Szkoła moich dziewczynek startuje w konkursie "Pokonaj noc" firmy Osram na facebooku, do niedawna była na 1 miejscu ale ostatnimi dniami o dziwo inna szkoła przeskoczyła ją o 300 głosów
Jednym słowem mam prośbę tzn moje dziewczynki mają prośbę jeśli tylko macie chwilkę to poproszę o oddanie głosu na szkołę z województwa mazowieckiego powiat nowodworski szkoła podstawowa nr.5 Im. Janusza Kusocińskiego. CHEMIKÓW 1A., 05-100 NOWY DWÓR MAZOWIECKI
Baaardzo dziękuję wszystkim, do tej pory szkoła Pinki i Pyśki była na pierwszym miejscu, aż tu o dziwo nagle inna przeskoczyła ją o ponad 300 głosów w kilka dni normalnie podejrzewam jakieś szacher macher w tej sprawie, czarna magia, voodoo czy cóś tam innego
tym którym wysłałam spam na fejsie w tej sprawie proszę o wyrozumiałość
Bardzo dziękuję za oddanie głosów i zachęcam żeby dziś znów to zrobić głosujemy codziennie a do tego jest fajna opcja, że można wysłac zaproszenie znajomemu do akcji i dostaje się szansę na następny głos itd itd czyli ile się wyśle zaproszeń tyle można oddać głosów. Z zaproszenia nie trzeba korzystać
Mamy juz prawie 600 głosów, od wczorajszego dnia wynik znacznie się ruszył, TO DZIĘKI WAM
A sie namordowalem - i jeszcze zagwostka, czy glosuje, bo nie ma poboczy, czy slabo oswietlona - a skad mam kurcze wiedziec Dobrze, ze to niewymagane bylo, ale wiedza sie nie wykazalem - jak na jakim egzaminie.