VFR - PUB online
- mors
 - stary wyjadacz

- Imię: Jacek
 - Kontakt:

proponuję nazwać ten pub "pod MadziXem-OL "  

tylko chłopaki!!! bez zadnych zbędnych i chorych aluzji - tak!? Trzymać testosteron na wodzy, albo w lodówce koło browca.
Mam nadzieję, ze wolno wchodzić zwierzętom? Ale jak Sowa jest to i ja chyba mogę?

tylko chłopaki!!! bez zadnych zbędnych i chorych aluzji - tak!? Trzymać testosteron na wodzy, albo w lodówce koło browca.
Mam nadzieję, ze wolno wchodzić zwierzętom? Ale jak Sowa jest to i ja chyba mogę?
alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS
						- MadziX
 - stary wyjadacz

- Imię: Magdalena
 - Kontakt:

mors a co to znaczy to "OL" ?mors pisze:proponuję nazwać ten pub "pod MadziXem-OL "![]()
a zwierzęta jak najbardziej mile widziane w pubie..takzę witaj wśród nas morsie

- mors
 - stary wyjadacz

- Kontakt:

szefowo - pinte guinnessa pliiiis
OL - to sie po prostu przekłada na On Line - czyli niezaprzeczalnie genialna ideę fix Twojego enterprizu. To ja staram się pohamowac chłopaków rozbrykane mysli na temat nazwy pubu, a Ty im sama podpowiadasz

Jak pamietam - to kazdy pub nazywa sie "pod czymś" taka jego uroda, a za wczesnego Gierka w kazdym miescie był Bar Uniwersalny - kto to pamięta skrzydło do góry.
Proponuje wymyslanie nazw dla drinków w Pubie pod MadziXem-OL.
A propos cierpień Piotrka moja pierwsza propozycja:
Ledeburyt przemieniony - whisky + sok z cytryny + naparstek spirytusu

OL - to sie po prostu przekłada na On Line - czyli niezaprzeczalnie genialna ideę fix Twojego enterprizu. To ja staram się pohamowac chłopaków rozbrykane mysli na temat nazwy pubu, a Ty im sama podpowiadasz
Jak pamietam - to kazdy pub nazywa sie "pod czymś" taka jego uroda, a za wczesnego Gierka w kazdym miescie był Bar Uniwersalny - kto to pamięta skrzydło do góry.
Proponuje wymyslanie nazw dla drinków w Pubie pod MadziXem-OL.
A propos cierpień Piotrka moja pierwsza propozycja:
Ledeburyt przemieniony - whisky + sok z cytryny + naparstek spirytusu
alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS
						- mors
 - stary wyjadacz

- Kontakt:

to jeszcze muzyke live poprosze - jak pamietam z irlandzkich pubów. Tamten klimat  nie ma sobie równych. Atmosfera jak na zlotach VFR-OC. Czułem sie tam od razu jak w domu. Żadnych burd (wydawało mi się kiedys że zanim minie godzina to wylecę razem z oknem - nic bardziej mylnego) piekne ballady czasem troche ostrzejszego dźwięku, Patriotyzm przez duże P u starych i młodych. Rewelacja
ale co tam Ajrisze - u MadziXa to będą imprezy

no to na drugą nóżke poproszę...

ale co tam Ajrisze - u MadziXa to będą imprezy
no to na drugą nóżke poproszę...