Mam zapytanko czy jest ktoś kto może mi pomóc w sprawdzeniu VIN w konkretnym mercedesie i określeniu jego stanu w miarę faktycznego i jakowejś historii ?
Dzięki serdeczne z góry za pomoc

Jeśli tak jest, to niestety dupa z tematu i pomocy. W grupie vw w której pracuje, jest zupełnie inaczej i nie ważne gdzie serwisowane auto, można bez problemu sprawdzić historię serwisową pojazdu, przy założeniu oczywiście, że było serwisowane w aso.Falcon pisze:po Vin-ie Mercedesa to możesz sprawdzić w jakim wyposażeniu wyszedł fabrycznie i jakie naprawy miał gwarancyjne - reszta tylko w serwisach gdzie był serwisowany ( jeżeli był ) - wiem bo 5 lat pracowałem w Mercedesie i właśnie w Piasecznie - załatwienie daten karty ( wyposażenia ) to żaden problem .

Jeśli serwisowany w ASO to tak, jest w systemie, choć bywają czasem przypadki, ale jest to b.rzadko, że nie ma pełnych danych etc., np. z włoch, holandii.ivan pisze:Dixon, a co jeśli VW był serwisowany za granicą. Też jest to w systemie?

Jeżeli był serwisowany w tureckim komisie, to tylko będziesz miał pieczątki w książce serwisowej, oni jeszcze nie włamali się do systemu VW...ale pracują nad tym z naszymiivan pisze:Dixon, a co jeśli VW był serwisowany za granicą. Też jest to w systemie?
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 17 gości