sprzedawczyki nie klubowicze
- Stuwka
- klepacz
- Imię: Konrad
- województwo: małopolskie
- Kontakt:
Re: sprzedawczyki nie klubowicze
PETER ma racje.
-
- pisarz
- Imię: Adam
- województwo: mazowieckie
PETER czyli rozumiem , że jesteś tego zdania co ja , nie róbmy szczucznych postów i pozoranctwa a jeśli ktoś chce coś sprzedać i firmuje się przynależnością do forum to albo ma zaufanie u forumowiczów i ryzykuje twarzą (czasami ryjem) albo nie , a kupujący musi ocenić swoje zaufanie lub jego brak .PETER pisze:giełda to giełda możesz kupić możesz sprzedać a w naszym przypadku możesz dodatkowo sprawdzić sprzedającego wiec może trochę bezpieczniej a jak wprowadzimy jakieś ograniczenia --ilość postów ,czas przynależności-- to kto będzie wiedział od kogo kupujesz????????
Do sprzedających : był fajny post na temat przyjazdu po zakup ze szwagrem bokserem , świetny sposób na pseudocwaniaków
Adam
- PETER
- stary wyjadacz
- Imię: PIOTR
przecież mamy możliwość sprawdzenia kto jest kto
wystarczy sprawdzić profil i już wiadomo czy jest u nas długo ile postów napisał
a w ostateczności można zapytać na forum kto delikwenta zna z klubowiczów, a mi nie przeszkadza czy to klubowicz czy handlarz, jeśli oferuje dobry towar , a jak zły to bardzo szybko na forum ludzie go zjadą ,mamy na forum sprzęty które znamy możemy nimi handlować miedzy sobą ale zawsze potrzebna "młoda krew" 

"BO JA JESTEM NIESPOTYKANIE SPOKOINY CZŁOWIEK"
- emils
- pisarz
- Imię: Emil
adam.ada pisze:PETER czyli rozumiem , że jesteś tego zdania co ja , nie róbmy szczucznych postów i pozoranctwa a jeśli ktoś chce coś sprzedać i firmuje się przynależnością do forum to albo ma zaufanie u forumowiczów i ryzykuje twarzą (czasami ryjem) albo nie , a kupujący musi ocenić swoje zaufanie lub jego brak .PETER pisze:giełda to giełda możesz kupić możesz sprzedać a w naszym przypadku możesz dodatkowo sprawdzić sprzedającego wiec może trochę bezpieczniej a jak wprowadzimy jakieś ograniczenia --ilość postów ,czas przynależności-- to kto będzie wiedział od kogo kupujesz????????
Do sprzedających : był fajny post na temat przyjazdu po zakup ze szwagrem bokserem , świetny sposób na pseudocwaniaków
Nie wiem czy post, ja widziałem coś takiego
http://www.youtube.com/watch?v=BXCJmN-K ... plpp_video
"Bóg stworzył Hondę, bo wie co dobre. A inne motocykle? Bo ma poczucie humoru!"
Idiotów na świecie jest mało. Ale są tak sprytnie rozstawieni, że spotyka się ich na każdym kroku...
Idiotów na świecie jest mało. Ale są tak sprytnie rozstawieni, że spotyka się ich na każdym kroku...
-
- pisarz
o to mi chodziłoemils pisze:adam.ada pisze:PETER czyli rozumiem , że jesteś tego zdania co ja , nie róbmy szczucznych postów i pozoranctwa a jeśli ktoś chce coś sprzedać i firmuje się przynależnością do forum to albo ma zaufanie u forumowiczów i ryzykuje twarzą (czasami ryjem) albo nie , a kupujący musi ocenić swoje zaufanie lub jego brak .PETER pisze:giełda to giełda możesz kupić możesz sprzedać a w naszym przypadku możesz dodatkowo sprawdzić sprzedającego wiec może trochę bezpieczniej a jak wprowadzimy jakieś ograniczenia --ilość postów ,czas przynależności-- to kto będzie wiedział od kogo kupujesz????????
Nie wiem czy post, ja widziałem coś takiego
http://www.youtube.com/watch?v=BXCJmN-K ... plpp_video
Adam
- Stuwka
- klepacz
- Imię: Konrad
- województwo: małopolskie
- Kontakt:
Fajnego ma szwagra 

-
- pisarz
ja mam takiego bardziej nerwowego , w dodatku od dziecka na moto wychowany i bardzo skierowany na charakterność
Adam
- magik
- klepacz
- Imię: Mathias
- województwo: śląskie
a moja skromna propozycja jest taka żeby w dziale giełda przy pierwszym poście dodać do skryptu przycisk polecam , który moga kliknąć tylko ownersi i problem z głowy. Jednopostowcy i handlarze nie będą mieli poleceń i wiadomo że moto nalezy traktować jak podejrzane o wszystkie możliwe przygody, a będzie jakaś liczba poleceń to jest lista kto poleca i od razu wiadomo że maszyna pewniejsza. Choć pewnym to jedynie można być smierci
- BLICHARVFR
- teksciarz
- Imię: Adrian
- województwo: kujawsko-pomorskie
ocenianie po ilości postów nie zawsze jest oki nie każdy ma czas całymi dniami siedzieć przy kompie a nabijanie sobie konta postami typu "tak nie oczywiście masz racje nie wiem "też jest nie fer Taka moja mała refleksja
-
- teksciarz
- Imię: Krzysztof
No nie stety takie są nasze polskie realia.Każdy patrzy swojego tyłka żeby tylko się czegoś pozbyć a potem ma wszytsko gdzieś.Szkoda słów szkoda nerwów tego raczej nie zmienimy:(
Myślę, że bez sensu jest stawiać ograniczenia. Rynek i tak wszystko zweryfikuje. Ważne, aby w razie oferty trefnego sprzedawcy potencjalni kupujący pozostawili stosowne notki w stylu: byłem w dniu i stwierdziłem po obejrzeniu moto, że: .....
"Miejsce, na które wstąpił człowiek dobry, jest uświęcone." - Goethe
- Łysolek
- Shrek
Kowalski czy Wy pijecie do jakiegoś wydechu MIGa ?puzon pisze:Niejednokrotnie przy ofercie sprzedaży "miny" pojawiają "wypominki" że stan się nie zgadza z opisem że to że tamto.

- puzon
- klepacz
- Imię: Piotr
- województwo: opolskie
- Kontakt:
Hehe, nawet mi to przez myśl nie przeszło Murzynie z AfrykiŁysolek pisze:Kowalski czy Wy pijecie do jakiegoś wydechu MIGa ?

- ppamula
- stary wyjadacz
- Imię: Piotr
Jest taki przycisk z prawej strony postu u dołu z wykrzyknikiem. Jak sie komuś nie podoba ogłoszenie albo ma zastrzeżenia, podejrzenia czy uzasadnione wątpliwości - nacisnąć.
- Gacol
- klepacz
- Imię: Jacek
A jakby zrobić rozdział.gielda fotumowa i podział(dla handlarzy i innych pajaców) W forumowej masz pewność.Robisz np dostęp od 20 postów i miesiąca na forum.Jest po sprawie.A reszte "nieforumowych tajli' można miec w 2gim dziale i to już każdy kupuje na własne ryzyko
VFR750 RC36 I
VTR1000 SP 1
VFR800 FI:)
VTR1000 SP 1
VFR800 FI:)