Koszulki seria nr 3 :)
-
- Administrator
- Imię: Łukasz
- Kontakt:
hej witam
MRF dał mi znać ze jest pospolite ruszenie wiec sie odzywam, nie bede sie tłumaczył czemu mnie nie było bo zapewne i tak nikogo to nie obchodzi ale co do koszulek to tak:
ostatnia wpłata za koszulke była dnia 12.06 od MARCO po podsumowaniu wszystkiego zamówinei posżło w piątek 15 czerwca przelew z mojego konta na konto firmy poszedł 21 bo wtedy dostałem dopiero odpowiedz, sytuacja jest taka sama jak w zeszłej edycji, koszuek jest sporo i są róznego koloru i rozmiaru wiec z kompletowanie wszystkich (pamiętam ze w tamtej edycji czekali tydzień na czerwone) plus potem nadruk i wysyłka, także terminy są oki i koszulki powinny być u mnie wlaściwie na dniach.
tyle odemnie sorry za nie odzywanie sie
Pozdrawiam.
MRF dał mi znać ze jest pospolite ruszenie wiec sie odzywam, nie bede sie tłumaczył czemu mnie nie było bo zapewne i tak nikogo to nie obchodzi ale co do koszulek to tak:
ostatnia wpłata za koszulke była dnia 12.06 od MARCO po podsumowaniu wszystkiego zamówinei posżło w piątek 15 czerwca przelew z mojego konta na konto firmy poszedł 21 bo wtedy dostałem dopiero odpowiedz, sytuacja jest taka sama jak w zeszłej edycji, koszuek jest sporo i są róznego koloru i rozmiaru wiec z kompletowanie wszystkich (pamiętam ze w tamtej edycji czekali tydzień na czerwone) plus potem nadruk i wysyłka, także terminy są oki i koszulki powinny być u mnie wlaściwie na dniach.
tyle odemnie sorry za nie odzywanie sie
Pozdrawiam.

UxY, teraz wizisz chopie jak Qrewsko trudno jest byc spoleczniekiem w czasach kiedy nikt nie pamieta co to czyn spoleczny. Zjebki dostales bardziej za milcznie w kwestii niz za rozwoj wypadkow, bo jak widac nie od Ciebie on zalezal i z dat wynika, ze przegiecia za duzego nie bylo, tyle, ze ci co wplacili pierwsi o tym nie wiedzieli.
Wrzuc chociaz czterowyrazowe info jak juz je bedziesz mial. Zyjemy w dobie informacji, Panie Informatyk.
Wrzuc chociaz czterowyrazowe info jak juz je bedziesz mial. Zyjemy w dobie informacji, Panie Informatyk.
- Klarkson
- pisarz
- Kontakt:
Czy ktoś z szanownego grona mieszkający w Warszawie, mógłby w moim imieniu podejsc do Uxego i powiedziec mu, ze ja juz nie chce tej koszulki (bedzie mi sie zle kojarzyla).doyar pisze:Gdzie moja koszuuulka?UxY pisze:także terminy są oki i koszulki powinny być u mnie wlaściwie na dniach.
Skoro z Uxego dupa a nie organizator, proszę o oddanie kasy !.
To juz nawet smieszne nie jest.
Klarkson
-
- Administrator
- Imię: Łukasz
- Kontakt:
no cóż, jak wolisz, generalnie nie trzeba do mnie nikogo wysyłać mam telefon gg itp.
Niestety nie mam wpływu na błędy w systemie magazynowym koszulek (z tąd tez telefon do was chłopaki Mors i Roads) wiec generalnie nie czuje sie winny, modle sie zeby jutro z rana zapukał do mnie kurier i zeby mrf podrzucił te koszulki na zlot bo sam już mam dosc tej super akcji. Jeśli chodzi o zwrot kasy tak jak pisałem jak wolisz, oddam Ci ze Swoich.
Przelew po poniedziałku.
Niestety nie mam wpływu na błędy w systemie magazynowym koszulek (z tąd tez telefon do was chłopaki Mors i Roads) wiec generalnie nie czuje sie winny, modle sie zeby jutro z rana zapukał do mnie kurier i zeby mrf podrzucił te koszulki na zlot bo sam już mam dosc tej super akcji. Jeśli chodzi o zwrot kasy tak jak pisałem jak wolisz, oddam Ci ze Swoich.
Przelew po poniedziałku.