SZWAJCARIA 2007 (kaszubska) Wdzydze k Kościerzyny
- wasyl
- stary wyjadacz
- Imię: Daniel
- Kontakt:
KolczyK,
A do mnie też miałeś kontakt!!!!!!!!!
Trza dzwonić kolego - dzwonić
Wczoraj wyjeżdżając ze szpitala do domu,pojechałem do Wdzydz,do Gabasa i Ewci (po drodze było)
A do mnie też miałeś kontakt!!!!!!!!!
Trza dzwonić kolego - dzwonić
Wczoraj wyjeżdżając ze szpitala do domu,pojechałem do Wdzydz,do Gabasa i Ewci (po drodze było)
Jestem skromnym człowiekiem-a o swojej skromności mogę godzinami napierd.....
Nigdy nie jeździj szybciej, niż potrafi latać Twój anioł stróż !!!
Nigdy nie jeździj szybciej, niż potrafi latać Twój anioł stróż !!!
Za pozwoleniem Knight-a (uzyte jego FOTOski) male wspomnienie z spotkania (tzw danie w pięć minut) :
POBIERZ_6MB
Pozdrawiam:
POBIERZ_6MB
Pozdrawiam:
- ppamula
- stary wyjadacz
- Imię: Piotr
- województwo: mazowieckie
NALEŚNIKI Z SEREM PROSZĘ ODEBRAĆ
To hasło będzie chyba na długo w naszej pamięci.
A krąg siedmiu dziewic, czyli polskie Stonehedge do dzisiaj nachodzi mnie mrowieniem!
Wszystkim bardzo dziękuję za wspólna zabawę. Zwłaszcza na parkiecie, kiedy kapeluszem i zbiórką przekonaliśmy orkiestrę do dalszego grania. Zupa chmielowa pięknie w nas pływała a w chwilach trzeźwości tamtejsze zawijasy asfaltu cudownie się wiły.
Morsie, do takich przystani się nie raz wraca, bo w życiu trzeba kolekcjonować te koraliki szczęścia, choć tak krótkie, ale jak błyszczące!
To hasło będzie chyba na długo w naszej pamięci.
A krąg siedmiu dziewic, czyli polskie Stonehedge do dzisiaj nachodzi mnie mrowieniem!
Wszystkim bardzo dziękuję za wspólna zabawę. Zwłaszcza na parkiecie, kiedy kapeluszem i zbiórką przekonaliśmy orkiestrę do dalszego grania. Zupa chmielowa pięknie w nas pływała a w chwilach trzeźwości tamtejsze zawijasy asfaltu cudownie się wiły.
Morsie, do takich przystani się nie raz wraca, bo w życiu trzeba kolekcjonować te koraliki szczęścia, choć tak krótkie, ale jak błyszczące!
Ostatnio zmieniony wt 29 maja 2007, 11:48 przez ppamula, łącznie zmieniany 1 raz.
- maciek 800
- klepacz
- mors
- stary wyjadacz
- Imię: Jacek
- Kontakt:
KolczyK - siedzieliśmy z Ewcia i GaBaSem od środy wieczór we Wcycach, ale akurat w piatek musiałem śmignąć do Gdyni do arbeitu na kilka godzin. GaBaS niestety przybył puszką więc motocykla jeszcze żadnego nie było.
Pierwsze moto nadciągło z Bydgoszczy prowadzone jak etiuda fortepianowa wprawną ręką samego GRZESIA TURNAUA!!! koło 16-tej. Ja wróciłem - juz na mojej pięknej - kilkanaście minut później.
Spodziewalismy się pierwszych gości dopiero koło 17-18tej. Wiadomo trza się po robocie spakować, przebrac i nawinąć te kilkadziesiąt do kilkuset kilometrów. Szkoda, ze nie dałeś wczesniej cynku, ze się wybierasz to byłbyś na pewno oczekiwany z kielichem w dłoni.
MadziX - identyfikatory przygotował Draghar (tak jak się kiedyś zobowiązał) jako znak przynależności do VFR-OC NORTH Viking SEXszyn (zalaminowane emblematy z logo i ksywką i nr identyfikcyjnym) ładne i np. ja nosze swój (i Twój) na smyczy cały czas. Niech qrna wiedzą z kim mają do czynienia.
Naszywki VFR-OC zostały już próbnie wykonane w ilości szt 1 i ta sztuka jest właśnie przeze mnie testowana ( na razie stwierdziłem, że przy 240 nitki się nie wypruwają, były tez obite gradem i naswietlane UV poprzez dziurę ozorkową). Kiedy zostaną wykonane seryjnie dla wszystkich NA PEWNO nie zapomnimy o Tobie -dont łory bi hepi
Valdi - Dzięx! No qrcze wzruszyłem się i wzruszenie nie pozwala mi sciskac Was za gardło. Nie wiem czy zasłuzyłem - raczej nie. Dla mnie impreza była tak zaje.ista bo to Wy stworzyliście taka atmosferę.
O 21-szej Ewcia z GaBaSem dotarli do domu po 6 dniach i nocach pobytu we Wcycach. Wasyl z morsem wyjechali po raz ostatni z przystani PTTK dzisiaj o 17-tej.
Wdzydze 2007 uwazamy za zakończone
czyli od jutra myslimy o W
2008
Pierwsze moto nadciągło z Bydgoszczy prowadzone jak etiuda fortepianowa wprawną ręką samego GRZESIA TURNAUA!!! koło 16-tej. Ja wróciłem - juz na mojej pięknej - kilkanaście minut później.
Spodziewalismy się pierwszych gości dopiero koło 17-18tej. Wiadomo trza się po robocie spakować, przebrac i nawinąć te kilkadziesiąt do kilkuset kilometrów. Szkoda, ze nie dałeś wczesniej cynku, ze się wybierasz to byłbyś na pewno oczekiwany z kielichem w dłoni.
MadziX - identyfikatory przygotował Draghar (tak jak się kiedyś zobowiązał) jako znak przynależności do VFR-OC NORTH Viking SEXszyn (zalaminowane emblematy z logo i ksywką i nr identyfikcyjnym) ładne i np. ja nosze swój (i Twój) na smyczy cały czas. Niech qrna wiedzą z kim mają do czynienia.
Naszywki VFR-OC zostały już próbnie wykonane w ilości szt 1 i ta sztuka jest właśnie przeze mnie testowana ( na razie stwierdziłem, że przy 240 nitki się nie wypruwają, były tez obite gradem i naswietlane UV poprzez dziurę ozorkową). Kiedy zostaną wykonane seryjnie dla wszystkich NA PEWNO nie zapomnimy o Tobie -dont łory bi hepi

Valdi - Dzięx! No qrcze wzruszyłem się i wzruszenie nie pozwala mi sciskac Was za gardło. Nie wiem czy zasłuzyłem - raczej nie. Dla mnie impreza była tak zaje.ista bo to Wy stworzyliście taka atmosferę.
O 21-szej Ewcia z GaBaSem dotarli do domu po 6 dniach i nocach pobytu we Wcycach. Wasyl z morsem wyjechali po raz ostatni z przystani PTTK dzisiaj o 17-tej.
Wdzydze 2007 uwazamy za zakończone
czyli od jutra myslimy o W

Ostatnio zmieniony wt 29 maja 2007, 23:02 przez mors, łącznie zmieniany 1 raz.
alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS
Cała przyjemność po naszej stronie (ofc. Alicja się dołącza dwiema łapkamimors pisze: Valdi - Dzięx! <ciach>

a jak już jesteśmy przy piosenkach to - ależ ta Ewcia pięknie śpiewa ! .... ależ Wasyl się wygina, ależ .... i tak by można długo, ale boje się że poplątam Wasze nicki

- Arczi
- klepacz
- Kontakt:
To może jeszcze ja wtrącę dwa słowa. Serdeczne dzięki dla Organizatora i wszystkich Ownersów za odlotową imprezę. Wasze towarzystwo to naprawdę lekarstwo na wszystkie problemy. Nawet ten niefortunny incydent , który mnie spotkał nie był w stanie przesłonić wyśmienitej zabawy i już czekam z niecierpliwością do następnego spotkania.
Miło było też otworzyć sezon pływacki, oczywiście towarzystwo Morsa, któremu nie straszny chłód wody uprzyjemniło pływanie
dzięki za lusterko
PS. gdyby ktoś słyszał o jakiś plastikach (przód i prawa strona)do RC 36 I to dajcie cynk
Pozdrawiam wszystkich co byli i tych co żałują że nie byli na mini zlocie
Miło było też otworzyć sezon pływacki, oczywiście towarzystwo Morsa, któremu nie straszny chłód wody uprzyjemniło pływanie
- nie ma sprawy polecam się na przyszłość, chyba, że jakaś płeć przeciwna Cię uprzedziroads pisze:Dzięki Arczi za jazde

PS. gdyby ktoś słyszał o jakiś plastikach (przód i prawa strona)do RC 36 I to dajcie cynk
Pozdrawiam wszystkich co byli i tych co żałują że nie byli na mini zlocie

- Achmed
- klepacz
- Imię: Marek
- województwo: mazowieckie
To tera my WIELKIE DZIĘKI wszystkim obecnym za super zabawę Wielki Browar dla Vikingów za organizację i pomysła Juz czekamy na nastepne spotkanie w gronie VFR-OC jesteście zajebiste jednostki szczególnie Ownersice.
Ps.
Maciek800 prosze nie parkuj już więcej na środku winkla
Pozdrawiamy Beata i Marek
Ps.
Maciek800 prosze nie parkuj już więcej na środku winkla

Pozdrawiamy Beata i Marek
VFR 750 RC36II BYŁA
VTR 1000F BYŁA
DR 650R BYŁA
VFR 800 FI BYŁA
ZR750C CR W BUDOWIE
TT600R BYŁA