...przebieg zawsze można "dokręcić" w garażu na centralcePETER pisze:chyba się powinniśmy przyzwyczaić w zeszłym roku tak było w większości weekendów jak do pracy to słoneczko jak wolne to pada
NEGATYWNIE
- kiler80
- teksciarz

- Imię: Piotrek
- województwo: małopolskie
Re: NEGATYWNIE
- PETER
- stary wyjadacz

- Imię: PIOTR
w tym wszystkim dobre to to ze koledze nic nie jest ale przestroga dla wszystkich --gdyby kolega zginął a moto skasowane do kogo mieć pretensje i kto do nas będzie miał pretensje
"BO JA JESTEM NIESPOTYKANIE SPOKOINY CZŁOWIEK"
- dixon
- klepacz

- Imię: rafał
- województwo: mazowieckie
wyprowadzam w niedzielę moto z garażu, a tu lewy boczek obtarty, wkur..e max i pytanie co się stało, okazało się, że ojciec wjeżdżając do garażu puszką zawadził o moto, fuck! ale by nie było za mało wrażeń, to lecąc w południe do sandomierza, ukochana zrzuciła mój kask z siedzenia przez nieuwagę na parkingu, w wyniku czego pękł w drobny mak prawy uchwyt szyby.A po powrocie do domu, stawiając na centralną podnóżkę, rozwaliłem dopiero co zreanimowany kufer, uderzając o gniazdko od siły. Pęknięty nowy odblask, zarysowany dość mocno kufer.
Nerwa mam do dziś
i do tego wszystkiego jeszcze skończyła mi się tylna opona, ale na szczęście zakupiona nowa, czekam na przesyłkę.
Nerwa mam do dziś
Jest: Honda VFR RC46 '01
Yamaha WR250F '08
Yamaha FZR 600 '93
Yamaha XS400 Special '81
Honda Lead 125 '83
Vespa ET4 125 '98
Wfm 125 '61
Ex: VFR RC46 '01, Suzuki DR-Z 400 SM '04, Honda Transalp 650 '04, Awo Simson Tourist '51, MZ ES250 '61, Jawa Perak 250 '52
Yamaha WR250F '08
Yamaha FZR 600 '93
Yamaha XS400 Special '81
Honda Lead 125 '83
Vespa ET4 125 '98
Wfm 125 '61
Ex: VFR RC46 '01, Suzuki DR-Z 400 SM '04, Honda Transalp 650 '04, Awo Simson Tourist '51, MZ ES250 '61, Jawa Perak 250 '52
- Revolut
- pisarz

- Imię: Grzegorz
- województwo: podkarpackie
Jakiś pechowy miesiąc dla VFR 
- PozytywnieZakreconyWariat
- pisarz

- Kontakt:
Ehh,oddalem moto na sprawdzenie elektryki,ładowanie perfekto...problemy z resetem zegarów zniknely jak ręką odjął....
Ba,nawet wyjeli ślimaka co na gape jezdzil pod kanapą
Dziś idę na parking,żeby zapalić moto....przekrecam kluczyk...slysze dzwiek pompy...klikam starter....PYK*.
Nic sie nie dzieje....kilka razy sprawdzilem...i znowu PYk,PYK,PYK*....akumulator rozladowany
Mam nadzieje,ze to tylko to
PYK*-głośne pyknięcie z okolicy akumulatora...z lekkim dzwiekiem załapującego silnika oczywiscie przy akompaniamencie resetujacych się zegarów
Ba,nawet wyjeli ślimaka co na gape jezdzil pod kanapą
Dziś idę na parking,żeby zapalić moto....przekrecam kluczyk...slysze dzwiek pompy...klikam starter....PYK*.
Nic sie nie dzieje....kilka razy sprawdzilem...i znowu PYk,PYK,PYK*....akumulator rozladowany
PYK*-głośne pyknięcie z okolicy akumulatora...z lekkim dzwiekiem załapującego silnika oczywiscie przy akompaniamencie resetujacych się zegarów
"Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci"
- dixon
- klepacz

- Imię: rafał
kumulacje miałem konkretną, ale mam nadzieję, że pierwszą i ostatnią, bo wkur..e mam do dziś i jeszcze długo będę miał 
Jest: Honda VFR RC46 '01
Yamaha WR250F '08
Yamaha FZR 600 '93
Yamaha XS400 Special '81
Honda Lead 125 '83
Vespa ET4 125 '98
Wfm 125 '61
Yamaha WR250F '08
Yamaha FZR 600 '93
Yamaha XS400 Special '81
Honda Lead 125 '83
Vespa ET4 125 '98
Wfm 125 '61
- ivan
- klepacz

- Imię: Mariusz
Chciałem się dziś wybrać na Rozdroże.
Zajeżdżam na stację, tankuję i patrzę z prawej strony spod owiewki coś zielonego kapie. No i po jeździe... Zawracam do domu z myślą że to pewnie gdzieś ucieka płyn hamulcowy lub chłodzący, zwalam owiewkę i jest delikatnie mokra rurka metalowa od chłodnicy oleju. Wytarłem ją, odpaliłem motor, pojeździłem wkoło komina i nic nie widać... Sam nie wiem co jest grane. Ciemno już i nie chce mi się grzebać, ale w sobotę muszę rozwiązać tą zagadkę.
Ale mam wqurwa bo mam głód jazdy
Zajeżdżam na stację, tankuję i patrzę z prawej strony spod owiewki coś zielonego kapie. No i po jeździe... Zawracam do domu z myślą że to pewnie gdzieś ucieka płyn hamulcowy lub chłodzący, zwalam owiewkę i jest delikatnie mokra rurka metalowa od chłodnicy oleju. Wytarłem ją, odpaliłem motor, pojeździłem wkoło komina i nic nie widać... Sam nie wiem co jest grane. Ciemno już i nie chce mi się grzebać, ale w sobotę muszę rozwiązać tą zagadkę.
Ale mam wqurwa bo mam głód jazdy
- GrzesiekBstok
- zadomowiony

- województwo: podlaskie
ooo masz, u mnie to samoPozytywnieZakreconyWariat pisze:Dziś idę na parking,żeby zapalić moto....przekrecam kluczyk...slysze dzwiek pompy...klikam starter....PYK*.
Nic sie nie dzieje....kilka razy sprawdzilem...i znowu PYk,PYK,PYK*....akumulator rozladowany![]()
wczoraj wieczorem pdołączyłem łądowarkę, po minucie zielone swiatełko że full
rano dwa razy zakręcił i kicha
odpaliłem z podłączonej ładowarki i do roboty dotarłem
teraz aku wyjęty stoi w biurze pod prostownikiem co by do domu jakoś dotrzeć, a nowa varta już u Gregorego zamówiona
VFR 800 FI, 2001
Astra G Caravan Z16XE, 2002
Astra G Caravan Z16XE, 2002
- Panasonix82
- pisarz

- Imię: Marcin
Skrecilem kostkę dziś na koszu. Muszę jechać na prześwietlenie, leże z noga w górze odłożona lodem i się tylko wku.....iam. Czekam na zonke, ktora to zawiezie mnie do medicoveru. Co za niefart.
ex. VFR 800 VTEC (teraz u Żetona ) - https://picasaweb.google.com/1043711926 ... VFR800VTEC#
ex. VFR 800 FI (RC46 - teraz u Gruby73) - https://picasaweb.google.com/1043711926 ... DAVFR800FI#
Moja Ś.P. SC36 - http://www.bikepics.com/members/panasonix82/98vtr1000/
ex. VFR 800 FI (RC46 - teraz u Gruby73) - https://picasaweb.google.com/1043711926 ... DAVFR800FI#
Moja Ś.P. SC36 - http://www.bikepics.com/members/panasonix82/98vtr1000/
- emil
- stary wyjadacz

- Imię: Łukasz
- województwo: śląskie
i od naszych pieknych dróg popękała mi lewa góra czachy
ide to zaraz rozebrać i zawożę do spawania, malowaniem się nawet nie będę przejmował 
- Diego
- klepacz

- Imię: Mirek
..bo w tym roku popęka jeszcze ze 2 razy.emil pisze:malowaniem się nawet nie będę przejmował
Jazda na motocyklu to najlepsze coś,co można robić w ubraniu
- emil
- stary wyjadacz

- Imię: Łukasz
- województwo: śląskie
no właśnie czacha to nie pękała nigdy 
- stoodent1
- pisarz

- Imię: Michał
- województwo: lubelskie
- Kontakt:
Dwoje moich znajomych (małżeństwo) uległo wypadkowi przez pijanego sukinsyna na rowerze w Solcu nad Wisłą.
Tomek ma złamaną w dwóch miejscach rękę a Majka złamany kręgosłup na szczęście będzie chodzić tzn ma czucie.
Dopiero co wróciliśmy z Zakopanego zrobiliśmy razem ok 1000km i było ok.
Tomek ma złamaną w dwóch miejscach rękę a Majka złamany kręgosłup na szczęście będzie chodzić tzn ma czucie.
Dopiero co wróciliśmy z Zakopanego zrobiliśmy razem ok 1000km i było ok.