Serwisy Hondy w Bielsku i Tychach wyraziły głębokie zdziwienie, że ktoś rysę chce zamalować i że oni to cały bak mogą... Pan w jakimś sklepie internetowym powiedział, że jak znajdę coś w 90% podobne to mam brać i być szczęśliwa, że się udało...
Czyli nie masz tego lakieru?wrzuć fotkę tego zbiornika,a o ten lakier spytam się tam gdzie ja dobieram,w poniedziałek coś powinienem wiedziec to dam znać.jagna pisze:Pojechałam, pan wziął zadupek i powiedział, że będzie jutro na 10ą. Jutro po 10ej dowiedziałam się, że może w mieszalni w Mysłowicach mi to zrobią, bo ten pigment to 1200zł... W Mysłowicach to mi powiedzieli, że oni to tylko samochody a jeden milusiński poradził całe moto na jakiś normalny kolor przemalować
Serwisy Hondy w Bielsku i Tychach wyraziły głębokie zdziwienie, że ktoś rysę chce zamalować i że oni to cały bak mogą... Pan w jakimś sklepie internetowym powiedział, że jak znajdę coś w 90% podobne to mam brać i być szczęśliwa, że się udało...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 10 gości