Kur.......

Miałeś jakaś niezłą akcję i chcesz sie podzielić? Chcesz opowiedzieć o swojej wyprawie? Dawaj dawaj.
Awatar użytkownika
Ruda i Piotr
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: Kasia
województwo: pomorskie
Kontakt:

Post autor: Ruda i Piotr » wt 26 cze 2007, 18:26

Wasyl trzymaj sie dzielnie, najważniejsze,że Ty jestes cały(haha ;-) wczorajsza rozmowa o Piotrze). Doskonale wiesz, że my wiemy jak to boli.Ale "tą" sprawę trzeba załatwić(jak chcesz to dzwoń załatwimy coby szybko ;-) ). Do zobaczyska

R-K
Mamy dwie miłości- :rodzina i :motolove
VFR Viking SeXszyn North Roads

Awatar użytkownika
szatan
klepacz
klepacz
Kontakt:

Post autor: szatan » wt 26 cze 2007, 20:09

Oj brachu :stroke co za sezon :evil: Co te baby takie w chmurach tego lata ? Męzowie im wyjechali i chyba .j.b.n. są
Życie bez motocykla powoduje raka i choroby serca
Manual Honda VFR800 98-2001
http://rapidshare.com/files/236685669/Manual98-01.pdf

Miernik ładowania http://www.youtube.com/watch?v=IYjGraAk4es

Gienio
klepacz
klepacz
Imię: Grzegorz
Kontakt:

Post autor: Gienio » wt 26 cze 2007, 20:17

przykro mi gosciu z powodu tego zajscia, brak slow na ludzka glupote...
trzym sie

Awatar użytkownika
Fabiq
klepacz
klepacz
Kontakt:

Post autor: Fabiq » wt 26 cze 2007, 21:53

...jak ja nie lubie czytac takich postow to nawet nie wiecie, przykro mi ze taki pech cie znow przesladuje Wasylku, wiem tez jak bardzo jest sie bezsilnym w takiej sytuacji

jesli nie masz srodkow na odbudowanie do pelnej klasy swojego motocykla to moge pomoc, jutro skladam swojej cale plastyki, dzis powymienialem te lozyska w glowce i moge juz spokojnie zlozyc reszte gratow , stad oferuje moj zestaw tuningowy do VFR , przywiez moto do mnie a reszta juz sie zajme i za pare groszy bedziesz mogl znow smigac a z czasem pozakladasz plastyki, nie musze tez mowic ze wiekszosc rzeczy moge naprawic - klamki podnozki i wiele innych elementow aby motocykl znow byl jezdny jesli nie jest, podeslij mi jakies fotki uszkodzen
potrzeba cos?! dzwon 509 870 769

Awatar użytkownika
treska
klepacz
klepacz
Imię: Treska
Kontakt:

Post autor: treska » wt 26 cze 2007, 22:25

wasyl pisze:shoovfr750,

Tak po prostu.

Mandacik 1000 z powrotu z Lublina,teraz to,trochę zaległości.
A po za tym trzeba nabrać pokory i załatwić - wiecie co. (..............)
Wiemy wiemy. Dobra decyzja:)
o jeeeeeeeeeezu fantastycznie

treska@vfr.com.pl

SOWA
stary wyjadacz
stary wyjadacz

Post autor: SOWA » śr 27 cze 2007, 00:58

Wasyl, szkoda kadzić. Wiesz, że co potrzeba to wal jak w dym. U mnie masz wszystko. Cieszę się, żeś cały. :stroke

Awatar użytkownika
doyar
klepacz
klepacz

Post autor: doyar » śr 27 cze 2007, 01:05

Jacko pisze:limit pecha po prostu już wyczerpałeś
Ja jestem tego pewien. To byl Twoj ostatni moto-niefart AD 2007. No bo co do furvy nedzy, ile mozna? Co wcale nie znaczy ze nie bedziesz jezdzil i to dlatego bedziesz mial spokoj. Ku*wa, zycie... Wasylku, daj se spokoj na kwartal (choc bedzie bolalo za kazdym razem jak moto Cie bedzie mijac jakies, wiem bo mialem rok przerwy), odbij sie od finansowego dola, uporzadkuj SPRAWY, poklej plastiki a na jesieni znow bedzie pieknie. I jak to bedzie po takiej pauzie smakowac... jak seks po pol roku na poligonie :biggrin "Jeszcze bedzie przepieknie jeszcze bedzie normalnie"
Wrzuc info co Ci poszlo, moze ten i Ow znajdzie jakies graty co sie nadadza moze nie na miss VFR ale pozwola smigac... Ja mam chyba jakas konsolke podnozka kaprawa...
Pozdro i 3M sie!!!

Awatar użytkownika
ppamula
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: Piotr
województwo: mazowieckie

Post autor: ppamula » śr 27 cze 2007, 08:28

Wasyl współczuje, naprawdę.
Swoją drogą nie rozumiem kobiety która z dzieckiem wchodzi na czerwone światła, nie rozumiem...

A poza tym to pamiętaj że jesteśmy z Tobą. I po prostu w najbliższym czasie będziesz się z nami spotykał jak ja, bez moto, czasem z kimś na plecaczek, czasem na katamaranie. Będzie ci łatwiej przetrwać.
Wiem co mówię.

Awatar użytkownika
musieli
pisarz
pisarz
Imię: Dariusz

Post autor: musieli » śr 27 cze 2007, 09:11

Trzym się chłopie, wiem na świeżo jak to jest, a wydawało by się, ze na małej prędkości to raczej nic specjalnego nie powinno się stać... Oj żniwa wysokie w tym roku...
Ekskluzywne akcesoria motocyklowe marki RIZOMA

Awatar użytkownika
rommi
ostry klepacz
ostry klepacz
Kontakt:

Post autor: rommi » śr 27 cze 2007, 10:53

Chyba czołgiem trzeba zacząć jeździć po tym kraju :killer i napier...ć każdego, bo to co się dzieję to .... przechodzi ludzkie pojęcie. Aż się boję wyjeźdzać po miesiącu przerwy. :disagree
Wasyl współczuję, mama parę gratów ale niestety do RC46 :sad chyba pora już uporządkować pewne sprawy. Trzymaj się.

Awatar użytkownika
Karol
klepacz
klepacz

Post autor: Karol » śr 27 cze 2007, 11:26

Dobrze że jesteś cały. Daj znać bracie jak coś będzie trzeba . UUUFFFF, Ciężko czytać jeszcze ciężej pisać. :cry:
RClomza.pl

Awatar użytkownika
mors
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: Jacek
Kontakt:

Post autor: mors » śr 27 cze 2007, 12:04

Wasyl, bez Ciebie impreza to nie impreza - wiesz.

Zdejmuję nakładkę i najwyżej wzorem SOWY zostawię Cię na jakiejś tankszteli - to dzwoń. I założycie wtedy z roads'em KLub Porzuconych.

A baba poszła w długą i tyle ją widzieli. Jak sobie o takich idiotyzmach pomyślę to już nie jestem przeciwko eutanazji. Brak mi słów. A nie - nie brak, jedmo słow znam. Tyle, ze długie .j.b.n..

A wiecie co by było jakby ją trafił? Jakiś mądry dziennikarzyna z TVNPOLSTA24 podał:

"I znów rozpędzony szaleniec na motocyklu potrącił na przejściu dla pieszych matkę z dzieckiem na ręku. Kiedy policja w końcu zrobi porządek z tymi wariatami na drogach w śmiercionośnych maszynach"

Założycie się?
alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS

Awatar użytkownika
Bohun
klepacz
klepacz
Imię: Wiktor
Kontakt:

Post autor: Bohun » śr 27 cze 2007, 14:30

jak to poszła w drugą strone ???? Ty przycieleś glebę bo nie chciałeś jej uszkodzić i dziecka a ona uciekła ???? no nie no, krew mnie zalewa !
co to za kraj ludzie, jejkuuu mam coraz większą motywację żeby się uczyć, i po studiach wyjechać z tego przemiłego kraju...
Współczuję, ale najważniejsze że nic Ci się nie stało !

a właśnie tak mi się przypomniało , ile razy wracam z Rzeszowa do domu, to mnie krew zalewa jak widzę drogę na odcinku jakieś 10 km za jarosławiem, połataną kamyczkami i to wszedzię, na srodku zakrętu tez ... no jakby tam ktoś jechał motocyklem i nie wiedział o tym, to gleba murowana ! :/ ja nie wiem, ze ktos pozwala zeby tak reperować drogę ! to jest tylko mozliwe w polsce ... a poznie w "TVNPOLSAT25" ktos by powiedzial: "motocyklista nie dostosował prędkości..."

Awatar użytkownika
Heroinka :D
pisarz
pisarz
Kontakt:

Post autor: Heroinka :D » śr 27 cze 2007, 15:14

Wasyl współczuję, ale ważne, że Ty jesteś cały. A ta kobieta to totalna idiotka! Jak można z dzieckiem wyjść na czerwone światło?! I jeszcze sobie poszła, ot tak...bez komentarza...
Piękna jest to dziewczyna, co zwie się Heroina. ;-)

Awatar użytkownika
Gacek
pisarz
pisarz
województwo: dolnośląskie
Kontakt:

Post autor: Gacek » śr 27 cze 2007, 15:27

Szkoda że to nie był facet,przynajmniej na zachęte wpierdol by dostał...... :killer Głowa do góry kolego :stroke i powoli do przodu.......
Ride or Die....

ODPOWIEDZ