Ma ktoś z was szablon zegara obrotomierza?
chciałem zamówić w firmie Venom pod białą tarczę, ale nie mają wzoru i prosili, żeby im przesłać, ale zanim dobiore sie do swojego, warto zapytać, może ktoś coś?

Jest interes do zrobienia jakby kolega byl zainteresowany.adrianoo pisze:http://allegro.pl/show_item.php?item=6512819067
jeszcze nie zmienialem - zima sie za to zabiore
Mówili mi jak kiedyś z nimi rozmawiałem, że około 2-3 tygodnie. Może szybciej bo ja bym im dał prawie gotowy projekt.MarcinD pisze:Długo by to trwało? Jaki pozniej koszt takiej tarczy?
Super.MarcinD pisze:W zasadzie licznik mam na wierzchu jeszcze... moto do wiosny stoi.
Mógłbym tarcze użyczyć i chętnie później taką tuningową kupię.
Jak to możemy załatwić?
Właśnie wysłałem email do Venoma z prośbą o nr telefonu. Jak tylko się odezwą to zadzwonię i dam wam znać co ustaliłem.MarcinD pisze:Możemy tak to zrobić.
Więc dogadaj z firmą co i jak a tu w temacie może zrobimy jakąś listę chętnych na takie tarcze.
No nic. Jak będzie trzeba to wyjmę swoją...adrianoo pisze:Jeszcze nie dobrałem się do zegarów, bo moto na zimowy serwis odstawiłem, i nie miałem kiedy podjechać nawet zegary wymontować. Jak chcesz mogę na wzór dać białą tarczę którą będę zakładał, bo myślę, że jeszcze mi trochę zejdzie z tematem
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości