KUPIĘ AUTO do 30 - 40 tyś
- olo
- klepacz
- Imię: Olek
- Kontakt:
Re: KUPIĘ AUTO do 30 - 40 tyś
Gratki, Kolczykos
Niech Ci służy!

VFR-OC Poland, South Park section, MTZ sub-section 

- zalew
- pisarz
- Imię: Andrzej
- województwo: zachodniopomorskie
Jeżdził…nie jednym jeśli chodzi o typ.Szwagier dziwacznie się uparł, do tego z doskoku tez się zdarzało.Wybacz,mercedes to mercedes.Choć sam śmigam hondąsiwyR6 pisze: to kolega chyba jeszcze nie jeździł francuskimi furami....

- scibor
- pisarz
- Imię: Patryk
- województwo: warmińsko-mazurskie
Francuskie samochody są bajecznie komfortowe. Na sensownych drogach. Na polskich drogach wychodzi ich delikatność.
Co do okularów CDI - generalnie najlepszą opinię mają 2,9, na 2,7 też jest mało narzekań. Koszmarem jest 2,2. Znajomy wulkanizator się takim buja, teraz już bezawaryjnie. Podobno po wymianie pompy wtryskowej bodajże z Lukasa na Boscha samochód zaczął zasługiwać na miano Mercedesa.
Mnie osobiście marzy się W124 2,5D siedmioosobowe kombi. Ale na razie mam za dużo samochodów, a poza tym, hmmm, marzenia potrafią się spełniać w dziwaczny sposób. Mam siedmioosobowego Sprintera 2,3D ...
Co do okularów CDI - generalnie najlepszą opinię mają 2,9, na 2,7 też jest mało narzekań. Koszmarem jest 2,2. Znajomy wulkanizator się takim buja, teraz już bezawaryjnie. Podobno po wymianie pompy wtryskowej bodajże z Lukasa na Boscha samochód zaczął zasługiwać na miano Mercedesa.
Mnie osobiście marzy się W124 2,5D siedmioosobowe kombi. Ale na razie mam za dużo samochodów, a poza tym, hmmm, marzenia potrafią się spełniać w dziwaczny sposób. Mam siedmioosobowego Sprintera 2,3D ...

- zalew
- pisarz
- Imię: Andrzej
- województwo: zachodniopomorskie
Co do francuzów jednak mając porównanie nawet do najnowszej laguny,dla mnie ona nie umywa się w najmniejszym stopniu do jakiegokolwiek mercedesa…
2.9 jest niesamowitym silnikiem,w zamierzeniach konstruowanym bodajże właśnie pod sprintera.Pali nad wyraz mało bo do 5l/100km bez trudu dobrnie i do tego daje bardzo dobre osiągi.Byle tylko dorwać nie najeżdżony egzemplarz=złoto.Do tego jest to zwyklak,żadne CDI.
2.2 CDI tak mnie odstraszyło że zabrnąłem w W202 z pięciocylindrowym 2.5TD na pompie Boscha z fabryki.No i…mucha nie siada odnośnie napędu.Jednak elektronika,urządzenia peryferyjne oraz samoistny recykling spowodował to że niestety pożegnałem gwiazdę...
2.9 jest niesamowitym silnikiem,w zamierzeniach konstruowanym bodajże właśnie pod sprintera.Pali nad wyraz mało bo do 5l/100km bez trudu dobrnie i do tego daje bardzo dobre osiągi.Byle tylko dorwać nie najeżdżony egzemplarz=złoto.Do tego jest to zwyklak,żadne CDI.
2.2 CDI tak mnie odstraszyło że zabrnąłem w W202 z pięciocylindrowym 2.5TD na pompie Boscha z fabryki.No i…mucha nie siada odnośnie napędu.Jednak elektronika,urządzenia peryferyjne oraz samoistny recykling spowodował to że niestety pożegnałem gwiazdę...
- siwyR6
- teksciarz
- Imię: Sławomir
- województwo: śląskie
No żeby nie było nieporozumień , ja nie powiadam że mietek to zły pojazd , bo np S klasa 2001-2003 to moje marzenie , super się jeździ wiem z doświadczenia , natomiast czy francuskie są nie na nasze drogi ? A powiedz mi czym się nasze różnią od dróg poza granicami ? Zgadzam się ,są odcinki dróg że masakra, ale tak samo jest czy w Niemczech czy we Francji , a Anglii to co? Nie ma kraju w którym wszystkie drogi są idealne , robię rocznie średnio po 150tys km po całej unii to coś wiem na ten temat...Widzisz ja osobiście mam 5 renaulta i na zadnym się nie zawiodłem obecnie mam lagunę 1999r , jestem od 10 lat jej właścicielem (odkupiłem od 1-go jak miała niecałe 4 lata on ją kupił w salonie ) i nie zamierzam się z nią rozstawać pomimo że to już emerytka i ma 250tys km na naszych krajowych drogach nakulane
moim zdaniem każde auto jest godne uwagi tylko wiadomo że jak ktoś kupuje kotleta od dilera co zrobił aby sprzedać i zarobić to właściciel będzie wiecznie nie zadowolony.

Nie każde zwycięstwo prowadzi do celu, lecz każda porażka do niego zbliża.
- Lukaszny
- pisarz
- Imię: Łukasz
Każdy będzie chwalił swoje. Jeździłem Francuzem (Meganką) przesiadłem się do Volvo (S80
) i czuje się jak w innym świecie 

W wolnych chwilach spamuje sobie na Blogu prawniczym - http://forumprawnicze.info/blog/2-blog- ... -nysztala/
- siwyR6
- teksciarz
- Imię: Sławomir
- województwo: śląskie
dokładnie tak jak piszesz , każdy chwali swoje . ale nie porównuj meganki do S80 hehehe
to tak jak bym porównał jazdę starem 200 a Volvo FH12 ... 

Nie każde zwycięstwo prowadzi do celu, lecz każda porażka do niego zbliża.
- Gregory
- ostry klepacz
- Imię: Grzesiek
- województwo: małopolskie
- Kontakt:
Wreszcie właściwą markę wybrałeś
Tylko szkoda, że to nie 3.2CDI

Tylko szkoda, że to nie 3.2CDI

Motocykl jest jak media markt -nie dla idiotów
Grewel-Moto - części i akcesoria do moto - 505-078-145 - potrzebujesz coś, dzwoń lub pisz.
CB500, VFR800 Vtec i VFR800 Fi, CBR600RR, K1200S,
Grewel-Moto - części i akcesoria do moto - 505-078-145 - potrzebujesz coś, dzwoń lub pisz.
- KolczyK
- stary wyjadacz
- Imię: Przemysław
- Kontakt:
Gregory 3.2 jeszcze więcej pali. a tu i tak mnie gryzie jak pokazuje 11, ale to na początku
dziś na działkę jechałem to zszedl do 6.9 więc musiał palić 5 6
i spada kreska po kresce
ale w końcu paliwo musi być palone 

VFR800FI '99 - była ze mną 35tyś km
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>
- Marsel
- pisarz
- Imię: Marceli
- województwo: łódzkie
Żyć szybko, umrzeć późno ...
http://babelkowy-swiat.pl/
http://babelkowy-swiat.pl/
- Gregory
- ostry klepacz
- Imię: Grzesiek
- województwo: małopolskie
- Kontakt:
Powiem tylko tyle, że na mieście 3.2 pali jakieś 1-1.5 więcej, a w trasie moje zeszło do 5.1 - i to nie ja tylko mój młody wykręcił taki wynikKolczyK pisze:Gregory 3.2 jeszcze więcej pali. a tu i tak mnie gryzie jak pokazuje 11, ale to na początkudziś na działkę jechałem to zszedl do 6.9 więc musiał palić 5 6
i spada kreska po kresce
ale w końcu paliwo musi być palone

Ps. Mi udało się zejść do 6.9, bo nie lubię wolnej jazdy

Motocykl jest jak media markt -nie dla idiotów
- KolczyK
- stary wyjadacz
- Imię: Przemysław
- Kontakt:
a taaaak to wygląda.
ogólnie baaaardzo przyjemne auto, aż się chce jeździć paradowo. jak zimne to pali sporo, tu nie ma w ogóle gadania. sprawdzę wtryski kiedyś na pewno. może który polewa lufę za dużo
średnie na razie 8.3 w mieście, bez gonitw. raczej spokojnie. trochę przyspieszeń jak trzeba. ehh 
ogólnie baaaardzo przyjemne auto, aż się chce jeździć paradowo. jak zimne to pali sporo, tu nie ma w ogóle gadania. sprawdzę wtryski kiedyś na pewno. może który polewa lufę za dużo

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
VFR800FI '99 - była ze mną 35tyś km
- Arnold
- ostry klepacz
- Imię: Arnold
- województwo: opolskie
- Kontakt:
Wygląda za-je-biś-cie.
Gratulacje, niech służy.
Bez gwiazdy nie ma jazdy. 

- scibor
- pisarz
- Imię: Patryk
Mercedesem się nie jeździ. Mercedesem się podróżuje;)
- benito
- ostry klepacz
- Imię: Jarek
- województwo: mazowieckie
- Kontakt:
Kolczyk, 8,3 to super wynik przy tym motorze, masie, automacie i tylnym napedzie.
Nie oczekuj nizszego...
Nie oczekuj nizszego...
Honda VFR800 - RC46 - `98
Honda VTR1000SP1 - RC51 - `00
KTM LC4 640 SM - `04
Honda CBR 929 - SC44 - `01
Yamaha WR 426 F - `01
Aprilia Tuono - `06
BMW K1200S - `05
Honda VTR1000SP1 - RC51 - `00
KTM LC4 640 SM - `04
Honda CBR 929 - SC44 - `01