VFR w ,,MOTOCYKLU,,
- Chris-Zg
- pisarz
- Imię: Christian
- województwo: lubuskie
- Kontakt:
Re: VFR w ,,MOTOCYKLU,,
Kupiłem
Dobrzy są, najpierw pisza ze Tania i niezawodna, a potem ze droga, trzyma cene, kosztuje wiecej niz konkurenci bo ma ugruntowana pozycje i jest nie do zdarcia.

Czerwone są najszybsze!
- Higga
- teksciarz
- Imię: Szczepan
- województwo: podkarpackie
Takie artykuly powinny byc konsultowane z forum vfr 

to tylko świadczy o dziennikarzach, każdy artykuł napisany przez nich powinni byli konsultować. Myślicie że gdy piszą o np FJR lub Bandicie to tamtejsi fanboje się nie pieklą ??Higga pisze:Takie artykuly powinny byc konsultowane z forum vfr
Przerabiałem już Motocykl i wg mnie jest mocno proniemiecki a po drugie zalatuje mi faktem. Kupuje Motovoyagera ale niestety upadł trochę po powrocie "starego" naczelnego. Świat motocykli jest zbyt ogólny jak dla mnie
Mówiąc inaczej - nie ma w czym wybierać
Mówiąc inaczej - nie ma w czym wybierać
- PETER
- stary wyjadacz
- Imię: PIOTR
to nigdy by nie były wydrukowane --zapytaj ja wymienić żarówkę a będziesz miał co najmniej 5 stron porad więc konsultacja trwała by wieki a i końcowy efekt nie przypominałby początkowego artykułu ,niestety czytamy to co nam podadzą ale mamy własny rozum potrafimy korzystać z innych źródeł wiec i dajemy rade wybrać to co prawdziweHigga pisze:Takie artykuly powinny byc konsultowane z forum vfr![]()
"BO JA JESTEM NIESPOTYKANIE SPOKOINY CZŁOWIEK"
-
- pisarz
- Imię: Adam
- województwo: mazowieckie
ja też czytam Świat Motocykli i Motocykl od chyba ponad 10 lat ( miałem wszystkie numery ale powódź na działce się nimi zajęła ) i kupując każdy następny mam coraz więcej wątpliwości czy dobrze robię bo ilość stron z reklamami i jakość/rzetelność artykułów jest coraz gorzej .
Wpadła mi ostatnio w ręce nowa gazeta , jak się nie mylę to Motormania ale ciężko ją znaleźć , chyba mają problem z dystrybucją
Wpadła mi ostatnio w ręce nowa gazeta , jak się nie mylę to Motormania ale ciężko ją znaleźć , chyba mają problem z dystrybucją
Adam
- poscig
- klepacz
- Imię: Marek
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
Nawet jednego redaktora mamy z tej gazety na forumie.Niech sie wypowie jak wyglada sprawa z dystrybucja.adam.ada pisze:jak się nie mylę to Motormania ale ciężko ją znaleźć , chyba mają problem z dystrybucją
- Buła
- klepacz
- Imię: Marcin
- województwo: świętokrzyskie
- Kontakt:
Tu się z tobą zgadzam,na początku kupowałem każde wydanie ,,Motocykla,, jak naczelnym był chyba Włodzimierz Kwas,potem po jego odejściu zrobiło się bardzo niemiecko i tak jest do dzisiaj,wszędzie tylko BMWFred pisze:Przerabiałem już Motocykl i wg mnie jest mocno proniemieck

Wszędzie dobrze ale na VFR najlepiej 
1Była VFR 750-90r
2.Była VFR 750-96r
3Była VFR 800FI-99r
4.Był CBR 1100 XX-1997r
5.Była VFR 800 Fi-1999 r.
6.Jest CBR 900 RR Fireblade 98 i 99r+Varadero 1000 2006

1Była VFR 750-90r
2.Była VFR 750-96r
3Była VFR 800FI-99r
4.Był CBR 1100 XX-1997r
5.Była VFR 800 Fi-1999 r.
6.Jest CBR 900 RR Fireblade 98 i 99r+Varadero 1000 2006
- de Palma
- teksciarz
Ja też już nie kupuję Motocykla i Świata Motocykli. Wystarczą mi 3 minuty kartkowania na stacji benzynowej, żeby się przekonać, że nie ma po co. Same przedruki z Motorrada, ciągle odgrzewane kotlety i mało pomysłów.
Motormania jest bardziej rzetelna, napisana ciekawszym językiem, opiniotwórcza i z inicjatywą.
Motormania jest bardziej rzetelna, napisana ciekawszym językiem, opiniotwórcza i z inicjatywą.
- Łysolek
- Shrek
Motocykl tudziez polska wersja Motorrad to istne przedruki z niemieckiej wersji , "nasi" edytują nieznacznie artykuł coby nie był toćka w toćke 

- benito
- ostry klepacz
- Imię: Jarek
- Kontakt:
I daletego ja kupuje tylko MOTORMANIE!!!
Teksy autorskie, opinie własne, testy nawet używanych motocykli sami robią...
A i posmiać sie można czytając ANTYŚCIEMNIACZ.
Zdecydowanie polecam
Teksy autorskie, opinie własne, testy nawet używanych motocykli sami robią...
A i posmiać sie można czytając ANTYŚCIEMNIACZ.
Zdecydowanie polecam
Honda VFR800 - RC46 - `98
Honda VTR1000SP1 - RC51 - `00
KTM LC4 640 SM - `04
Honda CBR 929 - SC44 - `01
Yamaha WR 426 F - `01
Aprilia Tuono - `06
BMW K1200S - `05
Honda VTR1000SP1 - RC51 - `00
KTM LC4 640 SM - `04
Honda CBR 929 - SC44 - `01
Yamaha WR 426 F - `01
Aprilia Tuono - `06
BMW K1200S - `05
-
- pisarz
ale co z ta dystrybucją Motormani ???????????
a może dla naszego forum zrobią jakąś formę prenumeraty albo lepiej współpracy , wyżej czytałem , że mamy jakieś "znajomości" , zawsze istnieją formy współpracy , np. my im opinię na temat ...... oni nam gazetkę ze zniżką .......... my im wiedzę na temat ............. oni nam ..................... po lepszych cenach itp.
a może dla naszego forum zrobią jakąś formę prenumeraty albo lepiej współpracy , wyżej czytałem , że mamy jakieś "znajomości" , zawsze istnieją formy współpracy , np. my im opinię na temat ...... oni nam gazetkę ze zniżką .......... my im wiedzę na temat ............. oni nam ..................... po lepszych cenach itp.
Adam
- pawels
- zadomowiony
- województwo: kujawsko-pomorskie
nikt nie wrzuciła scanu artykułu więc kupiłem czasopismo.
3 minuty czytania kosztowały mnie 8 zł. I jak na razie reszta artykułów nie zaciekawia mnie do przeczytania.
Takie to jakieś...... za dużo lukru..... sam nie wiem co. Dopiero za 10 lat będzie mnie stać na czerwone Ducatti 1198.
Kiedyś w Świecie motocykli było co czytać. Tuning dwusuwów, lub inne bardziej przyziemne historie.
Dzisiaj można jedynie poczytać co nowego w salonach. Ostatnio czytałem artykuł o VFR1200 i zastanawiało mnie ilu użytkowników tych maszyn jest na forum? Podejrzewam, że pojawią się dopiero gdy motocykl osiągnie przynajmniej 5 lat. Sądzę, że aby kupić ten motocykl trzeba mieć dużo pieniędzy. A to w naszym kraju wiążę się z dużym obciążeniem czasowym. Nie widzę tych osób na forum, ponieważ jak się domyślam nie mają czasu, aby się tutaj logować => oni muszą stale zarabiać.
3 minuty czytania kosztowały mnie 8 zł. I jak na razie reszta artykułów nie zaciekawia mnie do przeczytania.
Takie to jakieś...... za dużo lukru..... sam nie wiem co. Dopiero za 10 lat będzie mnie stać na czerwone Ducatti 1198.
Kiedyś w Świecie motocykli było co czytać. Tuning dwusuwów, lub inne bardziej przyziemne historie.
Dzisiaj można jedynie poczytać co nowego w salonach. Ostatnio czytałem artykuł o VFR1200 i zastanawiało mnie ilu użytkowników tych maszyn jest na forum? Podejrzewam, że pojawią się dopiero gdy motocykl osiągnie przynajmniej 5 lat. Sądzę, że aby kupić ten motocykl trzeba mieć dużo pieniędzy. A to w naszym kraju wiążę się z dużym obciążeniem czasowym. Nie widzę tych osób na forum, ponieważ jak się domyślam nie mają czasu, aby się tutaj logować => oni muszą stale zarabiać.