Tylko dla Pierdół
- maciek 800
- klepacz
- Pepe VFR
- klepacz
- Imię: Piotr
- województwo: mazowieckie
ale na drugi dzien się znalazła
jakim sposobem sie nie rozbiła wypadając przy 70km/h
nie wiem może dlatego że wypadła z uszczelka Rodsu ty po masz pare w tych łapach 

Wypalony papieros skraca życie Srednio o 1min
Kieliszek Vodki Srednio o 2min.
ALE to nic, chodzenie do PRACY skraca życie średnio o 8 godzin na dobe!!!
Kieliszek Vodki Srednio o 2min.
ALE to nic, chodzenie do PRACY skraca życie średnio o 8 godzin na dobe!!!
- szatan
- klepacz
- Kontakt:
Bo to szyba od polskiego pojazdu panzermaluchaPepe VFR pisze:jakim sposobem sie nie rozbiła wypadając przy 70km/h

Panowie , widze ze to jest prawie najlepiej rozwijający sie temat na forumie, kurde same pierdoły

Życie bez motocykla powoduje raka i choroby serca
Manual Honda VFR800 98-2001
http://rapidshare.com/files/236685669/Manual98-01.pdf
Miernik ładowania http://www.youtube.com/watch?v=IYjGraAk4es
Manual Honda VFR800 98-2001
http://rapidshare.com/files/236685669/Manual98-01.pdf
Miernik ładowania http://www.youtube.com/watch?v=IYjGraAk4es
- maciek 800
- klepacz
- treska
- klepacz
- Imię: Treska
- Kontakt:
No nareszcie kanalizacja przepchana, kibel zamontowany.
Jak co niektórzy wiedzą, że zatkała mi sie kanalizacja i jak spłuczka poszła w ruch wylewał mi się temat z kibla
. Po 3 dni przepychania rury domowymi sposobami, wezwałem kolesia którzy przyszedł wsadził końcówe kerchera do rury i jazda. Cisnieniem udało mu się ją przepchać. Fakt, że kosztowało mnie to nie 500 lecz 300 zeta jest w miarę zadowalający. Kolesie za przepchanie sprężyną chcieli 5 stówek. Już nie musze molestować babci, żeby mi kibla urzyczyła
Tak czy inaczej dziki Marek za zainteresowanie sprawą.
Treska
Jak co niektórzy wiedzą, że zatkała mi sie kanalizacja i jak spłuczka poszła w ruch wylewał mi się temat z kibla

Tak czy inaczej dziki Marek za zainteresowanie sprawą.
Treska
- wasyl
- stary wyjadacz
- Imię: Daniel
- Kontakt:
Nie wiem jak to zrobiłem (dlatego jestem pierdołą), ale jak robiłem tą dziurwę dziwnie złożyłem pokrywę - niby nie da się inaczej.
Rozrusznik chce kręci ale nie może, ściągam pokrywę kręci. Nakładam pokrywę - znów kręci.
czy to czary,czy głupota???
[ Dodano: 2007-07-12, 19:00 ]
Czytaj dział mechanika,a dowiesz się dlaczego jestem pierdołą.
Rozrusznik chce kręci ale nie może, ściągam pokrywę kręci. Nakładam pokrywę - znów kręci.
czy to czary,czy głupota???

[ Dodano: 2007-07-12, 19:00 ]
Czytaj dział mechanika,a dowiesz się dlaczego jestem pierdołą.
Jestem skromnym człowiekiem-a o swojej skromności mogę godzinami napierd.....
Nigdy nie jeździj szybciej, niż potrafi latać Twój anioł stróż !!!
Nigdy nie jeździj szybciej, niż potrafi latać Twój anioł stróż !!!
- Grześ
- pisarz
- Kontakt:
Było to tak:wchodzę do garażu luknąć na niunie i sprawdzić ciśnienie w oponkach,patrze a tu na przednim kole ślady jakiejś cieczy na feldze tak jakby kapało coś z góry z chłodnicy,pompy hamulca itp...Latam,szukam,oglądam-nic!Przestraszony już miałem plastiki ściągać a tu wchodzi moja żona do garażu i oświadcza mnie,że zamknąłem przez przypadek jej kota ukochanego na noc w garażu razem z vfr a ta świnia(kot)ze złości oblała(obsikała) mi koło!!!!!!!!!!!!!
Uffffffffff!!!!!!!!!!!!Miała racje,wszystko OK z vfr!
Tera się nadaje????????????Pierdoła chyba jezdem!!!!!!!
[ Dodano: 2007-07-12, 20:23 ]
A i ostatnio byłem z żoną na vfr w Zakopanem,250 km nawinięte,w drodze powrotnej zachaczamy o Zarabie w Myślenicach,staje na skrzyżowaniu i..........zupełnie zpomniałem,że w czasie zatrzymania na moto należy podeprzeć się o grunt nogą!!!!!!!!!!!!!Prawie glebnąłem!!!!!!Ale jak moto zaczęło lecieć na bok to mnie się przypomniało o nodze.....Udało się!

Tera się nadaje????????????Pierdoła chyba jezdem!!!!!!!

[ Dodano: 2007-07-12, 20:23 ]
A i ostatnio byłem z żoną na vfr w Zakopanem,250 km nawinięte,w drodze powrotnej zachaczamy o Zarabie w Myślenicach,staje na skrzyżowaniu i..........zupełnie zpomniałem,że w czasie zatrzymania na moto należy podeprzeć się o grunt nogą!!!!!!!!!!!!!Prawie glebnąłem!!!!!!Ale jak moto zaczęło lecieć na bok to mnie się przypomniało o nodze.....Udało się!

- maciek 800
- klepacz
- mors
- stary wyjadacz
- Imię: Jacek
- Kontakt:
roads - może trochę szczegółów co tam się działo w tym maluchu ("maluchu"?) czy Ty sie broniłeś czy atakowałeś? Bo jak to była próba gwałtu to może by Cię tak do Viking SEX-szyn przepisac z Centurium?roads pisze:Dobra się obrobiłem i wreszcie ja mogę się po raz kolejny wpisać na pierdołę po spektakularnym wypchnięciu podczas jazdy szyby w maluchu Daytonysorry raz jeszcze Lalka
Tam to tylko Radio Marycha się jara na maxa i może na roraty na motocyklach, a u nasz w Vikingach wiadomo kartki na gwałt schodza jak ciepłe bułki.
Ale zeby tak w maluchu?... przy 70?... oj musiało Cię przypilić

popieram tytuł Pierdoła Miesiąca dla Grzesia za zapomnienie o prawie grawitacji.
Narodziła się piękna nowa tradycja: Co miesiąc wybieramy pierdołę, a z wszystkich zwyciężców edycji miesięcznych Pierdołę Roku!!!
Piss - Grześ, a może na cyferblacie naklej sobie karteczkę -" Po zatrzymaniu wystaw nogę!"

Acha - ja wracając z RHCP (Gdańsk-Warszawa-Piotrków-Sulejów-Chorzów-Raba niżna - Zakopane- Sulejów- Gdańśk) - po perypetiach z jazdą w deszczu i totalnym zmoknięciu razem z GaBaSem nabyliśmy w mieście Łodzi na moto Bazarze super estetyczne - oczojebne prezerwatywy aby uprawiać bezpieczny sex motocyklowy w deszczu i innych opadach. Wracając już do domu w niejakim Włocławku
("I przed szczesciem zywisz obawe
Z nadzieja, ze mi ja skradniesz
Wlokę ten ból przez Włoclawek
Kochajac Cie jak Irlandie")
napotkałem na przelotne opady które zamieniły mój suchy kombinezon w kombinezon o wilgotności 100%, a w kuferku wiozłem suchutki, nowiutki kupiony za 125PLN piękny kondonik w kolorze krwista meksykańska czerwień. Kiedy już zatrzymałem się na stacji paliwowej, zatankowałem i postanowiłem się przebrać - po deszczu zostało mniej więcej tyle co po obietnicach przedwyborczych PiSSu.
I am Pierdoła!
alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS