jak przewieźć motocykl??
- Marsel
- pisarz
- Imię: Marceli
- województwo: łódzkie
Re: jak przewieźć motocykl??
Wiozłem tak jak Puzon prawi, wszystko jak ta lala bez najmniejszego kłopotu, co jakiś czas parking... podziwianie lalki i jescze raz podziwianie lalki i jeszcze oh i ah ... a widzisz zapomniał bym dociagałem pasy
Żyć szybko, umrzeć późno ...
http://babelkowy-swiat.pl/
http://babelkowy-swiat.pl/
- Tomek Grudziądz
- klepacz
- Imię: Tomek
- województwo: kujawsko-pomorskie
I co ma kupić moto w ciemno?de Palma pisze:Zaloguj się na portal clicktrans.pl i złóż ofertę z podaniem szczegółów - miasto A, miasto B, termin i co chcesz przewieźć.
Przecież i tak musi jechać zobaczyć,wrócić +opłaty dla przewoźnika to chyba drożej wyjdzie(do kosztów paliwa i przyczepki dolicz ok. 310 zł)
"niepuszczone bąki unoszą się do góry,stąd się biorą posrane pomysły"
- kubatron2
- klepacz
- Imię: jakub
- województwo: małopolskie
jesli jest moto w polsce to obadaj czy jest z okolic tego miasta jakis forumowicz ktory ogarnoł by ci tam transport .a ty fyk do pociagu i jedziesz moto obkukac pasuje ci dzwoniszs do najbliszego forumowicz z przyczepka a nie to wsiadasz do pociagu i nawtót do domu.a a nie latac busami tam nazat po polsce za duza kaske .moto okarze sie lipą a za busa pln trzeba bedzie dac / 

- de Palma
- teksciarz
Z posta Kuby2705 wyraźnie wynika, że moto jest już obejrzane i decyzja podjętatomek1565 pisze:I co ma kupić moto w ciemno?de Palma pisze:Zaloguj się na portal clicktrans.pl i złóż ofertę z podaniem szczegółów - miasto A, miasto B, termin i co chcesz przewieźć.
Przecież i tak musi jechać zobaczyć,wrócić +opłaty dla przewoźnika to chyba drożej wyjdzie(do kosztów paliwa i przyczepki dolicz ok. 310 zł)
więc nie kupuje w ciemno a koszty oględzin już poniósł.kuba2705 pisze:niebawem wybieram się po motocykl. Muszę jechać dość daleko
Chyba, że się mylę i chce ganiać po Polsce z przyczepką albo busem - czego chyba nikt nie poleca ...

Rada dotyczy sytuacji, najczęściej spotykanej - jedziesz oglądać kilka motocykli, wybierasz najlepszy a potem organizujesz transport. Dobrze jest mieć kogoś zaufanego w pobliżu (np forumowicza) , kto dopilnuje załadunku, przekazania kasy i innych uzgodnień.
Zaraz mecz. Polska Gola!!!
- Tomek Grudziądz
- klepacz
- Imię: Tomek
- województwo: kujawsko-pomorskie
Ja tak zrobiłem.Jechałem oglądać 5 motków(1 Ciechanów 4 w Warszawie) po jednej trasie ale od razu wziąłem przyczepkę bo wrócić i tak muszę.Jak kupię to mam moto od razu w garażu i nie tracę osobno na transport a jak nie kupię to 30 zł na przyczepkę to nie majątek.de Palma pisze:jedziesz oglądać kilka motocykli, wybierasz najlepszy a potem organizujesz transport.
"niepuszczone bąki unoszą się do góry,stąd się biorą posrane pomysły"