Samo się spaliło, czy masz jakiś fanklub?antek pisze:Dzisiaj spaliło mi się automoże było stare ale fajne
figaro podejrzewam że winowajcą był elektrozawór benzyny i bez niczyjej pomocy a co za tym idzie nawet nie mam się na kim zemścićfigaro pisze:Samo się spaliło, czy masz jakiś fanklub?
Ja na twoim miejscu napisałbym ten post nie w negatywnych a w pozytywnych.Miszak pisze:po 2,5 roku w domu , wy...li mnie w delegację. Niedługo zostanę mieszkańcem okolic Szczecinka. A VFR-ę to w garażu mogę pooglądać , bo oczywiście jak wracam to cały czas deszczem na....la
Na pewno owiewka, reszte dowiem sie na dniach. Jest w dobrych rękachfigaro pisze: Wstaw też zdjęcia uszkodzeń w motocyklu, ciekawe co trzeba będzie wymienić.
Sprawdź ładowanie. Raz tak miałem w CBR i okazało się, że mi się regulator napięcia skończył...Hanczak pisze:A ja to nie wiem czy napisać w pozytywie czy w negatywie:
Negatywnie: padło mi aku, ale po kolei. Odpaliłem, dojechałem na przegląd, przeszło, próba wyjazdu z hali -> zonk, tylko jęknął. Aku, które ma ROK!!!!2-ka na popych odpalił i dojechał do garażu
![]()
Pozytywnie: dała mi dojechać na przegląd, odpalając bez problemu w garażuAle mina gościa ze stacji bezcenna
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 17 gości