Proszę o poradę.
Pozdro.
No i widzę że masz głowę do tego. Ale powiedz mi nikt się nie kapnie że nie mam oc ??? i czy jak będę kupować nowe nikt mi się nie zapyta kiedy mi się kończyło stare??? I jaka jest kara jeżeli zrobi taki ....Arnold pisze:Ja nic nie wiem, że złożyłeś wymówienie aktualnego OC i nie ubezpieczyłeś go gdzie indziej.Choice is your's.
to jest prawda, ALE!!! jak masz żółte blachy to nic nie zrobisz bez zgody konserwatora zabytków!!!kiki pisze:Stuwka możesz zarejestrować go na zabytek (żółte blachy)- wtedy płacisz kiedy jeździsz
Nie słodź za bardzo Stuwce bo jeszcze weźmie to na poważnieDżambo pisze: Jeżeli masz ochotę to mogę Ci
Jak chcesz to Tobie też mogę:biggrinklosiewi pisze:Nie słodź za bardzo Stuwce bo jeszcze weźmie to na poważnieDżambo pisze: Jeżeli masz ochotę to mogę Ci![]()
Pamiętaj że ja na głodzie od kilku miesięcyDżambo pisze:Jak chcesz to Tobie też mogę
Pamiętam, dlatego zaproponowałemklosiewi pisze:Pamiętaj że ja na głodzie od kilku miesięcyDżambo pisze:Jak chcesz to Tobie też mogę
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości