Oczywiście nie będzie z nami łatwo się pokłócić, bo my jesteśmy towarzyskie stworzenia i zawsze gotowe do wspólnej zabawy tak z South Park jak i z North Viking SEXszyn.Piotrek B. pisze:Nie bedzie z nami łatwo
South Park
- mors
- stary wyjadacz

- Imię: Jacek
- Kontakt:
Jeśli chodzi o konfrontację Północy z Południem to Wojna Secesyjna pokazała kto wygral. I znowu trzeba będzie uwolnic jakichś murzynów od czarnej roboty.
A propos - wiecie co by było ze skrzyzowania Murzynki z ośmiornica?
A propos - wiecie co by było ze skrzyzowania Murzynki z ośmiornica?
alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS
- Janusz B.
- klepacz

- Imię: Dżony
czułem, że coś w ten deseńtak dokładnie nikt nie wie co by powstało, ale zaje.iście zbierałoby bawełnę
P.S. Właśnie zdałem sobie sprawę, że wraz z Morsem mogliśmy wywołać dyskusję o rasizmie, stosunku do niewolnictwa itp. Więc teraz zapobiegawczo oświadczam: mój post to tylko żart, zakładam, że Mors także żartował i jest poprawny politycznie i ideologicznie
- mors
- stary wyjadacz

- Kontakt:
MadziX - jaki rasizm?! przeciez ja KOCHAM ASFALT!!!MadziX pisze:ale rasistowskie żarciki się Was trzymają...
i trzymam się go wszystkim co mam
a tak powaznie to dzielę ludzi na dobrych i złych, mądrych i głupich, a nie według koloru skóry, wyznania, preferencji seksualnych, ilosci owłosienia na głowie, torsie czy plecach czy tym bardziej urody (np. Leonardo di Caprio wogóle mnie nie kręci).
Podczas studiów i pływania po morzach i oceanach miałem okazję poznać przedstawicieli krajów arabskich, Azji, Czarnego Lądu - to może dziwne, ale odsetek debilizmu jest tam dokładnie taki sam jak wśród tzw. białych.
W Anglii w Margate (to taki troszkę angielski Sopot) mam dwóch przyjaciół - jeden jest Szkotem drugi Angolem i sa tak wspaniałymi ludźmi i kumplami, ze podobnych można tylko szukać wśród VFR-Ownersów. A to, że mają odmienną preferencję seksualną to ich prywatna sprawa - mnie to zupełnie nie przeszkadza. Wprost przeciwnie - jak idziemy to pubu to mam mniejszą konkurencję. jedno mnie tylko dziwi - że Szkot woli irlandzką whiskey od prawdziwej szkockiej whisky. Ale kto zrozumie Szkota? Szczególnie jak nawija po celtycku.
Marka motocykla tez mi nie przeszkadza, chociaz najlepiej jak to jest Honda... a jak Honda to oczywiśnie... CB250
alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS
- mors
- stary wyjadacz

- Kontakt:
moja Babiczka pachażi z ChrzanowaJanusz B. pisze: mors - niby z północy, lecz hasła jak włościanin z południa
a co do mojego stosunku do niewolnictwa to musze wyznać, ze w zakresie niewolnic to mój stosunek jest więcej niż pozytywny
- Robin
- pisarz

- Imię: Dariusz
Witam Wreszcie coś się dzieje ja niestety nie mam dostepu do netu i jak tylko mam okazje to u znajomych lub u kuzynki jak to teraz jest korzystam z neta no to zaczynamy robic listę osób należących do SP jeśli ktoś chce to oczywiście proszę sie dopisywać jako kolejne osoby:) pozdro
1.Ja
2.Olo
3.Gienio
4.Cristo
A co do teletubisśów to podno są homosexualistami tak wywnioskowała moja przyjaciółka Ania:)
1.Ja
2.Olo
3.Gienio
4.Cristo
A co do teletubisśów to podno są homosexualistami tak wywnioskowała moja przyjaciółka Ania:)
Ostatnio zmieniony pt 14 gru 2007, 15:19 przez Robin, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie dyskutuj z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem zniszczy doświadczeniem....