Witam serdecznie. Brat konczy prawko na moto I jezdzil na kilku moplikach w tym kilka razy na mojej rc46 ale mowi nie to nie to I jego kobieta uwaza vfr .za scigacza I ma zakaz. Bylo brane pod uwage; varadero ale ciezkawe przez co I hamulce srednie I mocy moze byc .za duzo. V-storm 650 odpada bo go ja nie lubie a z transalpem nie mialem stycznosci wiec poprosze o opinie te dobre I te zle Pzdr
“You live more in 5 minutes going flat out on a vehicle like this than most people live in a lifetime” – Burt Munro...The world fastest Indian...
Moim pierwszym moto był akurat transalp xl 600 V , byłem bardzo zadowolony do puki nie zauważyłem na pewnym zlocie VFR.
Jak najbardziej polecam trasalpa , nie za duża moc lecz troszkę cieżki (dla mnie 65kg) , nie raz miałem problem go podnieść , a o stópkach nie wspomnę
Moc do opanowania , nawet jak na pierwsze moto a na dodatek po wprawie można wybrać się do lasu pobawić
możesz śmiało polecić trampka , przed VFR 3 lata latałem trampkiem 650 XL i powiem ci że dla jednej osoby ( 95 kg. ) jest spoko , lecz przy dwuch osobach jednak brak mocy.
Najpierw naucz śmiać się z siebie , a potem śmiej się z innych !!!
Mocy faktycznie nie dużo ale to nie ten typ motocykla żeby zapitalać. Ja przy swoich 193cm czułem się komfortowo. Jeździłem co prawda kilka razy ale było fajno
tym kilka razy na mojej rc46 ale mowi nie to nie to I jego kobieta uwaza vfr .za scigacza I ma zakaz. V-storm 650 odpada bo go ja nie lubie
a może zapytać brata co JEMU sie podoba A swoją drogą trampek to przyjazny motocykl i raczej łagodny
Dziekuje wszystkim za posty. Co do v-storma, znam bo kumpel mial 2010 rok niby mial zdolnosci lekko terenowe ale to tylko wfolderach reklamowych a silnik to znane od lat 650ccm z sv -ki ale tu jest w wiekszej budzie . Kuriozum bo silnik z tym momentem v2 dalby rade po lekkim terenie ale reszta sprzeta juz nie wydala. Transalp na trase I lekki teren powinien byc w Sam raz I Honda lepiej 3ma cene I do odsprzedazy latwiejsza. Czasem moto zmieni ridera tzn na mnie I wybieram Honde Pzdr
“You live more in 5 minutes going flat out on a vehicle like this than most people live in a lifetime” – Burt Munro...The world fastest Indian...