IV Ogólnopolski Zlot VFR-OC.pl
- treska
- klepacz
- Imię: Treska
- Kontakt:
Właśnie co to za zlot bez Roadsa? On ma egzamin 26 w olsztynie, więc z Linowa moge nawet po niego tam pojechać.benitto pisze:Widzialem sie w zeszly czwartek z Roads`em i tez sie probuje wymigac...cwaniak!!
Jak dotad zawsze wsrod ownerow ktorych spotykalem byl Roads.
Przeciez znajdzie sie miejsce dla chudego plecaczka
Spoko mack, ja mam pokój, damy radęmack72 pisze:hej ownersi dogadałem wszystkie sprawy i moge przyjechać ale dopiero w sobotę 12-13 czy znajdzie sie gdzieś kawałek noclegu(warunki obojetne) ???

[ Dodano: 2007-07-23, 15:17 ]
fabiQ. chyba ostatną listę ciepły żle skopiował bo np ja i marek mieliśmy pokoje po 2 łóżka, a teraz po 1 ??????
Ja chcę dwa 2

RClomza.pl
- Mundek
- pisarz
- Kontakt:
A ja z kolei zakladalem, ze sie nie zjawie, ale wszystko wskazuje na to, ze sie jednak pojawie, ale tylko na jeden dzien tzn w sobote. Mam nadzieje, ze to nie problem, ze mimo braku wczesniejszych zapowiedzi bede na zlocie?? Czy moze ktos z okolic 3miasta wybiera sia na zlot w sobote rano?? jesli tak to ustawmy sie na privie na wspolna trase!!!
Pzdr Mundek!
VTEC 2009
GSX-R 750 K8
Uwielbiam VFR, ale Gikser to źródło czystej adrenaliny:))
VTEC 2009
GSX-R 750 K8
Uwielbiam VFR, ale Gikser to źródło czystej adrenaliny:))
- Fabiq
- klepacz
- Kontakt:
impreza juz za kilka dni, nie moge sie doczekac, mam dla was jeszcze kilka informacji
pokoje sa nastepujace
9 pokoi gdzie sa 2 lozka
2 apartamenty , jest w nich jedno lozko , apartamenty zarezerwowalem dla naszych dwoch motobraci ktorzy beda z zonami i dziecmi
1 pokoj gdzie jest 5 lozek
miejsca noclegowe trzeba jakos podzielic wg listy zgloszen
najpierw pokoje z dwoma lozkami
nr1. Piotrek B. + Arczi
nr2. Sowa + 1 ( pisal ze chce pokoj wiec przyjmuje ze dwa lozka zajmuje - pokoj pelny)
nr3. ( Daytona + PePeVFR ) + Hydro
nr4. Treska82 + Rommi
nr5. Karol565 + Magda
nr6. Marek + Beata
nr7. ( Hubert + Beata ) ( jedno wyrko ) + Marco
nr8. PPamula + 1 ( pokoj pelny )
nr.9 Jacko + LukeVFR
pokoj z piecioma lozkami
nr10. Benitto ( zajmuje ze swoimi kolegami 4 lozka )
jedno lozko zostaje wolne, wiec moze daloby sie tam polozyc Marco z pokoju nr7. a w jego miejsce Macka800 z Justyna , wtedy mielibysmy pelny pokoj z dwoma lozkami i zajmowalyby je dwie parki?! co myslicie?
to by bylo tyle jesli chodzi o standardowe miejsca noclegowe, do dyspozycji sa jeszcze tkz. dostawki, czyli materace i kanapa,
z listy osob chetnych na pokoje zostaly osoby Janusz B. + 1 , Cieply81 + 1, oraz maciek800 + Justyna, i teraz trzeba pomyslec gdzie mozna polozyc Macka z Justyna, kto moglby przespac sie z chlopakow na dostawce bo wiadomo ze parki rozdzielac i pozbywac wygod nie mozna i lepiej zeby spali w pokoju na lozku, kto chetny sie zamienic?
Co to ta dostawka? To w najwiekszych pokojach jakas kanapa lub materac, jest posciel do nich wiec nie trzeba nic ze soba wozic, Za dostawke nie ma oplaty! W innych pokojach gdzie sa 2 lozka mozna smialo przekimac jeszcze po jednej osobie na podlodze, wiec miejsca pod dachem jeszcze jest, tylko poscieli dla nich juz nie bedzie.
W calym budynku jest kilka lazienek i sa one do naszej dyspozycji bez zadnych oplat, co innego prysznice, sa do dyspozycji ale dla tych z pola namiotowego lub dostawki beda odplatne. Na polu namiotowym jest WC prowizoryczne
Przy osrodku jest restaracja gdzie mozna zjesc najzwyklejszy obiadek, menu jest dosc duze jest w czym wybierac, wszystko jest dostepne, sniadania ( max 10 pln ) wydawane sa od 9 do 11 , obiady ( max 19 pln ) miedzy 13 a 14, kolacje do godziny 20, mozna zamowic sobie obiadek i zjesc go na kolacje, to nie problem.
na osrodku sa 3 lodki i 2 kajaki, dostepne bez oplat
piwo z nalewaka ( male 4 pln, duze 5 pln ) Okocim lub Kasztelan
piwa butelkowe 3 pln
piwa w puszkach 4 pln
no cos jeszcze mialem napisac i znow mi wylecialo z glowy
z moich ludzi ze strony motobraci bedzie okolo 40 osob ale wiekszosc tylko w sobotni dzien lub wieczor bez noclegu, wszyscy zaproszeni osobiscie i dokladnie przebrani tylko najblizsi koledzy naszej ekipy no i kolezanki
a zapomnialbym. mamy zajebisty garaz na motocykle, dla tych co beda zostawac na noc, motocykle stawiamy w garaz i o godzinie 23 zamykamy na klucz, wejdzie tam z 25 motocykli
jesli cos macie to dzwoncie do mnie na komorke 509870769, tylko probujecie w roznych godzinach jesli nie odbieram bo teraz mam urwanie glowy w robocie, zniwa
itp sprawy
pokoje sa nastepujace
9 pokoi gdzie sa 2 lozka
2 apartamenty , jest w nich jedno lozko , apartamenty zarezerwowalem dla naszych dwoch motobraci ktorzy beda z zonami i dziecmi
1 pokoj gdzie jest 5 lozek
miejsca noclegowe trzeba jakos podzielic wg listy zgloszen
najpierw pokoje z dwoma lozkami
nr1. Piotrek B. + Arczi
nr2. Sowa + 1 ( pisal ze chce pokoj wiec przyjmuje ze dwa lozka zajmuje - pokoj pelny)
nr3. ( Daytona + PePeVFR ) + Hydro
nr4. Treska82 + Rommi
nr5. Karol565 + Magda
nr6. Marek + Beata
nr7. ( Hubert + Beata ) ( jedno wyrko ) + Marco
nr8. PPamula + 1 ( pokoj pelny )
nr.9 Jacko + LukeVFR
pokoj z piecioma lozkami
nr10. Benitto ( zajmuje ze swoimi kolegami 4 lozka )
jedno lozko zostaje wolne, wiec moze daloby sie tam polozyc Marco z pokoju nr7. a w jego miejsce Macka800 z Justyna , wtedy mielibysmy pelny pokoj z dwoma lozkami i zajmowalyby je dwie parki?! co myslicie?
to by bylo tyle jesli chodzi o standardowe miejsca noclegowe, do dyspozycji sa jeszcze tkz. dostawki, czyli materace i kanapa,
z listy osob chetnych na pokoje zostaly osoby Janusz B. + 1 , Cieply81 + 1, oraz maciek800 + Justyna, i teraz trzeba pomyslec gdzie mozna polozyc Macka z Justyna, kto moglby przespac sie z chlopakow na dostawce bo wiadomo ze parki rozdzielac i pozbywac wygod nie mozna i lepiej zeby spali w pokoju na lozku, kto chetny sie zamienic?
Co to ta dostawka? To w najwiekszych pokojach jakas kanapa lub materac, jest posciel do nich wiec nie trzeba nic ze soba wozic, Za dostawke nie ma oplaty! W innych pokojach gdzie sa 2 lozka mozna smialo przekimac jeszcze po jednej osobie na podlodze, wiec miejsca pod dachem jeszcze jest, tylko poscieli dla nich juz nie bedzie.
W calym budynku jest kilka lazienek i sa one do naszej dyspozycji bez zadnych oplat, co innego prysznice, sa do dyspozycji ale dla tych z pola namiotowego lub dostawki beda odplatne. Na polu namiotowym jest WC prowizoryczne

Przy osrodku jest restaracja gdzie mozna zjesc najzwyklejszy obiadek, menu jest dosc duze jest w czym wybierac, wszystko jest dostepne, sniadania ( max 10 pln ) wydawane sa od 9 do 11 , obiady ( max 19 pln ) miedzy 13 a 14, kolacje do godziny 20, mozna zamowic sobie obiadek i zjesc go na kolacje, to nie problem.
na osrodku sa 3 lodki i 2 kajaki, dostepne bez oplat
piwo z nalewaka ( male 4 pln, duze 5 pln ) Okocim lub Kasztelan
piwa butelkowe 3 pln
piwa w puszkach 4 pln
no cos jeszcze mialem napisac i znow mi wylecialo z glowy

z moich ludzi ze strony motobraci bedzie okolo 40 osob ale wiekszosc tylko w sobotni dzien lub wieczor bez noclegu, wszyscy zaproszeni osobiscie i dokladnie przebrani tylko najblizsi koledzy naszej ekipy no i kolezanki

a zapomnialbym. mamy zajebisty garaz na motocykle, dla tych co beda zostawac na noc, motocykle stawiamy w garaz i o godzinie 23 zamykamy na klucz, wejdzie tam z 25 motocykli

jesli cos macie to dzwoncie do mnie na komorke 509870769, tylko probujecie w roznych godzinach jesli nie odbieram bo teraz mam urwanie glowy w robocie, zniwa

potrzeba cos?! dzwon 509 870 769
- Janusz B.
- klepacz
- Imię: Dżony
Prosiłem, by zarezerwować dla mnie jeden pokój, a to dlatego, że łącznie będzie nas troje tzn. mój kumpel z panną i ja. Jeżeli chodzi o mnie, to jest mi wszystko jedno, gdzie i jak będę spał - bylebym mial gdzie się umyć, a każda redukcja kosztów jest mile widziana. Natomiast zależy mi i tym wspomnianym znajomym, by mieli dla siebie łóżko z pościelą. Pierwotnie zakładaliśmy, że we trójkę zajmiemy jeden pokój dwuosobowy, ale jeżeli ostatecznie oni mieliby dzielić pokój nie ze mną, tylko z jakąś parą, a ja miałbym kimać gdzieś na materacu - też nie będzie żadnego problemu. To na czym mi zależy to ulokować ich na jednym łóżku w dwójce z łazienką, z kim to już nie tak istotne.
Spytaj milicjanta, on Ci prawdę powie.
Spytaj milicjanta, on Ci wskaże drogę...
http://www.bezwiny.pl
Spytaj milicjanta, on Ci wskaże drogę...
http://www.bezwiny.pl
- Fabiq
- klepacz
- Kontakt:
eh , wiecie, myslalem ze tych miejsc noclegowych maja wiecej bo z wstepnej rozmowy z wlascicielem tak wynikalo, co innego pozniej mowila jego zona ktora tak naprawde zajmuje sie osrodkiem a on to tylko ziemi tam pilnuje, trzeba zrobic wiec korekte listy przypisanych do pokoi, do biedy mozna uszykowac spanie w tym duzym garazu gdzie mialy stac motocykle, tylko jakies karimaty i spiworki trzeba miec bo oni nie maja tyle poscieli
potrzeba cos?! dzwon 509 870 769