akumulator
- zachtomasso
- teksciarz

- zachtomasso
- teksciarz

-
UxY
- Administrator

- Imię: Łukasz
- Kontakt:
No i o dziwo po nocy odpali? ;] I to bez problemu ( w sumie potrzebuje tylko jeden ruch rozrusznika) Sprawdzia?em wszelkie ?adowania pobory pr?du itp i wszystko jest oki czyli ?e aku juz nie trzyma? co prawda jak przyczepi?em miernik do akumulatora to pokazywa? 12,63 (aku od??czony) ale pytanie ile trzyma i zapewne po nocy le?y. Zobaczymy w najbli?szych dniach. Narazie i tak nie mam kasy na nowy. A i Zachtomasso
Niestety nie posiadam takowego u??dzenia 
- zachtomasso
- teksciarz

jeszcze jeden pomys? mi wpad? do g?owy. (bo jak masz 12,63 V na aku to wygl?da na to ?e nie jest z nim ?le).
Mia?em tak kiedy? w aucie, ?e by?y luzy na tulejach w rozruszniku. I jak za pierwszym cykni?ciem zagada? to by?o ok, a jak nie to op?r rozrusznika by? tak du?y ?e nie da?o rady zakr?ci?. Te? wtedy my?la?em, ?e to aku.
Charakterystyczn? rzecz?, kt?r? pami?tam to by?o to, ?e rozrusznik nie kr?ci? r?wno tylko tak jakby go kto? przytrzymywa? i puszcza? do sekund?. (czyli chech?a?
)
Mo?e to u Ciebie co? z rozrusznikiem ? Tylko jak to kurde potwierdzi? ? U mnie to chyba ojciec na s?uch zdiagnozowa? i kupili?my na gie?dzi regenerowany rozrusznik za 50 PLN i po wymianie diagnoza si? potwierdzi?a. Czyli chyba trzeba prze?o?y? inny (jakby co to m?j chyba powinien by? taki sam)
Mia?em tak kiedy? w aucie, ?e by?y luzy na tulejach w rozruszniku. I jak za pierwszym cykni?ciem zagada? to by?o ok, a jak nie to op?r rozrusznika by? tak du?y ?e nie da?o rady zakr?ci?. Te? wtedy my?la?em, ?e to aku.
Charakterystyczn? rzecz?, kt?r? pami?tam to by?o to, ?e rozrusznik nie kr?ci? r?wno tylko tak jakby go kto? przytrzymywa? i puszcza? do sekund?. (czyli chech?a?
Mo?e to u Ciebie co? z rozrusznikiem ? Tylko jak to kurde potwierdzi? ? U mnie to chyba ojciec na s?uch zdiagnozowa? i kupili?my na gie?dzi regenerowany rozrusznik za 50 PLN i po wymianie diagnoza si? potwierdzi?a. Czyli chyba trzeba prze?o?y? inny (jakby co to m?j chyba powinien by? taki sam)
CB650F
był: VFR 750 F RC 24 '88 Hand Made Police Version
był: VFR 750 F RC 24 '88 Hand Made Police Version
- ZULEK
- pisarz

- Imię: Jarek
- województwo: mazowieckie
- Kontakt:
Wheelman moim zdaniem zwykły aku elektrolitowy umieszczony w Vfr-ce pod siodłem a w dodatku pod kątem to pomyłka!!
Sam nabyłem co prawda aku zalewany elektrolitem (na żelowy trzeba niezłą sumkę wybulić
) ale nieco rózni się od tych "zwykłych". Min.tym iż nie ma tzw.pustych cel w których chlupie sobie kwas tylko specjalną "gąbke" w którą zalany elektrolit wsiąka. Aku oczywiście jest suchoładowany tzn. że po zalaniu elektrolitem po 30 min jest gotowy do użycia.
Myśle że jest to tańsze rozwiązanie niż żelówka. Jak poszepram w swoim allegro to podeśle Ci linka tego sklepu
Koszt to bodajże 180 zeta razem z elektrolitem
Sam nabyłem co prawda aku zalewany elektrolitem (na żelowy trzeba niezłą sumkę wybulić
Myśle że jest to tańsze rozwiązanie niż żelówka. Jak poszepram w swoim allegro to podeśle Ci linka tego sklepu
Koszt to bodajże 180 zeta razem z elektrolitem
- ZULEK
- pisarz

- Imię: Jarek
- województwo: mazowieckie
- Kontakt:
Wheelman mówisz i masz. Gdyby był problem z otwarciem to prześle Ci na pw dane gostka z nr.phona
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=251504998
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=251504998
- wheelman
- zadomowiony

- Kontakt:
A mzoe bardziej sie oplaca dolozyc pare zl i kupic VARTE ?
http://www.allegro.pl/item284345041_aku ... lugow.html
http://www.allegro.pl/item284345041_aku ... lugow.html
- KolczyK
- stary wyjadacz

- Imię: Przemysław
- Kontakt:
YUASA
VFR800FI '99 - była ze mną 35tyś km
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>