przejrzałem już wszystko na temat bagażu na moto

Mam pytanie do Was, czy znacie jakiś namiar na porządny sklep w Wawie i okolicach z kuframi i sakwami?
Interesuje mnie też oczywiście spory wybór, firma givi i kappa.
Pozdrawiam serdecznie.
moge ci sprzedac bagstera z torbą w kolorze niebieskim:) niewystaje na boki wiec i spalanie nie rosnie,chroni ci zbiornik a torbe montujesz w 5 sekund:)damlew pisze:Witajcie,
przejrzałem już wszystko na temat bagażu na moto![]()
Mam pytanie do Was, czy znacie jakiś namiar na porządny sklep w Wawie i okolicach z kuframi i sakwami?
Interesuje mnie też oczywiście spory wybór, firma givi i kappa.
Pozdrawiam serdecznie.
Hej,z całą pewnością mogę Ci polecić kufry GIVI E45,miałem takie i żałuję że sprzedałem,stare dobre kufry i jak dla mnie bardzo pojemne i wyglądzie klasycznego kufra,jak dla mnie nie ma lepszych.KidRackBrawura pisze:Podczepię się pod temat
Przymierzam się do kupna jakichś kufrów i tu rodzi się pytanie - co polecacie, co chwalicie, czego nie. Od jakiegoś czasu myślę o komplecie 2 x Givi E36 na boki plus E460 (lub E45) na górę. Jakieś doświadczenia , spostrzeżenia, rady na ich temat?
Dodaję bo w sumie to ważne - stelaż (motostel) pod kufry już jest pod system monokey, więc to już trochę ogranicza moje pole manewru. Druga sprawa to kasa - centralki które podałem mozna mieć po 400zł sztuka. Bocznych teraz nie widzę na alledrogo, ale chodziło jakoś niewiele ponad 300 za sztukę. I teraz moje pytanie warto kupować coś droższego?
VFRKrzysztof pisze:Mnie wyszło niecałe 2 koła na motobagaz.pl Ale kolega chce kupić same kufry czyli K53N - 600PLN, 2xK40N - 800PLN, przesyłka gratis.
A miałbyś jakieś zdjęcie od tyłu i od przodu z tymi kuframi? Cena jak dla mnie do przyjęcia. No i będą bardziej pasować do nowszego motunga przy ewentualnej zmianie.VFRKrzysztof pisze:Centralny Kappa K53N mieści dwa kaski, jest tańszy, niż Givi Maxia i moim zdaniem zgrabniejszy. Plus boczne Kappa K40N i w drogę!
Heh nie wiem czy pamiętasz Buła, jak sprzedawałeś RC36II to pytałem wtedy tylko o stelaż, ale chrapkę miałem i na to co na nim wisiałoBuła pisze:Hej,z całą pewnością mogę Ci polecić kufry GIVI E45,miałem takie i żałuję że sprzedałem,stare dobre kufry i jak dla mnie bardzo pojemne i wyglądzie klasycznego kufra,jak dla mnie nie ma lepszych.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości