Fabiqowa granatowa wdowa
- Fabiq
- klepacz
- Kontakt:
Fabiqowa granatowa wdowa
Czesc.
Po dlugiej i bardzo niewyrownanej walce udalo mi sie przywrocic swietnosc mojej VFR. Kosztowalo to duzo pracy i nerwow ale ostatecznie efekt przeszedl moje oczekiwania.
Po dlugiej i bardzo niewyrownanej walce udalo mi sie przywrocic swietnosc mojej VFR. Kosztowalo to duzo pracy i nerwow ale ostatecznie efekt przeszedl moje oczekiwania.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
potrzeba cos?! dzwon 509 870 769
- Fabiq
- klepacz
- Kontakt:
no wlasnie hehehe , generalnie i tak wyszedl nowy lakier nieco ciemniejszy bo kurde czarny podklad lekko przebija i widac roznice
, jeszcze mam przy niej sporo pracy - lakier trzeba teraz ladnie spolerowac dla pelnego efektu, no i te nieszczesne naklejki, mialy byc zgodne z oryginalem ale niestety odbiegaja nieco od niego, w skutkach daje to duzo pracy bo na zbiorniku mam jedna stara naklejke ktorej nie trzeba bylo zrywac ale rozni sie od tej ktora mam na druga strone do naklejenia i bede musial prysnac caly zbiornik na nowo
zeby z obu stron naklejki byly takie same, zreszta moze mi doradzicie czy warto o to robic tyle zachodu czy nie??
oprocz samych efektow wizualnych jest duzo technicznych przez ktore musialem przebrnac, ale za to dzisiejsza jazda to po prostu miodek, motocykl tak idzie po winklach ze sie ostro zdziwilem - w porownaniu z tym co bylo jeszcze tydzien temu przed wymiana kilku elementow , przedweszystkim lozysk glowki ramy, lozysk w kole przednim, opony przedniej, wywazeniu obu kol, nowego lakieru na przedniej feldze
a no i zamocowaniu tarcz hamulcowych przednich zgodnie z kierunkiem na nich nabitym - wczesniej nie zwrocilem uwagi a byly lewa na prawa

oprocz samych efektow wizualnych jest duzo technicznych przez ktore musialem przebrnac, ale za to dzisiejsza jazda to po prostu miodek, motocykl tak idzie po winklach ze sie ostro zdziwilem - w porownaniu z tym co bylo jeszcze tydzien temu przed wymiana kilku elementow , przedweszystkim lozysk glowki ramy, lozysk w kole przednim, opony przedniej, wywazeniu obu kol, nowego lakieru na przedniej feldze

- KolczyK
- stary wyjadacz
- Imię: Przemysław
- Kontakt:
graltulejszyns 

VFR800FI '99 - była ze mną 35tyś km
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>
- Fabiq
- klepacz
- Kontakt:
dzis troche poganialem, wybralem sie na traske w wiekszosci winkle, ze smietanka olsztynskiego swiata zapier.. - no i moje zdziwienie bo myslalem ze juz zapier.. mnie nie bawi a tu tymczasem nic nie odpuszczalem
jazda byla szybka i ostatnio tak jezdzilem na swojej starej CBR w zeszlym roku, towarzystwo to najwieksi zapier.. z olsztyna, doborowe towarzystwo, z gory zakladalem ze bede daleko z tylu a tu o dziwo druga pozycja cala trase ( olsztyn - ostroda ) , motocykle w kolejnosci CBR 954 2003, moja poczciwa VFR 750 97, CBR 1100 XX 98 , R1 2005 , CBR 954 2002, ZX 6R 2002, GSXR1000K3, co prawda maneta u mnie przez cala droge w jednej pozycji - maneta opor
- ale dalem rade, koles przedemna w kilku miejscach musial ciskac ponad 280 bo ostro mi odchodzil na kilku wyjsciach z winkli, w jednym miejscu R1 probowal ale juz bylem gotow i na wyjsciu z winkla mialem na 5 biegu i maneta opor wiec do nastepnego winkla nie dal rady i odpuscil - ja nie
, w kazdym razie podnozki poprzycierane, opona zamknieta no i but mi sie rozwalil bo kurde podeszwa mi sie przytarlo a nie noskiem i w bucie wystaje mi teraz "jezyk" 
w kazdym razie dumny jestem strasznie z VFR ze dala rade chociaz liczylem ze 260 wycisnie, na winklu nie ma mocy, ciekawe czy na prostej da rade, no i w samym zakrecie idzie ladnie i rowno - oplacalo sie przy niej dluzej posiedziec i dopracowac szczegoly
, co by to bylo z nowymi gumami a nie uzywkami - oh rozmarzylem sie
[ Dodano: 2007-07-11, 14:26 ]
moja koza dostala nowe naklejki
jazda byla szybka i ostatnio tak jezdzilem na swojej starej CBR w zeszlym roku, towarzystwo to najwieksi zapier.. z olsztyna, doborowe towarzystwo, z gory zakladalem ze bede daleko z tylu a tu o dziwo druga pozycja cala trase ( olsztyn - ostroda ) , motocykle w kolejnosci CBR 954 2003, moja poczciwa VFR 750 97, CBR 1100 XX 98 , R1 2005 , CBR 954 2002, ZX 6R 2002, GSXR1000K3, co prawda maneta u mnie przez cala droge w jednej pozycji - maneta opor

w kazdym razie dumny jestem strasznie z VFR ze dala rade chociaz liczylem ze 260 wycisnie, na winklu nie ma mocy, ciekawe czy na prostej da rade, no i w samym zakrecie idzie ladnie i rowno - oplacalo sie przy niej dluzej posiedziec i dopracowac szczegoly

[ Dodano: 2007-07-11, 14:26 ]
moja koza dostala nowe naklejki

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.