IV Ogólnopolski Zlot VFR-OC.pl

Masz pomysł na jakieś nocne latanie? Propozycję wycieczki? Pisz tutuaj :)

Jestem zainteresowany wyjazdem na 4 zlot VFR w terminie

27-29.07.2007 w okolicach Mr±gowa
37
47%
1 osoba
20
25%
2 osoby
22
28%

Liczba głosów: 79

Awatar użytkownika
Mundek
pisarz
pisarz
Kontakt:

Post autor: Mundek » pt 27 lip 2007, 11:06

W 3mieście leje!! :evil:
Pzdr Mundek!
VTEC 2009
GSX-R 750 K8
Uwielbiam VFR, ale Gikser to źródło czystej adrenaliny:))

Awatar użytkownika
DIDI
klepacz
klepacz
Imię: Daniel
Kontakt:

Post autor: DIDI » pt 27 lip 2007, 20:00

roads pisze:wielkie dzięki dla Fabiqa i Daniela, wiadomo za co
ROADS kolezko po to mamy V4 Assistance :mrgreen: żeby sobie pomagać, poza tym wiesz za co ja Tobie dziekuję!!!! :motolove Pozdro
Panie władzo jechałem szybko, bo ja kocham zapier...lać :)

DIDI

Awatar użytkownika
roads
klepacz
klepacz
Kontakt:

Post autor: roads » pt 27 lip 2007, 23:25

Jedyne co mogę to życzyć Wszystkim Boskiej (wiem że przymiotniki się pisze z małej ale...) zabawy ale wiem że nie muszę bo taka będzie na 100 % no i wielkie pozdro dla MotoBraci :bye

Awatar użytkownika
Lucek
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: LUCYna/fer
województwo: łódzkie

Post autor: Lucek » ndz 29 lip 2007, 17:00

ja na dzis juz zakotwiczylem.... nie w domu ale w gdansku u Morsa.ale jego nie ma :]
na szczescie mial kto otworzyc i przywitac nas

dzieki za zlocik i obecnosc tym co byli

Szrek i Fiona
Nie ma boga, jest Mmmmotór!

Awatar użytkownika
DIDI
klepacz
klepacz
Kontakt:

Post autor: DIDI » ndz 29 lip 2007, 17:07

LukeVFR pisze:Szrek
chyba Cipek!!! :mrgreen:

DIDI

Awatar użytkownika
maciek 800
klepacz
klepacz

Post autor: maciek 800 » ndz 29 lip 2007, 17:17

Fiona! he he he he dobre, na jej miejscu bym się na ciebie obraził :razz:

I my z Rommim dotarliśmy do domów bez większych problemów.
Szacun ogromny dla Fabika za zorganizowanie zlotu. I dla reszty że przyjechali Dzięki!!!

http://vfr.superhost.pl/vfr-oc-pl/forum ... 0382#30382
Ostatnio zmieniony ndz 29 lip 2007, 17:40 przez maciek 800, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
DIDI
klepacz
klepacz
Kontakt:

Post autor: DIDI » ndz 29 lip 2007, 17:24

Miło było poznać kilku nowych klubowiczów i rownież zobaczyć "stare gęby" :lol Pozdro i bezpiecznej traski do domów!!!

DIDI

Awatar użytkownika
Fabiq
klepacz
klepacz
Kontakt:

Post autor: Fabiq » ndz 29 lip 2007, 18:17

Dzieki wszystkim za obecnosc na zlocie. Staralem sie jak umialem jednak taka duza impreza jest po prostu nie mozliwa do ogarniecia dla jednej osoby.

Przepraszam za naszego trzodziaza, mam nadzieje ze nie zepsul wam zabawy. Tak prawde mowiac z MotoBraci nikogo nie bylo na 100% imprezy oprocz wspomnianego trzodziaza :/ brrrrrrrrr , moi ludzie dali dupy po calosci i wiem ze nie warto dla nich nic organizowac i wiem kto zasluguje na moj szacunek.

Z calym szacunkiem dziekuje za mila atmosfere i swietne zachowanie VFR-OC, jestescie najlepszymi motocyklistami ( grupa ) z jaka mialem do tej pory blizszy kontakt.

Wlasciciele osrodka zadowoleni z calej imprezy a pani Grazynka dziekuje za koszulke.

------------------

Na imprezie bylo 53 zarejestrowane osoby, lacznie z plecakami. Oprocz tego odwiedzilo zlot okolo 25 osob niewpisanych na karte uczestnika zlotu gdyz przyjezdzali tylko na kilka godzin.

Na zlot ponioslem koszta 133 pln, podczas zbiorki "co łaska" uzbierało się 160 pln.

-----------------

Z piatkowego wieczoru zebrano okolo 130 puszek po piwie, 16 butelek Jasia wedrowniczka 0.5 L i 4 butelki 0.7 L , do tego 5 flaszek 0.5 innego alkoholu. Oprocz tego pozostalo okolo 15 pelnych piw ktorymi zajela sie ekipa sprzatajaca - pracownicy osrodka. Z rzeczy zagubionych, jedna kominiarka i kamera cyfrowa.

-----------------

Sam bawilem sie raczej marnie, w piatek wyloilem jednego drinka i piwo, w sobote jedno piwo po czym padlem spac.

-----------------

W końkursach zlotowych pierwsze miejsce zajał ManiekVFR, drugie Przemo, nastepnie Fabik ( moj bratanek ) - bardzo chcial wygrac ten kask gdyz jezdzi w zniszczonym i marnym kasku Tiger - przypadly mu rekawice szmaciane.

Nastepne miejsca byly nastepujace :

Ciepły
Romeo ( ten kurdupel co to miske z woda gdzie byly kamyczki do wybrania wylal cala sobie na glowe :D )
Luke
Buźka ( ten co przy ostatniej konkurencji shawtowal sie na stol :P )

--------------------------

Zdjecia z mojego aparatu zgral na swoj dysk przenosny PP, mam nadzieje ze udostepni.

Jeszcze raz dziekuje za spotkanie i pokazanie prawdziwej klasy VFR-OC

Fabiq

ps. dajcie mnie zdjecia z pasa! :)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
potrzeba cos?! dzwon 509 870 769

pastor
pisarz
pisarz
Imię: Bogdan
województwo: lubelskie

Post autor: pastor » ndz 29 lip 2007, 18:52

Dzięki za przemiły klimacik, pozdo dla całej ekipy VRF OC :bye

[ Dodano: 2007-07-29, 18:56 ]
Wszystko, by było spoko, jakby nie to, że gdzieś mi wcięło kluczyk ( i to jedyny oryginalny ) :sad: może ktoś znalazł???
"Vivere non necesse est ..."

Awatar użytkownika
Hubert
klepacz
klepacz
Imię: Hubert
województwo: lubelskie

Post autor: Hubert » ndz 29 lip 2007, 20:07

My dotarliśmy bez problemu.Dziękuję Wam wszystkim z VFR-OC za super spędzony czas.

Awatar użytkownika
mrf
Łopata
Imię: Michał
województwo: mazowieckie
Kontakt:

Post autor: mrf » ndz 29 lip 2007, 20:50

padlina bez problemu dotarla do domu :P nie znalazl ktos oslony zacisku hamulca?;p bylo calkiem sympatycznie procz soboty rana ;/ wielki szacun dla Fabiqa za organizacje i ze musial sie mordowac z pijakami ;p Wpadniesz z Zuzka na paintballa w celach rewanzu? ;)

Zaraz zapodam zdjecia z konkursow oraz z dzisiejszego pasa a reszta to jak Piotr wroci.
Grupa jadaca z Mragowa - wszyscy cali? Bo slyszalem o przygodach...
A Rh POSITIVE

Awatar użytkownika
Mundek
pisarz
pisarz
Kontakt:

Post autor: Mundek » ndz 29 lip 2007, 22:08

Hej! Szczęśliwie dojechałem do domu, jedyna strata to zgubiona jedna ze śrub mocujących przedni błotnik :mrgreen: ! Byłem na bazie o 14.30. Fajnie było i cieszę sie, że moglem Was poznać! Dzięki za dobre "przyjęcie"!! Fabiq dzięki za imprę naprawdę sie narobiles brachu :pwned !! Rafał, Ania i wszyscy z pokoju nr 8 - dzięki za przygarnięcie!! Pastor & Arczi dzięki za udostepnienie wyra!! Jacko jeszcze raz dziekuję za naklejki i dobre rady:)) książkę już zamówiłem :neutral: Yaro dzięki za wspólny przelot do Ostródy - fajnie się pomykalo!! Pozdrawiam wszystkich i do nastepnego razu :bye !!
Pzdr Mundek!
VTEC 2009
GSX-R 750 K8
Uwielbiam VFR, ale Gikser to źródło czystej adrenaliny:))

Awatar użytkownika
benito
ostry klepacz
ostry klepacz
Imię: Jarek
województwo: mazowieckie
Kontakt:

Post autor: benito » ndz 29 lip 2007, 23:54

Powitac wszystkich Ownersow

Po wielu godzinach jazdy dotarlem wreszcie do domu i cala grupa jadaca z nami rowniez. Zdjec mam od choleryi zgadam sie z PEPE, HYDRO, PPAMULA i SOWA celem zgrania 1 plytki ze wszystkimi zdjeciami, potem rozeslemy poczta wszystkim zainteresowanym...
FABIQ; czapki z glow. Wielkie dzieki za tak wspaniala organiacje. Nie przejmuj sie kumplami, przeciez wcale nic az tak strasznego sie nie stalo...nikt w rodzinie zebow nie przestawial i to najwazniejsze. Nie wiem jak Ci sie odwdzieczymy za to wszystko...

Prosto z drogi uderzylismy prosto do Roads`a, z ktorym robilem jeszcze szybka traske do Rawy, gdzie zostawilem klucze od mieszkania (wiem, powinienem o tym w dziale pi.....l).

Ciesze sie, ze poznalem tyle wspanialych osob. Mam nadzieje, ze byliscie zadowoleni z obecnosci moich przyjaciol i ze nie bylo to zadnym problemem, ze ich zabralem. (wczesniej pytalem oczywiscie...)

Wiecej napisze jutro, bo sie rozchorowalem i jestem padniety - do wyra marsz.
Honda VFR800 - RC46 - `98
Honda VTR1000SP1 - RC51 - `00
KTM LC4 640 SM - `04
Honda CBR 929 - SC44 - `01
Yamaha WR 426 F - `01
Aprilia Tuono - `06
BMW K1200S - `05

Awatar użytkownika
treska
klepacz
klepacz
Imię: Treska
Kontakt:

Post autor: treska » pn 30 lip 2007, 00:05

FABIQ spisałeś się na medal. Co to tszewiarza to się nie przejmuj. Poświęciłeś się na maxa. Było zajebiście znów się spotkać z OWNERSAMI. Szacunek dla wszystkich prawdziwych motocyklistów. :mrgreen:
o jeeeeeeeeeezu fantastycznie

treska@vfr.com.pl

Awatar użytkownika
DIDI
klepacz
klepacz
Kontakt:

Post autor: DIDI » pn 30 lip 2007, 02:42

Fabiq pisze:Staralem sie jak umialem jednak taka duza impreza jest po prostu nie mozliwa do ogarniecia dla jednej osoby.
Jak widzisz Twoja organizacja i zachowanie na zlocie pokazało poraz klejny że spoko gośc jesteś i również szacun dla Ciebie się należy :pwned :pwned mój miałeś już wcześniej za całokształt wiec wiesz :razz Ja nie byłem na całej imprezie, ale ciesze sie ze w ogóle byłem i wiem że sie starałeś. Reszta też to docenia!!!
benitto pisze:Mam nadzieje, ze byliscie zadowoleni z obecnosci moich przyjaciol
a pewnie że zadowolenie. O ile dobrze kojarzę to Przemo chyba był z Tobą??? ten od GSXR-a 750 srad -koleś do rzeczy zupełnie i widac ze chłopaczek z pojęciem jeśli o moto chodzi, a nie jakiś tam amator z pod kolumny Zugmunta. (wtajemniczeni wiedzą o co chodzi :lol )
Pozdro wszystkim raz jeszcze! VFR-OC RulezzZZZ!!!! :motolove

DIDI

ODPOWIEDZ