Tylko dla Pierdół
- wasyl
- stary wyjadacz
- Imię: Daniel
- Kontakt:
Prośba o honorowe członkostwo dla tych uczestników.
http://ueba.com.br/forum/index.php?showtopic=19607&hl
http://ueba.com.br/forum/index.php?showtopic=19607&hl
Jestem skromnym człowiekiem-a o swojej skromności mogę godzinami napierd.....
Nigdy nie jeździj szybciej, niż potrafi latać Twój anioł stróż !!!
- ppamula
- stary wyjadacz
- Imię: Piotr
- województwo: mazowieckie
Sprzeciw, to nie są ownersi naszego klubu.
A swoja drogąto niezłe pierdoły, to musiało trochę trwać od pierwszego do ostatniego zdjęcia.

A swoja drogąto niezłe pierdoły, to musiało trochę trwać od pierwszego do ostatniego zdjęcia.
Ostatnio zmieniony czw 01 sty 1970, 01:00 przez ppamula, łącznie zmieniany 1 raz.
- maciek 800
- klepacz
- treska
- klepacz
- Imię: Treska
- Kontakt:
Jestem pierdołą i Roads mi to uświadomił. Wracając z imienin Piotrka pomyliłem wjazdy do Roadsa mimo tego że Pepe machał mi mówiąc: Tutaj tutaj. Minąlem go olewczo
[ Dodano: 2007-07-03, 23:01 ]
Kolejna pierdołowatość z mojej strony. Zostawiłem plecak na drodze. Zapomniałem o Kristonie. A to było tak:
Wyjeżdzamy od Piotrka. Wszyscy w kaskach gotowi do drogi. Wpiąlem 1 i ruszam. Patrze w lustro a wszyscy stoją. Myślę kuu..wa co jest. Jedzie Pepe. Staje koło mnie , dziwka na twarzy. I mówi: Ty Treska a Kristona to kto weźmie? Pojechałm bym bez plecaka. Idiot, Treska walking Idiot

[ Dodano: 2007-07-03, 23:01 ]
Kolejna pierdołowatość z mojej strony. Zostawiłem plecak na drodze. Zapomniałem o Kristonie. A to było tak:
Wyjeżdzamy od Piotrka. Wszyscy w kaskach gotowi do drogi. Wpiąlem 1 i ruszam. Patrze w lustro a wszyscy stoją. Myślę kuu..wa co jest. Jedzie Pepe. Staje koło mnie , dziwka na twarzy. I mówi: Ty Treska a Kristona to kto weźmie? Pojechałm bym bez plecaka. Idiot, Treska walking Idiot
- wasyl
- stary wyjadacz
- Imię: Daniel
- Kontakt:
Kurcze mam dziurwę w pokrywie i gubiłem ciśnienie oleju.
Na bucie po rundce zauważyłem olej,zacząłem szukać skąd on,przecie frytek na moto nie jadam.
Po ślizgu śruba mocująca pług z owiewką boczną wbiła się w osłonę.
Jestem pierdołą - mam na to dowody.
Pelerynki za darmo nie dostałem-co nie.
Na bucie po rundce zauważyłem olej,zacząłem szukać skąd on,przecie frytek na moto nie jadam.
Po ślizgu śruba mocująca pług z owiewką boczną wbiła się w osłonę.
Jestem pierdołą - mam na to dowody.
Pelerynki za darmo nie dostałem-co nie.
Jestem skromnym człowiekiem-a o swojej skromności mogę godzinami napierd.....
- maciek 800
- klepacz
- KolczyK
- stary wyjadacz
- Imię: Przemysław
- Kontakt:
jestem pierdołą bo ciagle pracuje i nie mam czasu dla mej laleczki
o żesz kur...aa mac niech zacznie się normlane życie

o żesz kur...aa mac niech zacznie się normlane życie

VFR800FI '99 - była ze mną 35tyś km
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>
- Pepe VFR
- klepacz
- Imię: Piotr
- województwo: mazowieckie
Ja wczorał stojąc na światłach około godz. 23 zjarałem troche gumy i tak się podjarałem że po chwili ruszyłem skręcając w lewo po chwili dogania mnie Daytona puszką która jechała za mną i mówi mi że było czerwone a ja ruszyłem jestem pierdołą 

Wypalony papieros skraca życie Srednio o 1min
Kieliszek Vodki Srednio o 2min.
ALE to nic, chodzenie do PRACY skraca życie średnio o 8 godzin na dobe!!!
Kieliszek Vodki Srednio o 2min.
ALE to nic, chodzenie do PRACY skraca życie średnio o 8 godzin na dobe!!!
- treska
- klepacz
- Imię: Treska
- Kontakt:
Ja to chyba pobije czerwcowo-lipcowy rekord bycia pierdołą.
Jest czwartek, Plac na Rozdrożu. Pomysłowy Treska zamontował kłudkę ROCK na tarcze przednią swojej Vfr-ki. Ekipą wbilismy sie do cafe baru. Po jakimś czasie zebraliśmy się zeby pośmigać. Treska podjarany zakłada kurtałe, kask, rekawice wsiada na moto iiii słyszy Sowę: Treska a kto za Ciebie odepnie kłudkę. Treska debil i pierdoła. Dzięki Sowa niezłego burdelu bym sobie narobił
Jest czwartek, Plac na Rozdrożu. Pomysłowy Treska zamontował kłudkę ROCK na tarcze przednią swojej Vfr-ki. Ekipą wbilismy sie do cafe baru. Po jakimś czasie zebraliśmy się zeby pośmigać. Treska podjarany zakłada kurtałe, kask, rekawice wsiada na moto iiii słyszy Sowę: Treska a kto za Ciebie odepnie kłudkę. Treska debil i pierdoła. Dzięki Sowa niezłego burdelu bym sobie narobił

- maciek 800
- klepacz
- Arczi
- klepacz
- Kontakt:
Ja już od spotkania we Wdzydzach zamierzałem oficjalnie zgłosic się do klubu pierdół, ale jakoś brakowało czasu. Otóż wyglebienie przy 20-30km/h przy wyporowadzaniu moto z hangaru we Wcycach - na prostej drodze, w krótkich spodenkach i koszulce to chyba zasługuje na miano pierdoły
, na dodatek wszystkie plastiki z prawej strony wraz z lusterkiem poszły się pierd....
To jeszcze nic bo tego samego dnia postawiłem moto na trawce pod domkiem i topiłem smutki po stratach w złocistym napoju, w towarzystwie zacnych Ownersów (którzy pozbierali cząstki moich plastików do ostatniego kawałka z nadzieją na rekonstrukcję za co jestem im niezmiernie wdzieczny) i miełem w du.... to że na dworze leje jak z cebra. Do czasu kiedy doturlałem sie do domku i zobaczyłem moją dzidę na glebie - oczywiście nie mogło być inaczej na tej nie połamanej stronie. W efekcie do wcześniejszych strat doszła połamana czacha z drugiej strony.
No teraz to już zasługuję chyba na miano super pierdoły

No teraz to już zasługuję chyba na miano super pierdoły