no masz alkomat odkupić, bo ześwirował po Tobie już kompletnieGacol pisze:Zapytam skromnie PETER Czy ktoś pobił mój niedzielny rekord upojenia alkoholowego?

no masz alkomat odkupić, bo ześwirował po Tobie już kompletnieGacol pisze:Zapytam skromnie PETER Czy ktoś pobił mój niedzielny rekord upojenia alkoholowego?
Są inne imprezy/spotkania bezalkoholowedixon pisze:Również jestem za galerią z podpisami, bo taką samą akcję miałem jak kolega Janusz B.
Wiele poznanych/spotkanych osób, wiele rozmów, nie mówiąc już o wypitych z wieloma kolegami i koleżankami %, ale mimo wszelkich sił, ani na drugi dzień, ani po dziś dzień nie pamiętam ksywek/nicków:(
Ale winę za to zrzucę na % i mój "pierwszy raz" pt. BIAŁA
A ja szybko uciekałem z Białej i od alkomatów bo by mnie zatrzymały do wtorku. Cóż Biała ma swoje uroki.PETER pisze:nie pamiętam lepszego wyniku, choć po tobie dmuchanko zalicza KIKI ,ale alkomat się zbuntował i nic nie pokazywał, a tak na oko to byliście równi w tym momencie choć i St@ry od was wyglądem nie odstawał
dokładniedixon pisze:Po prostu trzeba się częściej spotykać;)
Dzo-dzo by mógł wrzucić z fona, bo z mojego to nic nie widać...Stuwka pisze:Dobra Panowie doszedłem do siebie. Ma ktoś zdjęcia z bramy ??
no wiesz co , mówie głośnona Wdzydzach było zaje...cieKolczyK pisze:śliniak........ no co ty gadasz ? Lepiej napisz jak było fajnie na Wdzydzach...chyba, że nie było
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 13 gości