Dwa dni w Lublinie i śmiganie po torze 23/24-06-2007
- mors
- stary wyjadacz
- Imię: Jacek
- Kontakt:
ha ha - jak możesz nie znać starszego brata bliźniaka i to syjamskiego?wasyl pisze:A nie mówiłem - znam go.
![]()
i browar - to morsy lubią najbardziej.
a morsy uwielbiają jeszcze pasjami muzykę... szczegolnie hejnała

alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS
- Hubert
- klepacz
- Imię: Hubert
- województwo: lubelskie
Ja nie polecam kąpieli w zalewie ale jak weźmiecie ze sobą dermatologa to będzie lepiej.W domkach jest kiła nie ma kibli tylko gdzieś tam.Komarów w ch...j.Jak chcecie to może być zalew a jak nie chcecie to u Beaty.Ktoś może spać u nas a ktoś w domkach.Możemy się na komarowanie podzielić.To nie jest daleko.Arczi pisze:Hubert a może wynajmiemy domki na Marinie i zrobimy dla chłopaków imprezę z ogniskiem, browarem i tp.
Dla nie wtajemniczonych ośrodek Marina jest położony nad Zalewem Zemborzyckim ok. 2km od toru. Komu będzie mało wrażeń na moto, może się dobić na nartach wodnych za wyciągiem.
[ Dodano: 2007-05-18, 17:02 ]
Podjedziemy dzisiaj do tej Mariny i pogadamy o tych domkach

- Arczi
- klepacz
- Kontakt:
Cieszę się , że jest tyle chętnych osób i to jaka doborowa ekipa
Jeżeli chodzi o zalew faktycznie woda nie jest kryształowej czystości ale co roku sporo ludzi pływa na nartach i jakoś nie słyszałem , żeby ktoś dostał wrzodów na d....
Druga sprawa to możliwość swobodnego imprezowania nawet do samego rana bez narażania sie sąsiadom

Hubert nie chodzi o kąpiel w zalewie ani o luksusy na kwaterach, ale o to żebyśmy się wspólnie browca napili, upitrasili coś na ognisku i pogaworzyli o wspólnej pasji przy dobrej muzie - wszystko jest do załatwienia, trzeba tylko wczesniej zrobić listę chętnych , bo jak robi się ciepło to jest dużo imprez firmowych i domki mogą byż zajete. Zawsze jeszcze można rozbić się pod namiotem.Hubert pisze:Ja nie polecam kąpieli w zalewie ale jak weźmiecie ze sobą dermatologa to będzie lepiej.W domkach jest kiła nie ma kibli tylko gdzieś tam.Komarów w ch...j.Jak chcecie to może być zalew a jak nie chcecie to u Beaty
Jeżeli chodzi o zalew faktycznie woda nie jest kryształowej czystości ale co roku sporo ludzi pływa na nartach i jakoś nie słyszałem , żeby ktoś dostał wrzodów na d....
Druga sprawa to możliwość swobodnego imprezowania nawet do samego rana bez narażania sie sąsiadom

- Hubert
- klepacz
- Imię: Hubert
- województwo: lubelskie
A więc sprawa wygląda tak.
Byłem w tych domkach.Są 5-cio osobowe.Łazienki i kible są z 50m. od domkuch tzw.koedukacyjne.Latają zajebiste bzyle takie po kilka centymetrów i gryzą.Są duże bo to przez ten Czernobyl a od nas już niedaleko.
Domek kosztuje 100 zł.Można zrobić ognisko a jak nie będzie czym palić podpalimy domek.Domek jest w stylu wczesny Gierek więc nie będzie szkoda.
Jest sprawa najważniejsza są ostatnie 4 domki na ten termin.Zarezerwowałem wszystkie 4 ale powiedziałem ,że potwierdzę do tej niedzieli czyli do 20-go czy bierzemy i ile nas sztuk będzie.Proszę więc o listę i to expresem kto śpi na Rumuna a kto u nas.Niech każdy zadzwoni do naszych ludzi żeby nie było lipy z terminem i żeby każdy mógł się dopisać.
[ Dodano: 2007-05-18, 19:18 ]
Zrobiłem rezerwację na noc z 30-06 na 1-07 to jest sobota i niedziela.
Byłem w tych domkach.Są 5-cio osobowe.Łazienki i kible są z 50m. od domkuch tzw.koedukacyjne.Latają zajebiste bzyle takie po kilka centymetrów i gryzą.Są duże bo to przez ten Czernobyl a od nas już niedaleko.
Domek kosztuje 100 zł.Można zrobić ognisko a jak nie będzie czym palić podpalimy domek.Domek jest w stylu wczesny Gierek więc nie będzie szkoda.
Jest sprawa najważniejsza są ostatnie 4 domki na ten termin.Zarezerwowałem wszystkie 4 ale powiedziałem ,że potwierdzę do tej niedzieli czyli do 20-go czy bierzemy i ile nas sztuk będzie.Proszę więc o listę i to expresem kto śpi na Rumuna a kto u nas.Niech każdy zadzwoni do naszych ludzi żeby nie było lipy z terminem i żeby każdy mógł się dopisać.
[ Dodano: 2007-05-18, 19:18 ]
Zrobiłem rezerwację na noc z 30-06 na 1-07 to jest sobota i niedziela.
- rommi
- ostry klepacz
- Kontakt:
Ja z chęcią wybiorę się na tor i przy okazji napiję się z wami bro.
Tak więc wstępnie piszę się na imprezę - tylko ustalcie jakiś termin.
Hubert chętnie skorzystam z Waszej gościnności, jeśli można?
Tak więc wstępnie piszę się na imprezę - tylko ustalcie jakiś termin.
Hubert chętnie skorzystam z Waszej gościnności, jeśli można?
Ostatnio zmieniony pt 18 maja 2007, 19:29 przez rommi, łącznie zmieniany 1 raz.