Dalej jesteście zdania że nie warto wymieniać skoro Honda nic o tym nie pisze ?

MWK 44, parę stron wcześniej była o nim mowa.kiki pisze:Paweł_RSL podasz symbol tego filtra Mann
Magik nie piję do Ciebie w żaden sposób jednak MUSZĘ przypomnieć co pisałeś 2 strony wcześniejmagik pisze:Rzekłbym o rzesz ty w mordę trza by to było zrobić
Chyba jednak się przekonałeś no ale po co poprawiać inżynierówmagik pisze:Myślę..... ze nie będę wymieniał jednakBo nie wiedzieć czemu w polskiej mentalności się utarło że domorosły chłopek roztropek jest w stanie poprawić cały sztab inżynierów pracujących nad konstrukcja i dadzą rade bez obliczeń bez rysunków przy pomocy majzla i młotka.
No to nie wiem ktorym... allegro nic nie wypluwa... intermotors i intercars rowniez... a google pokazuje model 44/7 czy 44/6 ktory jest plastikowy i zupelnie inny... Osobiscie nie moge znalezc sklepu w Warszawie z tym...kubatron2 pisze:ja tez taki ładuje.do kupienia w prawie kaŻdym sklepie motoryzacyjnym/
http://e-autoparts.pl/filtr-paliwa-p-887399.htmlDeVeDe pisze:Osobiscie nie moge znalezc sklepu w Warszawie z tym...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość