.superhost.pl/vfr-oc-pl/forum/portal.php to 100% porazka wg mnie i mam nadzieje ze to tylko chwilowa przypadlosc.
No niestety Uxy w tym linku zastosował zupełnie nowy soft z własnym portalem , z własnym forum i on wogóle nie jest zintegrowany z naszym forum vfr, to znaczy że nie da się umieścić postów, newsów, listy forumów, listy nowych postów z naszego forum na tej stronie.shoovfr750 pisze:To co pokazujesz UxY
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 16 gości