Cytat z inngo forum odnonie eskorty :
A taka była treść listu do "P2K" z prośbą o obstawę:
"Wysłany: 28 Lip 2012 03:56 Obstawa wesele-29.09.2012 Rze-Pan Młody na wózku inwalidzkim
Witam serdecznie.
Tak jak w temacie chciałabym prosić o możliwość zorganizowania obstawy wesele w Rzeszowie 29 wrzesnia 2012 roku.
Pisze do Was P.Młoda, a mój przyszły mąż tzn. Młody kochał kiedyś tak samo jak Wy miłością nieskończoną 2 kółka, niestety w Lipcu 2008 roku zakończył swój sezon prawie obecnością na tamtym świecie. Kierowca tira, który spowodował wypadek zbiegł z miejsca zdarzenia i niestety dotąd nigdy go nie odnaleziono. Narzeczony dzięki swojemu młodemu silnemu orgaznimowi doszedł do siebie, ale niestety porusza się na wózku. Poznaliśmy sie już po wypadku. Do dzisiaj kiedy widzi motocykle łezka w oku mu się kręci. Mimo wypadku chce dalej jeździć, ale już na trójkołowcu.
To taka krótka historia wstępu.
Mimo przeciwności losu postanowiliśmhy sie pobrać, a zatem jest mi bardzo miło prosić Was o zorganizowanie Mu jak największej obstawy wesela.To miałaby być oczywiście niespodziewanka.
Odbędzie się ono w Rzeszowie w Kościele Św. Michała Archanioła, a wesele w Hotetu Hibiskus w Zarzeczu(droga jak na Boguchwałę-bardzo ładna dróżka-wierzcie mi:)) . Droga do pokonania -tylko pod kościół i pod hotel.
Oczywiście coś w płynie w podzięce:)
Bardzo proszę o liczny oddzew.
Liczę na Was! "
Czy można było odmówić?
Tutaj prowadzenie motocykli żeby nie było hałasu.
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... pH4xYGRyPk
Prawdziwy motocyklista brudnych rąk się nie boi...