http://www.motogen.pl/Motul-5100-jak-po ... 11455.html najlepsze sa komentarze pod artykułem i w sumie ciekawe bo na oficjalnej stronie producenta na ten rok jedynym importerem w pl przynajmniej w mojej okolicy jest intercars http://www.motul.com/pl/pl/resellers patrząc na tarnowskie góry hmmmmm nie widzę poloniacup..... ciekawe ?? Zaś pewnie jakas plota bo leci o kasę bo sie reklamują jako jednynie słuszny prawdziwy importer oryginalnych olejów a pewnie maja takie ceny (na stronie internetowej nie ma podane), a jak z dojczów ściągnę taniej z autoryzowanego sklepu to co kupiłem podróbę bo nie przez polonia cup................. litośći
PS zauważcie też że plotę o podróbach motula rozsiewa jeden człowiek po wszystkich forach motocyklowych..... nie wyczytałem jak do tej pory drugiego takiego postu już nie mówiąc o większej liczbie. Co to za interes wypuścić jedną podróbę na rynek
Jaki byście proponowali olej
- michał RC 46
- pisarz
- Imię: Michał
- województwo: lubelskie
Re: Jaki byście proponowali olej
Ja polecam bel-ray exs ester 10w50 zero konsumpcji oleju, zero uślizgów sprzęgła, nie grzeje się w upały i biegi wchodzą płynnie. Nie słyszałem też, żeby go podrabiali.
Czerwone najszybsze !
- wydra
- klepacz
- Imię: Mateusz
- województwo: śląskie
Magik jak juz takim fachowcem się uważasz to poinformuje cie ze w nie tylko IC jest dystrybutorem ale np Hart który też ma to w ofercie, jak Moto-Gama która też tym handluje.
Pisze o podróbkach bo na co dzień ma z tym człowiek styczność, motul? proste, bańka jak postawisz ori z podróbką obok to :
a) delikatnie inna bańka
b) naklejka jest innej jasności
c) litery na nadruku są jakby bardziej pogrubione.
Więc nie pier... mi o tym co mam lać czy shela czy coś innego, Pamiętaj synek że podróbka nie wychodzi od takiego IC czy Harta tylko od innych obwoźnych pseudo hurtowników którzy mają lepsza cene na oleje.
Przykład Olkusza gdzie rozlewany był mobil z elfem i platiniumem bodajże.
a te produktowe filmiki które wrzucane są w neta to momentami bzduryy, powiedzcie mi jak mam się wypowiadać jakiś tam prezes by w dalszym ciagu poprawiac sprzedaz tego oleju?
wiadomo że musza mówić o ucinaniu podróbek itd. W jakim wy świecie zyjecie Panowie?
W nie dak dalekiej przeszłosci nie dalej jak 6 miesiecy znaleziono kontener z Chin gdzie cały był wypakowany podrobionymi pompami wodnymi SKF
Pisze o podróbkach bo na co dzień ma z tym człowiek styczność, motul? proste, bańka jak postawisz ori z podróbką obok to :
a) delikatnie inna bańka
b) naklejka jest innej jasności
c) litery na nadruku są jakby bardziej pogrubione.
Więc nie pier... mi o tym co mam lać czy shela czy coś innego, Pamiętaj synek że podróbka nie wychodzi od takiego IC czy Harta tylko od innych obwoźnych pseudo hurtowników którzy mają lepsza cene na oleje.
Przykład Olkusza gdzie rozlewany był mobil z elfem i platiniumem bodajże.
a te produktowe filmiki które wrzucane są w neta to momentami bzduryy, powiedzcie mi jak mam się wypowiadać jakiś tam prezes by w dalszym ciagu poprawiac sprzedaz tego oleju?
wiadomo że musza mówić o ucinaniu podróbek itd. W jakim wy świecie zyjecie Panowie?
W nie dak dalekiej przeszłosci nie dalej jak 6 miesiecy znaleziono kontener z Chin gdzie cały był wypakowany podrobionymi pompami wodnymi SKF

Była CBR F2 600
Była Yamaha Fazer FZ6
Był V-TEC '02 Sreberko
Był V-TEC '08 Szarówa
Była X-11 " Skuter"
Była Yamaha Fazer FZ6
Był V-TEC '02 Sreberko
Był V-TEC '08 Szarówa
Była X-11 " Skuter"
- Fryt
- teksciarz
- Imię: Krystian
- województwo: pomorskie
Wydra, podrobić idzie wszystko! to wiadomo, żółte kukiełki robią to np; po mistrzowsku! pytanie tylko jaką uwagę zwracają potencjalni kupcy na to co kupują ? jedni że tak powiem Pie#dolą to jaka jest bańka, naklejka czy czcionka i cieszą się że mają "firmowy" olej a inni bacznie sprawdzają każdy szczegół tego co i od kogo kupili!
Ja zawsze sprawdzam i nigdy się nie przejechałem, może mam więcej szczęścia niż rozumu, kto wie ...
Ja zawsze sprawdzam i nigdy się nie przejechałem, może mam więcej szczęścia niż rozumu, kto wie ...

Odpowiedz sobie na jedno zajebiście, ale to zajebiście ważne pytanie: co lubię w życiu robić. A potem zacznij to robić.
- magik
- klepacz
- Imię: Mathias
- województwo: śląskie
Wydrowaty Mati mniej emocji więcej rozsądku. Odpowiedz mi na pytanie czy jak naleje Ci do szklanki podróbkę i oryginał odróżnisz poczujesz różnice w pracy moto? Chyba że ktoś olej rzepakowy zapakuje
Chłopie chcesz przepłacać to przepłacaj kto bogatemu zabroni, ale po primo nie obrażaj mnie a po secundo nie wciskaj mi że wszystko co drogie jest dobre.
Chcesz gadać konkretnie to masz kupiłem motula 300v za 220pln oryginała czy podróba ?? jak obstawiasz?? Obojętnie jak byś obstawił to jak wróżenie z fusów bo prawda jest tak, że nawet na orlenie sie nadziejesz na chrzczone paliwo.
PS mówisz o podróbkach, a pomyśl co to za interes na detalicznych klientach? Trzeba opakowanie zapłacić nalepki i plombowanie zakrętek maszyny kosztują opakowania też Bardziej groźne jest kupowanie oleju z beczki albo lanie u dowolnego mechanika, beczka z napisem castrol ale ma chyba ze 30lat ale dalej jest w niej olej
nie dziwi Cie to ?? zatrudnij sie w ASO heheh

Chcesz gadać konkretnie to masz kupiłem motula 300v za 220pln oryginała czy podróba ?? jak obstawiasz?? Obojętnie jak byś obstawił to jak wróżenie z fusów bo prawda jest tak, że nawet na orlenie sie nadziejesz na chrzczone paliwo.
PS mówisz o podróbkach, a pomyśl co to za interes na detalicznych klientach? Trzeba opakowanie zapłacić nalepki i plombowanie zakrętek maszyny kosztują opakowania też Bardziej groźne jest kupowanie oleju z beczki albo lanie u dowolnego mechanika, beczka z napisem castrol ale ma chyba ze 30lat ale dalej jest w niej olej