Z jakimi prędkościami jezdzicie , bo mi się wydaje że chyba trochę za szybko . Jakoś muszę wyrobić
w sobie nawyk spokojnej jazdy, bo jak tylko mam kawałek czystej drogi to często 1,6 do 2,0 licznikowo

ja się przyznam, jeżdze za szybkoRumak pisze:Ale kto jeszcze się przyzna i powie jeździmy Za szybko ?
Cóż - wydaje mi się, że Twój problem wymaga szczególnej uwagi i opinia forumowych kolegów nie wiele tu wniesie. Może spróbuj zgłosić się z tym problemem do Rozmowy w Toku lub innej tego typu produkcji. Kiedyś czytałem też, że Zakonnicy zrobili specjalne rekolekcje dla motocyklistów zbyt szybko zapierd** - i tak zrodziło się to słynne powiedzenie nie jeździj szybciej niż Twój Anioł Stróż potrafi latać.Rumak pisze:Mam pytanko do wszystkich
Z jakimi prędkościami jezdzicie , bo mi się wydaje że chyba trochę za szybko . Jakoś muszę wyrobić
w sobie nawyk spokojnej jazdy, bo jak tylko mam kawałek czystej drogi to często 1,6 do 2,0 licznikowoa jak jest z tym u was ?
Ja bym zrobił że za każdym razem gdy wsiadam na moto nie jadę szybciej niż 130.Rumak pisze:,, w pierwszą i ostatnią sobotę każdego msc jeździmy max np 120 ?,,
Bo to fajny motocykl, raczej bezawaryjny, którym się sympatycznie jeździ po prostu, który ma fajny silnik nie brzmiący jak 90% szlifierek, a jak do niego zamocować kufry to można jechać w europę ?Rumak pisze:Myślę że nie aż tak , bo w takim układzie po co nam vfr ?
To jest pytanie tak ogólne, że trzeba by się tu rozpisać na pół strony,Rumak pisze:Mam pytanko do wszystkich
w sobie nawyk spokojnej jazdy, bo jak tylko mam kawałek czystej drogi to często 1,6 do 2,0 licznikowoa jak jest z tym u was ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości