narobimy fotek, powiesimy w temacie i im języki do tyłka pouciekają, że tak sami się objadają w tym Centurium, a Vikingowie o suchych pyskach i z burczeniem rozrządu w brzuchach
VFR - PUB online
- mors
- stary wyjadacz

- Imię: Jacek
- Kontakt:
Dzięx MadziX, że przysiadłaś się wczoraj do mojego stolika i pogadałaś do switu. To była wielka przyjemność i mam nadzieję, że niedługo posiadzimy tak jak oni na zielonej trawce w szerszym gronie, VFRki będą odpoczywać zdrożone, a my po sosydżu, chikenie, fiszu and czipsu, a wszysko zalane pysznym brązowym sosem HP
w drugiej dłoni pinta (wyższość systemu imperialnego nad metrycznym) guinnessa dobrze schłodzonego w Twojej piwniczce... miodzio no i oczywiśnie śpiewy masowe
narobimy fotek, powiesimy w temacie i im języki do tyłka pouciekają, że tak sami się objadają w tym Centurium, a Vikingowie o suchych pyskach i z burczeniem rozrządu w brzuchach
alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS
- MadziX
- stary wyjadacz

- Imię: Magdalena
- Kontakt:
to teraz odliczam dni do Waszego przyjazdu, teraz leje już czwarty dzien - i dobrze bo woda się skończy tam u góry i jak przyjedziecie to będzie świetna pogoda...oby tylko wyłączyli ten prysznic jak będę w przyszły piątek do dover jechać..

- mors
- stary wyjadacz

- Kontakt:
acha - po długotrwałych gwałtach Sowy na jego usilną prosbę postanowiłem zmienić avatar (to ostatnio baaardzo modne - jak torebki Coco Channel)
Ponieważ zagineło mi zdjęcie legitymacyjne z Klubu Morsów postanowiłem pokazać Wam jak wyglądałem, gdy byłem Piekny I Młody. (Teraz zostało mi juz tylko "i")
Ponieważ zagineło mi zdjęcie legitymacyjne z Klubu Morsów postanowiłem pokazać Wam jak wyglądałem, gdy byłem Piekny I Młody. (Teraz zostało mi juz tylko "i")
alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS
- mors
- stary wyjadacz

- Kontakt:
Cały pleżer był po mojej stronie.
Qrcze - MadziX na kółkach do Dover z Njukastla? szacun i rispekt. Pamiętaj, zeby kierownicę przełozyć i przy wyprzedzaniu patrz najpierw w PRAWE lusterko
A Ty to wiesz lepiej ode mnie
W Hiszpanii polecam "jaja a la Corrida" - tylko pamiętaj - raz padnie byk, raz torreador
a kiedy opowiemy im o naszych następnych planach?
[ Dodano: 2007-06-15, 11:57 ]
Do dziś mi cierpnie skóra pod futrem i kły żółkną na myśl o tych katuszach, ale warto było
Qrcze - MadziX na kółkach do Dover z Njukastla? szacun i rispekt. Pamiętaj, zeby kierownicę przełozyć i przy wyprzedzaniu patrz najpierw w PRAWE lusterko
A Ty to wiesz lepiej ode mnie
W Hiszpanii polecam "jaja a la Corrida" - tylko pamiętaj - raz padnie byk, raz torreador
a kiedy opowiemy im o naszych następnych planach?
[ Dodano: 2007-06-15, 11:57 ]
a tu sie z Toba nie zgodzę. A kto przywrócił Twój avatar strajkiem antyalkoholowym? Hę?MadziX pisze:Sowa widzę,że przejąłeś władzę nad avatarami na forum
Do dziś mi cierpnie skóra pod futrem i kły żółkną na myśl o tych katuszach, ale warto było
- MadziX
- stary wyjadacz

- Imię: Magdalena
- Kontakt:
mieszkam pod newcastle - takze jakies 40 km mniej
ale to dopiero początek trasy, potem prom i planujemy jeszcze z 600 zrobić, coby jak najszybciej znaleźć się w hiszpanii, potem północnym nabrzeżem do La coruny, Porto, Lisbona(jak starczy czasu ) i Bilbao i z Bilbao promem do Portsmouth, kilka rzeczy oblookamy w tej części uk i do domku..
naszymi planami możemy podzielić się wieczorkiem jak ktoś wpadnie do pubu..
ale to dopiero początek trasy, potem prom i planujemy jeszcze z 600 zrobić, coby jak najszybciej znaleźć się w hiszpanii, potem północnym nabrzeżem do La coruny, Porto, Lisbona(jak starczy czasu ) i Bilbao i z Bilbao promem do Portsmouth, kilka rzeczy oblookamy w tej części uk i do domku..
naszymi planami możemy podzielić się wieczorkiem jak ktoś wpadnie do pubu..

- mors
- stary wyjadacz

- Kontakt:
Zawsze chętnie kawałek świata zobaczę, nawet cudzymi oczami.
Kartę do aparatu wypucuj, może nawet wypierz. Weź zapasową i baterie naładuj i trzaskaj ile wlezie, zeby się potem z nami fotami podzielić.
Jak w przyszłym roku będziemy realizowac Twarda Europejska Dupa 2008 to chyba taki cycek Zachodni w Portugalii wypadnie i będzie jak znalazł.
A w piatek wieczorem do pubu musowo -będzie muzyka live?
Kartę do aparatu wypucuj, może nawet wypierz. Weź zapasową i baterie naładuj i trzaskaj ile wlezie, zeby się potem z nami fotami podzielić.
Jak w przyszłym roku będziemy realizowac Twarda Europejska Dupa 2008 to chyba taki cycek Zachodni w Portugalii wypadnie i będzie jak znalazł.
A w piatek wieczorem do pubu musowo -będzie muzyka live?
- mors
- stary wyjadacz

- Kontakt:
a tak mnie teraz do łba wpadło - może rzeczywiście live?
Mamy przeciez SKYPE - można telekonferencję, piwko, kto ma kamerkę to i videło. La gitarra i takie klimaty.
Kto za? Wpisywac się
no dobra wiem, ze jestem genialny - nie musicie mi mówić
Mamy przeciez SKYPE - można telekonferencję, piwko, kto ma kamerkę to i videło. La gitarra i takie klimaty.
Kto za? Wpisywac się
no dobra wiem, ze jestem genialny - nie musicie mi mówić