Nie do Wiary A jednak
- poscig
- klepacz
- Imię: Marek
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
Re: Nie do Wiary A jednak
W Polskich realiach kobiety by miała spore kuku,bo nie odpuszczona by była wina....
- Arnold
- ostry klepacz
- Imię: Arnold
- województwo: opolskie
- Kontakt:
Widziałem to dziś w wiadomościach na polsacie.
- DARAYAVAHUS
- pisarz
I tak motocyklista wykazał się nie lada cierpliwością...
Ja stwierdziłem, ze chyba już dawno trzymałbym kask w łapie
I sprawdzałbym jego wytrzymałość na szybach tego auta 
Ja stwierdziłem, ze chyba już dawno trzymałbym kask w łapie

-
- teksciarz
- Imię: Kuba
Ciekawy wniosek... Chyba nie zauwazyles ze koles pierwszy skopal lasce blotnik. Zachowal sie jak burak i tak tez zostal potraktowany.DARAYAVAHUS pisze:I tak motocyklista wykazał się nie lada cierpliwością...
Zdrowko!
Kuba
Ludziom brak kultury zupełnie, wczoraj jak wychodziłem z knajpy ktos nadepnął mi na rekę!!!
- kecajm69
- klepacz
- Imię: Jacek
Dokładnie - jeśli dostał wiązkę za przeciskanie się to mógł jej też odpyszczyć i ją olać a sam pierwszy jej dołożył. Nie dziwie się babce że ja poniosło.cooba1 pisze:Ciekawy wniosek... Chyba nie zauwazyles ze koles pierwszy skopal lasce blotnik. Zachowal sie jak burak i tak tez zostal potraktowany.DARAYAVAHUS pisze:I tak motocyklista wykazał się nie lada cierpliwością...
Zdrowko!
Kuba
Jacek M.
- DARAYAVAHUS
- pisarz
A to za kopniaka w błotnik można kopiącego przejechać autem?
Niestety, tego co było wcześniej nie widzimy. A może to on stał, i został "puknięty" przez Panią autem? I kopniak to już był jako odwet za jakiś konkret?
W każdym bądź razie emocje jak widać na zdrowie nie wyszły nikomu

Niestety, tego co było wcześniej nie widzimy. A może to on stał, i został "puknięty" przez Panią autem? I kopniak to już był jako odwet za jakiś konkret?
W każdym bądź razie emocje jak widać na zdrowie nie wyszły nikomu

- RALF
- klepacz
- Imię: Rafał
Było 

Radio Kolor 103 FM
K&N - Exhaust Delkewic - White Lamp - White Indicators - Polished wheel rims -Carbon Mudguard - Bagster
K&N - Exhaust Delkewic - White Lamp - White Indicators - Polished wheel rims -Carbon Mudguard - Bagster
- enoel
- zadomowiony
- Imię: Piotr
- Kontakt:
a to trzeba być debilem, żeby niszczyć komuś samochód i liczyć, że nic się nie stanieDARAYAVAHUS pisze:A to za kopniaka w błotnik można kopiącego przejechać autem?![]()
![]()
![]()

...ehh czarna fajerka odjechała
i żółty dzik odjechał
pozostał duży DL i biała dama

pozostał duży DL i biała dama
- kamil grudziadz
- klepacz
- Imię: Kamil
- województwo: kujawsko-pomorskie
- Kontakt:
na poczatku filmu dobrze widac ze to motocyklista zostal popchniety przez samochod konsekwencja czego byl kopniak w blotnik.przyjrzyjcie sie dokladnie.

1: Suzuki VX 800
2: Honda VFR 750 RC 36/II
3: Honda VFR 800 FI
ja tam jakoś nie widziałam w filmiku żeby auto trąciło, może chodziło o zajechanie toru jazdy?
Aczkolwiek z drugiej strony na uj się wciska jak auta jadą . Można przecież chwilę poczekać, dopóki auta staną na światłach i wtedy je wyprzedzić.
Reakcja motocyklisty jest totalnie niepoważna, natomiast kierowcy auta jeszcze gorsza.
Aczkolwiek z drugiej strony na uj się wciska jak auta jadą . Można przecież chwilę poczekać, dopóki auta staną na światłach i wtedy je wyprzedzić.
Reakcja motocyklisty jest totalnie niepoważna, natomiast kierowcy auta jeszcze gorsza.
Ostatnio zmieniony śr 28 mar 2012, 14:13 przez sajmon, łącznie zmieniany 2 razy.
- kamil grudziadz
- klepacz
- Imię: Kamil
- województwo: kujawsko-pomorskie
- Kontakt:
auto prowadzone przez kobiete tracilo motocykliste >> ogladaj uwaznie pierwsze 3 sekundy filmu.inna sprawa ze faktycznie koles mogl sie wstrzymac az auta stana,bo ta babka chyba raczej chciala ominac dziure niz zrobic krzywde motocyklisciesajmon pisze:ja tam jakoś nie widziałam w filmiku żeby auto trąciło kobietę

1: Suzuki VX 800
2: Honda VFR 750 RC 36/II
3: Honda VFR 800 FI
- DARAYAVAHUS
- pisarz
Ja tam przyjmuję, że kopniak nie był spowodowany wrodzonym złem motocyklisty 
Po prostu motocyklistę coś wyprowadziło mocno z równowagi. Wnoszę po sobie, bo zwykłe zajechanie drogi czy trąbnięcie, czy cokolwiek takiego nie powoduje u mnie chęci kopania mienia innych. Więc przyjąłem, że musiało się wydarzyć wcześniej coś takiego, że gość nie wytrzymał, i odpalił z buta.
Nic dobrego takie zachowania tak czy inaczej nie wnoszą. Nawet na przykładzie tego dość krótkiego tematu widać, jak zdania są podzielone, jakby nie było wśród użytkowników motocykli
Motto na dziś i na cały sezon: Uśmiechnij się!
Wszystkim będzie lżej 

Po prostu motocyklistę coś wyprowadziło mocno z równowagi. Wnoszę po sobie, bo zwykłe zajechanie drogi czy trąbnięcie, czy cokolwiek takiego nie powoduje u mnie chęci kopania mienia innych. Więc przyjąłem, że musiało się wydarzyć wcześniej coś takiego, że gość nie wytrzymał, i odpalił z buta.
Nic dobrego takie zachowania tak czy inaczej nie wnoszą. Nawet na przykładzie tego dość krótkiego tematu widać, jak zdania są podzielone, jakby nie było wśród użytkowników motocykli

Motto na dziś i na cały sezon: Uśmiechnij się!

-
- klepacz
- Imię: Roman
- województwo: wielkopolskie
Nie wszyscy kochają motocyklistów i trzeba się z tym pogodzić.Jeden Cię przepuści, inny celowo zajedzie drogę.Wymierzanie kary w postaci kapcia w auto jak widać nie pomoże a jedynie zaszkodzi.Jeśli nie Tobie to innemu motocykliście.Kogoś kto jest wrogo do nas nastawiony coś takiego niczego nie nauczy a wręcz przeciwnie ,będzie dalej się mścił i upierdliwiał życie innym. Wiadomo że są chamscy kierowcy aut ale i chamscy motocykliści wpychający się na siłę tak jak by im to miejsce się należało. Trza przeciskać się z głową i wykazać dużo cierpliwości bo jeśli wszyscy będą tak reagować to w końcu tego miejsca po środku całkiem dla nas zabraknie...
- Revolut
- pisarz
- Imię: Grzegorz
- województwo: podkarpackie
Trafił swój na swego po prostu