hahahahKolega_PL pisze:dosłowniearmen1pl pisze:Boki zrywać
w czym jeździcie jak jest gorąco?
- david939
- zadomowiony

- Imię: Dawid
- województwo: wielkopolskie
Re: w czym jeździcie jak jest gorąco?
- Łysolek
- Shrek

- Imię: Adam
- województwo: mazowieckie
a zrywaj sobie co chcesz Twoje ciało...armen1pl pisze:Boki zrywać
- PETER
- stary wyjadacz

- Imię: PIOTR
panowie to dział rady i porady ostatnie strony to raczej off top może bardziej konstruktywnie -propozycje super przewiewnych ciuchów albo t.p. rzeczy -jak jest tak gorąco staram sie nie jeździć bez ubrania niebezpiecznie w ubraniu tez niebezpiecznie pot zalewa oczy nie myślisz o jeździe tylko o tym jak słońce pali w plecki a moto próbuje z twojej d.... zrobić gotowaną albo pieczoną szynkę , a walczyć z upałem niestety trzeba ostatnio kolega miał parę spraw do załatwienia w wawce i jakoś tak zeszło mu się ok4 godzinek w korkach i na słoneczku -ubrany niby bezpiecznie w kombi - i co jak wrócił to musiał se posiedzieć w chłodnym bo mówił że ma mroczki w oczach i we łbie mu się kręci a to chyba nie zbyt bezpiecznie , fajnie jak sie leci gdzieś w traske ale jak masz sie kręcić po mieście i to jeszcze takim większym zakorkowanym to nie jest fajnie i bezpiecznie ,najlepszym wyjściem są chyba buzery
"BO JA JESTEM NIESPOTYKANIE SPOKOINY CZŁOWIEK"
- diablique
- klepacz

- Imię: Ann
- Kontakt:
Ale tez nie wszystkie...PETER pisze:panowie to dział rady i porady ostatnie strony to raczej off top może bardziej konstruktywnie -propozycje super przewiewnych ciuchów albo t.p. rzeczy -jak jest tak gorąco staram sie nie jeździć bez ubrania niebezpiecznie w ubraniu tez niebezpiecznie pot zalewa oczy nie myślisz o jeździe tylko o tym jak słońce pali w plecki a moto próbuje z twojej d.... zrobić gotowaną albo pieczoną szynkę , a walczyć z upałem niestety trzeba ostatnio kolega miał parę spraw do załatwienia w wawce i jakoś tak zeszło mu się ok4 godzinek w korkach i na słoneczku -ubrany niby bezpiecznie w kombi - i co jak wrócił to musiał se posiedzieć w chłodnym bo mówił że ma mroczki w oczach i we łbie mu się kręci a to chyba nie zbyt bezpiecznie , fajnie jak sie leci gdzieś w traske ale jak masz sie kręcić po mieście i to jeszcze takim większym zakorkowanym to nie jest fajnie i bezpiecznie ,najlepszym wyjściem są chyba buzery
polecam wycieczke do MotoStylu na Targową tam Krzysiek dosadnie pokazuje na czym polega ochrona
- PETER
- stary wyjadacz

ja nie napisałem że wszystkie, ale Ty zrobiłaś bardzo dobrą uwagę gdzie można dowiedzieć sie co i jak, przynajmniej w naszych okolicach
Ot i praktyków miło posłuchać. Sam zastanawiałem się nad buzerem, choc czytałem opinie, że śrdnio się nadaje na moto inne niż enduro. Nie mam w tym zakresie doświadczenia, więc nie będę się wymądrzał. Może ktoś może podzielić się info na temat spodni, mam na myśli konkretne modele i marki.Jest tego tyle na rynku, że ciężko wybrać coś, co ma korzystny współczynnik w relacji jakość/cena.
Ps. Adaś też chciałem dosadniej, ale ABS-y zadziałały.
Ps. Adaś też chciałem dosadniej, ale ABS-y zadziałały.
"Miejsce, na które wstąpił człowiek dobry, jest uświęcone." - Goethe
- Zając
- klepacz

- Imię: Dariusz
- województwo: lubelskie
Ja pod kombi zakładam odzież termoaktywną (GlanDaw) na nią bluzeczkę bawełnianą co by pot wsiąkała (to taka izolacja miedzy kombi a ciałem) i jest naprawdę ok. Kiedyś nie założyłem bluzeczki tylko na odzież termoaktywną kombi to faktycznie po paru kilometrach czułem, że przypieka i było by nie przyjemnie, za dużą temperaturę czułem. Ale spróbujcie z odzieżą termoaktywną coś bawełnianego i jest naprawdę ok. Takie rozwiązanie polecam.
LWL 74HN
- PETER
- stary wyjadacz

w "MOTOCYKLU" z czerwca opisują 17 par spodni typu dżinsy na moto może ktoś coś sobie podpasuje
-
Kolega_PL
- pisarz

- Imię: Adam
- województwo: kujawsko-pomorskie
Na poprzedniej stronie jest ten linkdavid939 pisze:proszę bardzo.. http://www.motogen.pl/aktualnosci/cieka ... rt822.html
Adam
- david939
- zadomowiony

sorry nie zauważyłem, ale powielenie wyjdzie na dobre 
- armen1pl
- pisarz

- Imię: Arek
- województwo: mazowieckie
filmiki są reżyserowane ale ok przekaz jest
Najpiękniejsza muzyka to ryk silnika.
- PETER
- stary wyjadacz

przekaz jest i owszem ale co wynika z tych filmików w kwestii tego tematu -W CZYM JEŹDZIĆ..........
- david939
- zadomowiony

ale za to pokazuje w czym nie jeździćPETER pisze:przekaz jest i owszem ale co wynika z tych filmików w kwestii tego tematu -W CZYM JEŹDZIĆ..........
- PETER
- stary wyjadacz

a to chyba nie ten temat