VFR - PUB online
- mors
- stary wyjadacz
- Imię: Jacek
- Kontakt:
ale zabierzecie pode drogą z Sopotu morsa? Czy nie?SOWA pisze:Hey, Vlaad, jak masz czas jutro wieczorkiem to zamiast mlaskać browara to podleć na Rozdroże. Czas by się wreszcie poznać. A po powrocie wszyscy wskoczymy do MadziXa.
mrf - piję (niestety bezalkoholowym brrrr, a wszystko przez MadziXa) za Twoją udaną sesję i oczywiśnie wszystkich uczących się, studiujących i dokształcających.
Ja miałem kiedyś na studiach taką dewizę: od ud ja zaczynam studia

MadziX - ja długo tak bez alkoholu nie zdzierżę, już mi się płetwy trzęsą - a morsy to ginący i mocno chroniony gatunek. Chcesz, zeby się Toba Greenpiss zainteresował, ze dręczysz zwierzęta?
[ Dodano: 2007-06-14, 09:43 ]
a w Jastrzębiej - jako że bylismy w trakcie hardkorowej Twardej Dupy - wypilismy po karmi - jak prawdziwe kobiety. Co wy wiecie o karmi...
Ale wszystko przed nami - wracaj na ojczyzny łono, skrzykniemy się Vikingowie i w co najmniej pięć maszyn najedziemy Jastrzebią
alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS
- Krajan
- klepacz
- Imię: Paweł
- Kontakt:
dzięki .. ja już po oblewaniu urodzin.. teraz piję za zakończenie etapu edukacji - OBRONIŁEM SIĘ !!!!mrf pisze:No ale zeby mi w gardle nie zaschlo... to Twoje, Krajan zdrowie

[ Dodano: 2007-06-14, 10:27 ]
i jeszcze po jednym za sesje tych którzy muszą to jeszcze znosić