Dwa dni w Lublinie i śmiganie po torze 23/24-06-2007
- wasyl
- stary wyjadacz
- Imię: Daniel
- Kontakt:
Marek,
Jadę sam w piątek do Łomży,nocka u Karola.
Rankiem skoro świt ( Dorota,Karol i Ja),wypad do stolicy,Roads się zdeklarował podprowadzi nas do Sowiego gniazda i potem Lublin.
Jadę sam w piątek do Łomży,nocka u Karola.
Rankiem skoro świt ( Dorota,Karol i Ja),wypad do stolicy,Roads się zdeklarował podprowadzi nas do Sowiego gniazda i potem Lublin.
Jestem skromnym człowiekiem-a o swojej skromności mogę godzinami napierd.....
Nigdy nie jeździj szybciej, niż potrafi latać Twój anioł stróż !!!
Nigdy nie jeździj szybciej, niż potrafi latać Twój anioł stróż !!!
- Hubert
- klepacz
- Imię: Hubert
- województwo: lubelskie
Jedźta spokojnie czym chceta.
Odnośnie Rommiego Dzwoń przyjacielu przyślę Ci stolicą regler ale jak najszybciej bo nie dojdzie.Ja mogę polatać puszką.
Odnośnie godziny spotkania niech będzie najpóźniej 9.30 na Orlenie ale jak ktoś ma się spóźnić niech dzwoni to wrócę po Niego.Mogę chwilowo nie odbierać jak bym leciał na moto ale oddzwonię.Walcie na Orlen tam punkt zborny.
Odnośnie toru to trzeba ustalać z Jackiem ale zaraz zadzwonię i postaram się przełożyć na 11.
No i na deser Roads.Co by tu napisać?.....
[ Dodano: 2007-06-20, 20:39 ]
Po rozmowie z Jackiem ustaliliśmy ,że jutro przed południem będzie rozmawiał z prezesem i postara sie przełożyć tor na 11 żeby każdy doleciał.
Do godziny 15 będzie info na forum.
Odnośnie Rommiego Dzwoń przyjacielu przyślę Ci stolicą regler ale jak najszybciej bo nie dojdzie.Ja mogę polatać puszką.
Odnośnie godziny spotkania niech będzie najpóźniej 9.30 na Orlenie ale jak ktoś ma się spóźnić niech dzwoni to wrócę po Niego.Mogę chwilowo nie odbierać jak bym leciał na moto ale oddzwonię.Walcie na Orlen tam punkt zborny.
Odnośnie toru to trzeba ustalać z Jackiem ale zaraz zadzwonię i postaram się przełożyć na 11.
No i na deser Roads.Co by tu napisać?.....
[ Dodano: 2007-06-20, 20:39 ]
Po rozmowie z Jackiem ustaliliśmy ,że jutro przed południem będzie rozmawiał z prezesem i postara sie przełożyć tor na 11 żeby każdy doleciał.
Do godziny 15 będzie info na forum.
- Arczi
- klepacz
- Kontakt:
Hubert niestety nie bedę mógł wyjechac z Tobą po chłopaków bo siędzę z małym całe przedpołudnie. Na pewno spotkamy sie na torze. Jak bedziecie śmigać my zrobimy zakupy(piwo + kiełbacha i td.) i przygotujemy wszystko na ośrodku. Pastor z tego co wiem też nie bedzie śmigał na torze, więc zajmie się instalacją sprzętu do muzy. Deszczu na ośrodku nie musimy sie obawiać, bo będziemy pod wiatą, spróbujemy jeszcze zorganizować grilla, gdyby z powodu deszczu były problemy z ogniskiem.Hubert pisze:Odnośnie godziny spotkania niech będzie najpóźniej 9.30 na Orlenie ale jak ktoś ma się spóźnić niech dzwoni to wrócę po Niego
Mam nadzieje, że ekipa Ownersów zawita do nas w komplecie.
- Jacko
- ostry klepacz
- Imię: Jacek
- województwo: lubelskie
- Kontakt:
Jestem właśnie po rozmowie z prezesem i śmiganie zostało przełożone na 11-tą.
Czyli zgodnie z Waszą prośbą śmigamy od 11-tej do 16-tej 23-go czerwca roku Pańskiego 2007
A co do pogody to nawet nie chce mi siemyśleć że będzie padał deszcz.
I jeszcze jedna sprawa odnośnie noclegu.
Napiszę krótko. Co niektórzy mogli już doświadczyć noclegu u mnie i chyba tragedii nie było ale tym razem chciałem Was wszystkich przeprosić ale po prostu nie dam rady. Wybaczcie..............i uwierzcie mi że chciałbym ale... są rzeczy o których sienawet naukowcom nie śni.
Pozdrawiam Was i do zobaczenia w sobotę o 11-tej.
Czyli zgodnie z Waszą prośbą śmigamy od 11-tej do 16-tej 23-go czerwca roku Pańskiego 2007
A co do pogody to nawet nie chce mi siemyśleć że będzie padał deszcz.
I jeszcze jedna sprawa odnośnie noclegu.
Napiszę krótko. Co niektórzy mogli już doświadczyć noclegu u mnie i chyba tragedii nie było ale tym razem chciałem Was wszystkich przeprosić ale po prostu nie dam rady. Wybaczcie..............i uwierzcie mi że chciałbym ale... są rzeczy o których sienawet naukowcom nie śni.
Pozdrawiam Was i do zobaczenia w sobotę o 11-tej.
- Achmed
- klepacz
- Imię: Marek
- województwo: mazowieckie
Sucho-mokro się zobaczy, wiem że każdy nastawił się na latanie po torze ale w najgorszym wypadku wydamy te 60 zyla na browary
ja jadę na moto, a co tam zabiorę kapok to nie utonę 

VFR 750 RC36II BYŁA
VTR 1000F BYŁA
DR 650R BYŁA
VFR 800 FI BYŁA
ZR750C CR W BUDOWIE
TT600R BYŁA
VFR 800 BYŁA
KTM EXC 250 2T BYŁ
TRIUMPH SPRINT ST 1050 BYŁ
Triumph Tiger 1050
VFR 750 RC 36II
VTR 1000F BYŁA
DR 650R BYŁA
VFR 800 FI BYŁA
ZR750C CR W BUDOWIE
TT600R BYŁA
VFR 800 BYŁA
KTM EXC 250 2T BYŁ
TRIUMPH SPRINT ST 1050 BYŁ
Triumph Tiger 1050
VFR 750 RC 36II
- rommi
- ostry klepacz
- Kontakt:
Jak bedzie mokro to nie lecę - brak opon - jeszcze nie kupiłem nowych 
Nie chcę sobie zrobić kuku.
Dzisiaj od Maćka pożyczam regler (wielkie dzięki Maciek), żeby w razie czego sprzet był gotowy. Zobaczymy pogodę w sobote ...

Nie chcę sobie zrobić kuku.
Dzisiaj od Maćka pożyczam regler (wielkie dzięki Maciek), żeby w razie czego sprzet był gotowy. Zobaczymy pogodę w sobote ...
Ostatnio zmieniony czw 21 cze 2007, 12:40 przez rommi, łącznie zmieniany 1 raz.