Kiedyś na forum przedstawiłem projekt swojej vfr, gdyz kupiłem ją z uszkodzonymi plastikami w muto, malowanie od razu wchodziło w gre, a ze mieliśmy zimę i miałem czas po pracy, zacząłem wkładach serce w motocykl.
Miałem zdjęcia jak wyglądał jednak zginęły razem z telefonem

Uratowało się pare w jakim stanie były plasiki po spawaniu i szpachlowaniu, następnie poszła na to szpachla natryskowa.

Uploaded with ImageShack.us
Następnie był lakierek, padło na białą perłę i czarny połysk, na zdjęciu jeden z plastików i rama swiezo po malowaniu.

Oczywiście zeby nadać blasku niektórym lekko już przesiąkniętym czasem elementom polerka poszła w ruch, przykład elementów polerowanych.

Tu motorek przed malowaniem ramy

Nie obeszło się też bez zmiany detali plastikowych, oraz lusterek(lusterka będą zmieniane gdyż nie zdała na nich folia próby, i się podności z powodu kleju kanalikowego, prawdopodobnie będzie hydro grafika

Tu już po pomalowaniu i poskładaniu,

Teraz pozostała już kwestia baku, na początku miał być czarny, jednak doszedłem do wniosku ze będzie zbyt "kupiato" i skrzydła nie będa na nim widoczne, więc trzeba było przemalować podkład pod biel, i na razie tak zostało gdyz lakiernik nie ma na razie czasu, całośc jescze nie skończona w 100% lecz w 90% prezentuje się tak.

Ostatnio pokusiłem się nawet o małą sesję zdjęciową, gdyz z zamiłowania i z zawodu mam stycznośc z grafiką, i powastało coś takiego, co oddaje to jak ja widzę ten motor mimo iż ma swoje lata : )

Jeżeli zainteresują was dalsze losu na pewno pokuszę się o wstawienie fotek.
LEWA !